Смърт по време на риалити шоу

В Нигерия беше спряно излъчването на популярно риалити шоу, тъй като един от участниците в него загина по време на снимките
8 авг 2007 19:12,
16
Смърт по време на риалити шоу
Победителят в шоуто получава 39 хиляди долара, джип и дрехи за около 4 хиляди долара. Снимка: gulderultimatesearch.tv

В Нигерия беше спряно излъчването на популярно риалити шоу, тъй като един от участниците в него загина по време на снимките, съобщава ВВС.

25-годишният Антъни Огадже, заедно с още девет други участници, бил изпратен в щата Бенуе Плато за снимките на шоуто Gulder Ultimate Search, в което обикновени хора се подлагат на различни физически изпитания.

Според съобщение на продуцентите Огадже се е удавил по време на едно от изпитанията.

„Всички опити на лекарите и колегите от екипа да го върнат в съзнание се оказаха безуспешни“, заявиха от компанията Nigerian Breweries.

Продуцентите планирали да излъчат по телевизията четвъртото издание на Gulder Ultimate Search този четвъртък, но заради трагичния инцидент предаването е спряно.

Победителят в риалити шоуто получава 39 хиляди долара, джип и дрехи за около 4 хиляди долара.

За страна като Нигерия, където мнозинството от населението живее в голяма бедност, подобна награда е доста привлекателна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
marity преди 16 години
NE MOGA DA RAZBERA HORATA, KOITO PRAVQT PODOBNI PREDAVANIQ. NE MOGAT LI PURVO DA NAPISHAT KAKVO TRQBVA DA MOGAT DA PRAVQT Y4ASTNICITE, A NE DA GI PODLAGAT NA IZPITANIQ, S KOITO MOGAT DA PLAT
14
0
 
0
 
! Отговори
EVGENIQ преди 16 години
ABE KAKVI SA TEZI PROSTOTII SLU4AQ E KATO S NA6TE MEDICI HODAT PO SOBSTVENO JELANIE I.......
13
0
 
0
 
! Отговори
REAL преди 16 години
Тук и да умре някой,няма да видим наживо! Ще мине като между другото,нали е на запис! Голямо риалити,няма що,даже Биг Брадър беше много за кракто,останалото е НАГЛАСИЯ! Но истината е,че всеки си носи отговорността. Щом си се съгласил????!!!!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Абе кфо говорите ве много се дразня, тва е ШОУ и никой не ходи насила. Човек САМ си ПРЕЦЕНЯВА дали МОЖЕ. Никой друг не може да му каже ти можеш ТОВА и ТОВА. А и съм убеден че преди предаването доброволците си подписват разни книжлета така че за никво предумишлено убийство не може да се говори! От алчност човек може да изяде и майка си!
11
0
 
0
 
! Отговори
съд преди 16 години
трябва да осъдат създателите, продуцентите или който го е измислил за предизвикване на смърт по нередпазливост или непредумишлено убийство...
10
0
 
0
 
! Отговори
Melissa преди 16 години
Doshlo mu vremeto na 4oveka to za tam red nqma!
9
0
 
0
 
! Отговори
k преди 16 години
... се хвалеха преди няколко дни, че поставят учасниците при най-трудните условия в сравнение с другите шоута. Дали не рискуват живота им и къде е границата???Американците не че не могат да ги закарат на такова място и по-ужасно даже, но има защо да не го правят. Въпреки трудностите на които ги подлагат съм сигурна, че гарантират живота на всички. Не съм сигурна обаче, че нашите го правят.С каква гордост разправяха, че започва сезона на бурите там. Какво могат да гарантират при потенциална опасност от ураган!!!!има си някои граници, които не трябва да бъдат преминавани и в белите страни го знаят, но ние не сме такава страна явно
8
0
 
0
 
! Отговори
StreetStep преди 16 години
'че нивото на България е по-скоро близко до това на Нигерия, от колкото до това на САЩ например'dobrutro svate
7
0
 
0
 
! Отговори
nqma преди 16 години
Жалко е че се е случило, но това за малко да се случи и в българският сърваийвър с Ахмед, когато той колабира в едно от последните състезания в следствие на обезводняване,паднало ниско кръвно и високи жеги.А относно наградата"Победителят в риалити шоуто получава 39 хиляди долара, джип и дрехи за около 4 хиляди долара.За страна като Нигерия, където мнозинството от населението живее в голяма бедност, подобна награда е доста привлекателна."39 хил. долара + джип + 4 хил. долара за дрехи правят общо 43 хил. долара, което е около 60 000 лева + джипа, та мислълта ми е, че такава награда би била привлекатлена и в страна като България, а в страни като Англия или САЩ например би била малка награда, така че аз си правя изводите, че нивото на България е по-скоро близко до това на Нигерия, от колкото до това на САЩ например.
6
0
 
0
 
! Отговори
Dj Ludi G преди 16 години
Leka mu prust!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
vavkin преди 16 години
abe 1. i 2. nomer ne se li use6tat kakvo pi6ete. ne mislite li, 4e go davate prekaleno nebregno... po forumite ste mnogo mudri i otvoreni, ama sum siguren, 4e pi6tite, kato vi globut v reisa....
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
тия каде блеят бе, толкова камери, а да се удави :(
3
0
 
0
 
! Отговори
ivanov преди 16 години
Tova e bezobrazie,kak e bilo dopusnato?
2
0
 
0
 
! Отговори
kilar преди 16 години
Koito jivee vse nekoga umira. Takava e s1dbata!!!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Смъртта е част от действителността...