Бритни се надруса до дупка, сби се и влезе в болница

Надрусаната певица се сби с мъжа си Кевин Федърлайн, не му даде да вземе децата, полицията я завлече в болница
4 яну 2008 20:38,
47
Бритни се надруса до дупка, сби се и влезе в болница
Лекарите приемат спешно в болница в Ел Ей наркоманизираната и полудяла звезда. Снимка: Splash News
Животът на една от най-големите звезди- бившата миловидна поп принцеса Бритни Спиърс, окончателно се превърна в кошмар.

Ужасните неприятности явно продължават да я следват и през 2008 г.
 
Певицата бе приета през изминалата нощ в болница (вижте видео тук) в Лос Анджелис, след жесток скандал с бившия си съпруг Кевин Федърлайн относно попечителството над децата им.

Според медицинските екипи, цитирани от списание "Us Weekly", 26-годишната Бритни била под въздействието на наркотични вещества и алкохол.

Скандалът с бившия й мъж, който се разиграл в дома й в Ел Ей, бил толкова жесток, че се наложило да се намеси полицията.

Драмата се развихрила, след като Бритни изпаднала в истерия и не дала Кевин да отведе двамата й сина – двегодишният Престън и Джейдън на 1 годинка. Певицата обаче била длъжна да даде децата на бившия си съпруг, тъй като той спечели делото за попечителство.
 
Бритни ще остане за 72-часово наблюдение в елитната болница Седарс-Синай, като ще й бъде направен и обстоен психиатричен преглед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Целият свят знаеше, че щом един мъж е способен да зареже заради друга жена бременната си годеница - той е ***. Безспорно Кевин Федърлайн и това можеха да го кажат дори и хора, които не го познават лично и да не сгрешат. Само Бритни не го разбра. Заради нея другата жена остана нещастна в най-важните за нея моменти - макар че не е голяма загуба. Когато погазваш изконни житейски правила неизменно си сърбаш горчивата попара след това. И парите не могат да те спасят - както се оказва.
45
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
За всичко е виновен съпруга й.Откакто се събра с него започна да се напива.Всички разбраха,че той се е оженил само за пари и слава за нея.На всичкото отгоре й взе децата накрая.Много долен човек.На Бритни отдалече й личи,че не е лош човек.Явно обаче изживява криза,да не говорим,че славата допълнително усложнява живота.Като гледах клипа с папараците си представям колко е гадно постоянно да те преследват.Да,може би Бритни е разглезена звезда,но не и лош човек и поне е постигнала нещо в живота.За да станеш звезда от нейната величина се изискват усилия и дисциплина от малка още.Вярно и късмет.Но който мисли,че е лесно ми се струва,че много се заблуждава.На мен Бритни ми е много сладка и съм убедена,че изобщо не е ***,може би малко наивна.
44
0
 
1
 
! Отговори
hei преди 16 години
haresvam britni i znam 4e vsi4ko 6te se opravi to pri takav maj , kade ti har4i samo parite i ti 6te prevarti6 i da nqma6 priqteli , skapan e jivota i gaden , da ne mislite 4e ot lesno darji ili mu puka na toq za decata mu , samo gleda kak da izdranka pari i da nakara britni da polude , ne ot lesno bqha dali edno predavane za nego kak e zaebal biv6ata si jena bremenna teq trebva da se ubivat na nego netrqbva da mu se davat prava nad decata za6to ne vsi4ko e pari.
43
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
britney e syper as q obogavam no naposledak se dargi ygasno!!!!!!
42
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
:) :) :)
41
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Leave Brithney alone! :"((
40
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
up's i did it again!
39
0
 
1
 
! Отговори
ddg преди 16 години
ама и ти си куха лейка,трагедията на бритни хахааааааааааааа
38
0
 
1
 
! Отговори
anavar преди 16 години
ОВЦА ОВЦА ОВЦА:)))ПОРЕДНАТА ПРЪДЛА :)ГОСПОД НИКОГА НЕ ДАВА БЕЗ СЛЕД ТОВА ДА СИ ВЗЕМЕ:)АМА ТЯ ОТКЪДЕ МОЗЪК ДА ГО РАЗБЕРЕ:))))
37
0
 
1
 
! Отговори
maria преди 16 години
36 ти никога няма да разбереш драмата на това момиче - защо ли?Защото си толкова ***, че чак си вдлъбнат и не можещ да имаш никакви чувства. Просто си обикновен гадняр!
36
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Britney Spears е поредната *** ***, която не издържа на парите и славата !!!!!!!!!!!! И 'кво от това - ми дреме *** за нея !!!!!!!!!!!!!
35
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
да бе,то просто й е влязла прашинка в носа и е кихнала затва изглежда като ***.
34
0
 
1
 
! Отговори
amannnnnnnnnnnnnn преди 16 години
Britney nito e bila piana nita nadrusabna stiga ste lagali!!!!!!!!!!!! aman ve4e!!!!!!!!!!!
33
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
za6toto pari mogat da ti padnat i ot toto i po nasledstvo, a za 6tastieto si triabva da se prebori6 i tova ne vseki go moje.
32
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
" Като всички "звезди" от страната на "сбъднатите мечти" - САЩ - *** който е разбрал че парите не правят щастието и сега дави мъката си в дрога! " ... neznae6 kolko si prav pi4 :)
31
0
 
1
 
! Отговори
някой преди 16 години
Бритни не е била пияна нито дрогирана
30
0
 
1
 
! Отговори
... преди 16 години
вижте кво - тя че се дрогира дрогира се и се е пияна - проваля се.ама да ви кажа че и на мен ако рекат да ми земат децата и аз ще се държа кат луда - че може и за убийство да вляза- детето което си създал е нещо, за което си струва да станеш луд- па майната му в к'во състояние ще си- ако с дрога си мисли че ще се чувства по-силна, бърка- ама явно има ефект,че му се перчи на тва *** - ако не е тя, никой няма да знае за него.Не я оправдавам- просто майчинството е над сичко- ако тоя го няма едва ли ще прай така.
29
0
 
1
 
! Отговори
Габровец преди 16 години
Като всички "звезди" от страната на "сбъднатите мечти" - САЩ - *** който е разбрал че парите не правят щастието и сега дави мъката си в дрога!
28
0
 
1
 
! Отговори
te4ko преди 16 години
тоя червен нос е насмъркан с много кока.тя е много зле.
27
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Абе вие, защо вярвате на първичното. Пише, че се била напила и дрогирала и всичко го приемате за чиста монета. Но никой след това не обръща внимание, че тестовете, които са и били направени ДОКАЗВАТ, че няма и следа от алкохол и наркотици. Но такива са hater-ите, гледат само лошите страни.