САЩ отказа виза на Устата, пропадна му турне

Според певеца няма нищо случайно
14 апр 2024 16:11, Александър Попов
134
САЩ отказа виза на Устата, пропадна му турне

Певецът Иван Динев-Устата, който от няколко години се изявява и като стендъп комик, остана без виза за САЩ. По този начин му пропадна насроченото турне през април и май.

"Скъпи сънародници зад океана, турнето, което трябваше да осъществя през април и май в Америка се отменя поради отказа да ми бъде издадена петиция за работна виза с неуточнени засега причини! Аз разбира се вярвам, че това е "абсолютно случайно недоразумение" и няма нищо общо с последните ми музикални проекти. До момента съм правил три турнета в Щатите и безпроблемно съм получавал работна виза. Сигурен съм, че рано или късно ще разбера причините за настоящия отказ и ще ги споделя с вас. Бъдете сигурни, че този отказ няма да повлияе на гражданската ми позиция, дори ви обещавам, че много скоро тя ще бъде още по-силно изразена! Бъдете здрави, силни и горди българи и... ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!", написа в социалните мрежи Устата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още по темата: турнеСАЩУстата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
16
 
10
 
! Отговори
ХАХАХАХАХАХАХА преди 1 месец
а стига напъване, прозападни ду'хачи.. и да се убиете от св'ирки Америка пак не ви брои за живи.. Устата може да е всякакъв, но е известна личност, а вие нищо сте се родили и нищо ще си умрете
98
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сащ = комунизъм=диктатура! Прокситата им дори това нямат, те са просто poби..
97
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На руско путинското едноклетъчно не му давали виза за САЩ Ауууу каква трагедия Ами защо не ходи в Тюмен в Мухосранск а се натиска за тази лоша лоша Америка?
96
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не може да хвалиш мордорският режим и в същото време да организираш турнете в САЩ, за да припечелиш $.Устата да ходи да пее в Русия, за рубли, разбира се.
95
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нормално, какво друго да очакваш от Съединените социалистически щати, само като видиш, че имат 50 петолъчки на националния си *** и всичко е ясно..
94
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре де, очевидно в Москва не са му отказали. Да пее там, защо ще пее на българите в САЩ, които явно са се продали на Запада?
93
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Олеее и ко ся? Таман си мислех, че ша са отървем от тоз ***, а те никъде не го искат.
92
0
 
2
 
! Отговори
July преди 1 месец
До 81: Аз живея в Западна Европа от 20 години, и в момента карам MG HS 4x4, може пак да провериш в Google къде ги произвеждат и коя фирма е собственик. Просто това ми дадоха от работата. А и доколкото знам в САЩ живеят около 350 милиона души, а в целия свят вече около 8 милиарда, така че не мога да приема твоето мнение за критерии.
91
5
 
5
 
! Отговори
Да бе ама преди 1 месец
Китай продават трошляците си в китай и русия щото другите са голям вътрешен пазар. А най продаваната кола в света е Тесла . Така че почети малко
90
4
 
8
 
! Отговори
До 83 преди 1 месец
Какво значение има дали го сглобява американец или китаец? Частите и технологиите са американски, просто китаеца ще ти го сглобява за 200 долара на месец и ше работи по 12 часа, така намаляваш разходите по производство с много. Това прави ли айфона китайски, ами не, пак си е американски.
89
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 85А сега малко ограмотяване: Ще помоля No.77 да провери в Google (това е американска фирма) , коя държава е производител Номер 1 в света на коли за 2023 година?////А колко от колите произведени в Китай са китайски модели.Ако,, Мерцедес" построи завод в България колите български ли са?
88
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 82 липсата на свобода и наличието на диктатура превръщат звездите в петолъчки.. В сащ свобода 0 петолъчки 50. А в ес идеята беше да са звезди, но в този формат са 26 петолъчки и само и само една подтисната звезда.. Писна ми от кoмyниcти блеещи, че са демoкрати..
87
1
 
4
 
! Отговори
Важно е коя кола преди 1 месец
Някой би я купил и е чувал за нея като качество в цивилизования свят . То и в ссср москвич имаха половин милярд пазар . В америка както и в европа не можеш да видиш ни една китайска . Що ? Щото америка и Европа са карали като китайските в каменната ера
86
5
 
13
 
! Отговори
Копейките пак преди 1 месец
Ощетени-не им давали визи за Сащ . И откъде на къде ще ви дават визи за Сащ бе руски клоуни ?
85
1
 
3
 
! Отговори
July преди 1 месец
А сега малко ограмотяване: Ще помоля No.77 да провери в Google (това е американска фирма) , коя държава е производител Номер 1 в света на коли за 2023 година? Ако не го е срам да напише отговора, моля. Само малко подсказване , цифрата е 26.1 милиона.
84
4
 
5
 
! Отговори
До 81 преди 1 месец
Има стотици българи като мен в Сащ . И да си чувал че Ай Фона е Мак система ? На бил грйтс ? Я дай да чуем кола и телевизор от китай дето някой да ги знае в сащ да се посмеем ?
83
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 81Айфон в щатите от доста време не се произвежда, ама като не си излизал от пещерата как ще знаеш..
82
3
 
7
 
! Отговори
До 79 преди 1 месец
Не бе копейка никой интелигентен човек не мисли че е случайно че има 50 звезди на американското знаме . Всеки щат има по една звезда . И на европейското е така . Ти не го ли беше чувал това професоре ?
81
5
 
10
 
! Отговори
до 76 преди 1 месец
Китайски телефони и телевизори в САЩ? Личи ти че не си излизал от панела, камо ли да си виждал САЩ на живо. Точно щото айфона си е техен, там струва по малко отколкото тук.
80
7
 
8
 
! Отговори
До71 преди 1 месец
На това се вика"демокрация"ама завоалирана с тояга и морков,не слушаш лабут,навеждаш се,има трохички!п.п.Защо Българите сме почти единствените от ЕС подложени на това унижение вече 30 плюс години-американски визи,нали сме съюзници и партньори?