САЩ отказа виза на Устата, пропадна му турне

Според певеца няма нищо случайно
14 апр 2024 16:11, Александър Попов
134
САЩ отказа виза на Устата, пропадна му турне

Певецът Иван Динев-Устата, който от няколко години се изявява и като стендъп комик, остана без виза за САЩ. По този начин му пропадна насроченото турне през април и май.

"Скъпи сънародници зад океана, турнето, което трябваше да осъществя през април и май в Америка се отменя поради отказа да ми бъде издадена петиция за работна виза с неуточнени засега причини! Аз разбира се вярвам, че това е "абсолютно случайно недоразумение" и няма нищо общо с последните ми музикални проекти. До момента съм правил три турнета в Щатите и безпроблемно съм получавал работна виза. Сигурен съм, че рано или късно ще разбера причините за настоящия отказ и ще ги споделя с вас. Бъдете сигурни, че този отказ няма да повлияе на гражданската ми позиция, дори ви обещавам, че много скоро тя ще бъде още по-силно изразена! Бъдете здрави, силни и горди българи и... ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!", написа в социалните мрежи Устата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още по темата: турнеСАЩУстата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да не мислихте, че е случайно на американското знаме има 50 петолъчки ;) има и предложение в конгреса да добавят един сърп с чук в другия край на знамето и следващата седмица ще го гласуват..
78
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Доган даже в Турция му е забранено да ходи.
77
4
 
7
 
! Отговори
Абе смешник преди 1 месец
Ай фона ли е китайски ? Кой телевизор и коя кола са китайски . Китай трябва да целуват краката на американците че толкова инвестират за производство в китай на американски стоки
76
9
 
3
 
! Отговори
долу сащ преди 1 месец
точно, щом не плюеш по руснаците няма виза, но това не пречи цяла америка да е стелефони телевизори, лаптопи хлдилници и телевизори и батерии от Китай, с руски ресурси вътре.....а да, американските аец с полски атом лиса?!?!?!? тази смота наа проста държавица ще бъде изрината, ще го доживеем да видим възмездието
75
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Големи русофили сте .. ама все на запад пари отивате да правите:)) Лицемери
74
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да ходи в Иран.
73
3
 
7
 
! Отговори
Представям си на преди 1 месец
Интервюто вамериканското посолство са решили да го проверят о са написали истата в ютюб и като първо видео излиза устата с видеото си от червения площат .Решили са малко още да го проверят и всичко останало рап гюбек с устата как друса кючек и лепи банкноти по челата на хората като талибан
72
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този ислямски агент е ясен на САЩ.
71
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 72 - Нищо не е казвал срещу САЩ. Просто чистосърдечно си каза какво е видял в Русия, когато беше там неотдавна. Не съобрази, че трябва политкоректно, а не искрено. И това му изяде американската виза. Демокрация, искат - дават, не искат - не дават виза.
70
5
 
10
 
! Отговори
Скромно мнение преди 1 месец
Правилно.САЩ не допускат заразен от комунизъм в държавата.Има опасност от епидемия.
69
4
 
13
 
! Отговори
Хахахах преди 1 месец
Още една копейка дето искала в Сащ . Що искате в Сащ бе копейки ?да не е хубаво там ?
68
4
 
2
 
! Отговори
До69 преди 1 месец
Защо дрънкаш глупости,преди тридесет години ако беше казал че си против войната в Афганистан и Русия ще я загуби нямаше да те убият за тия слова,ама ядове щеше да береш,същото е и сега,против си новият голям брат-береш ядове,или разлика няма!
67
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И какво е казал устата срещу комyнягитe от сащ? Я кажете, че само на изуст говорите без един аргумент! Ако е казал, че там няма свобода, е то това и децата го знаят! Нормалните деца имам предвид, не вашите деца, те са отрочета на празни мoзъци и вероятно не са по различни от родителите си..
66
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Една натъжена к00пейка в повече...
65
7
 
17
 
! Отговори
Не може хем да си преди 1 месец
Баш Копейка и хем да искаш в Сащ . Въпросче имам ! Защо устата не е имал турне в Русия? Да ходи да му се радват и да се радва и той нали е много убаво там
64
7
 
9
 
! Отговори
До 61 преди 1 месец
Преди 35 години тук щяха да те убият, сега ти отказват виза която ТИ сам искаш, с мотив че ти не си приет в тази държава, защото правиш публично неприятни изказвания за държавата! Между смърт и административен отказ за посещение в държава правиш ли разлика?
63
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да си направи турнето у руско. Нали от там му е и последният клип.
62
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този е долен русофил. Притрябвал им е в Щатите да покварява местните младежи с путинизъм. Да отива в русията.
61
6
 
14
 
! Отговори
София преди 1 месец
Запушиха му устата...хахахаххаа
60
3
 
4
 
! Отговори
Qwe преди 1 месец
Еххххххх, да имаше и България работни визи, ида не му я подбовят.