20 бона за свободата на Наглия Хамстер

Съдът: Обвинението срещу него е "разколебано"
28 яну 2010 12:21,
271
20 бона за свободата на Наглия Хамстер
Снимка: БГНЕС

Софийският апелативен съд промени мярката за неотклонение на Антон Петров – Хамстера, един от задържаните от "Наглите".

От "задържане под стража" Хамстера бе освободен срещу парична гаранция от 20 000 лв.

Адвокатът на Петров - Ваня Траянова, обясни, че в мотивите си да пусне обвинения от ареста съдът е записал, че обоснованото предположение за авторство на деянието по отношение на Петров вече е разколебано.

Съдът е мотивирал решението си и с факта, че според представените данъчни декларации Петров има висок доход.

Още по темата
29 дек 2009 10:01
103

Хамстера ще бъде пуснат на свобода, след като бъде внесена паричната гаранция.

Днешното определение на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.

"Наглите" бяха изловени в средата на декември м.г. Тогава от МВР разкриха, че тарторите на бандата са добре познатите в криминалните среди мъже с прякори Културиста и Йожи.

За момента МВР е установило три къщи, където "Наглите" са държали пленници.

Главната им квартира е била в софийското село Долни Лозен.

Открити са безспорни доказателства, че в тези оборудвани като бункери помещения са били затворени Михаил Краус, Ангел Бончев и Румен Гунински.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
270
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
къде и как да се запиша в групата на наглите че белким и аз най после да заживея като бял човек щом закона нема да ме лови кво толкова че съм разпарчетил някой или съм го отвлякъл след като престъплението нема да е по голямо от това на някой хванат с пакетче дрога или някой със саксия марихуана в нея ха ха ха абе господа съдии вие с умът ли сте си или сте се побъркали за пари ако продадът органите на някой ваш близък или ви отвлекът за пари как ще действате тогава
269
0
 
0
 
! Отговори
none преди 14 години
Ami tova ni e durzsavata. Osven da se nameri nyakoy , koyto da otrezse i negovite ushi. Ima li meraklii? May ne, a? Inache ste mnogo veliki i hrabri samo po masite...
268
0
 
0
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 14 години
За такива като ХАМСТЕРА - "НАГЛИЯ" трябва до живот,а те ,взели че го пуснали за 20 000 !... Е тва е простотия вече... Да ти...и дьржавата скапана аз...
267
0
 
0
 
! Отговори
ДО 265 преди 14 години
Ще ни кажат ,че не сме за ЕС а сме канабали ,*** и бандити .По добре да се мобилизира нацията за тотална реформа в цялятя съдебна система.
266
0
 
0
 
! Отговори
Неизвестен преди 14 години
В Сърбия преди повече от 100 години така са си внесли германци и са ги заселили, за да се научат сърбите на култура от тях. Верно е, че преди Втората световна война немците са напуснали, но идеята е много добра.
265
0
 
0
 
! Отговори
Неизвестен преди 14 години
Благодаря за идеята за european commission of justice. Ще напиша сега до european commission of justice, до председателя й Jacques Barrot. Искам да попитам ще пречи ли да имаме съдии от друга държава на Европейския съюз. Ще го помоля, на основата на това, че ние ходим в Афганистан, Ирак, Косово, и т.н., и си изпълняваме мисиите там, те пък да ни пратят около 100 съдии съдии от Германия, Франция, Англия. Също така да пратят и около 500 полицаи. Ако трябва - да помогнат и финансово.
264
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
като се пееш Пенкеле кой ли те слуша...интерсно ако ги съдят в евроапа каква ли присъда ще получат.
263
0
 
0
 
! Отговори
пътъръмъбъгъзъ преди 14 години
"И ще продължава да е мафиокрация" евангелие от Разбойко 4:9
262
0
 
0
 
! Отговори
плачки преди 14 години
Смешки, ти 20 000 лв. накуп не си виждал предполагам.Затова всички са корумпирани за теб.А истината е проста повечето полицаи и прокурори ги мързи да си вършат работата като хората или нямат толкова акъл , колкото адвокатите на обвиняемите.
261
0
 
0
 
! Отговори
призив преди 14 години
нали киров и бончев, ще направят необходимото за да освободят прекрасния чист свят от един *** гаден
260
0
 
0
 
! Отговори
БГ преди 14 години
В ЕС очакват ,че народа ще се вдигне в най важната битка -с корупцията.А ние очакваме ,че ЕС ще ни реши въпросите.Няма как да стане.1.Свалете имунитета на съдийте 2.Следете ги 24 часа със СРС 3.Разледвайте финансово и имущисвено то им състояние до 10 коляно,както и на свързаните с тях лица.4.Въведете коефициен умножено по 3 когато съдия е извършил престъпление.5.Увеличете им заплатите 6.Ако това всичко не помогне-въведете нещо като военно положение - нещо като съд към изпълнителната власт .
259
0
 
0
 
! Отговори
Мефистофел преди 14 години
Абе, то Радой,светла му памет отдавна го каза:"ДЯДО ТОШО,ДЯДО ТОШОТИ НИ УПРАВЛЯВА ЛОШОНО КАКВА СЛЕД ТЕБ НАСТАНАМАЙКАТА НИ - РАЗКАТАНА"
258
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ай сега Киров и другите потърпевши вие сте на ход !!! Покажете че има правосъдие в Бг
257
0
 
0
 
! Отговори
Dp преди 14 години
Оказва се,че НАГЛИТЕ са невинни агънца в сравнение с безскрупулните съдии,които са ги освободили. В какво ли не превръщат човек парите??? Особено ако си властимащ съдия...
256
0
 
0
 
! Отговори
? преди 14 години
някой да е очаквал нещо друго?
255
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Българските съдии са съучасници на бандитите .И дори не го крият.Авторството на деянието било разколебано !?Такава правна формулировка няма .Има невинен или виновен.СРАМ МЕ Е ЧЕ ЖИВЕЯ В ПОДОБНА ДЪРЖАВА СРАМ!
254
0
 
0
 
! Отговори
наглите от съда преди 14 години
Явно ,че ремонта на съдебнана система и по специално на Златния съд е най важната задача.Ясно е,че статута който имат съдийте им помага безнаказано и сравнително лесно да обслужват интересите на бандитите срещу пари.Следователно в БГ ,съдийте не трябва да имат никакви привилегий .Защо да не бъдат постоянно подслушвани ,за по лесно установявяне на престъпните връзки с адвокатите ,който служат за предаване на пари от престъпниците на съдийте.
253
0
 
0
 
! Отговори
бонано преди 14 години
защото е невинен, затова си крие лицето. Аз ако съм невинен никога не бих си крил лицето.
252
0
 
0
 
! Отговори
man преди 14 години
o4evidno e 4e trqbva da se organizira spec otrqd za pro4istvane na takiva otrepki koito sa za6titeni ot rodnoto pravosadie. barzo 4isto i evtino
251
0
 
0
 
! Отговори
eva преди 14 години
ludi li ste vsi4ki advokati i sadii??triabva jertvite da sa vi blizki za da raberete kakav prestapnik puskate na svoboda???POBARKA NI LI STE???POKAJETE MU LICETO NA TOIA MI6OK I NA ADVOKATA MU ,ZASTOTO I DVAMATA SA PRESTAPNICI !!!