Шофьор удари колега с чук по главата

Побойникът е задържан от полицията в Стара Загора
25 май 2011 16:26,
128
Шофьор удари колега с чук по главата
Снимка: Архив Булфото

37-годишен мъж от Стара Загора подал сигнал в полицията, че е станал жертва на побой, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Пред служителите на реда той обяснил, че докато управлявал личния си автомобил по бул. “Никола Петков”, бил застигнат от “Опел Вектра”.

При изпреварването били повредени страничните стъкла на двата автомобила. Между водачите възникнал конфликт, при който управлявалият опела мъж му нанесъл побой и го ударил с чук в областта на главата.

Установен е извършителят на деянието – това е 29-годишният П. Д. от Стара Загора. Пострадалият е прегледан в центъра за Спешна медицинска помощ и е освободен.

П. Д. е задържан за срок до 24 часа. Работата по изясняване на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
9
 
! Отговори
... преди 12 години
Ей заради такива селяни стават тежките катастрофи със загинали, лошото е че са навсякъде...
42
6
 
6
 
! Отговори
проверил съм преди 12 години
Провинциалистите като дойдат у София и карат по-нагло от софиянци. Най-много засичат лица с ДКН започващи с РК, ОВ, Е, У и СО. Последните и първите поне им бяхме свикнали, но тия новите пришълци направо са ужасни. Периодично се явяват и лица с ДКН започващи със СТ и РВ. Те също не са по-долу от останалите, но сред тях чат-пат се срещат и грамотни шофьори.
41
4
 
4
 
! Отговори
XLT преди 12 години
Кви са тия диваци ве, да се бият с чукове? Явно подобен вид уреждане на сметки са характерни за региона.Явно е от жегата или от бирата.
40
3
 
9
 
! Отговори
Saшо преди 12 години
ДО 36 Б.Б.Абе шопите може и да сме селяни, обаче и в провинцията не сте по- граждани. Така и не се научихте да не си държите чехлите пред вратата на 'партамента. И не забравяй, че именно селяните се правите на големи "софиянци" когато се домъкнете да живеете тук. Старите софиянци никога не са се величаели на тема "местожителство".
39
2
 
7
 
! Отговори
Сигнал преди 12 години
Този на снимката е корумпиран. Разпознах го! Преди две седмици ми взе 5 лева за това, че съм минал на червено.
38
4
 
12
 
! Отговори
до Валерия преди 12 години
Ако си направиш труда някога да отидеш до Стара Загора ще забележиш, там хората са доста по-културни и цивилизовани отколкото в столицата ни, която е пълна с "големи граждани" (каквато явно си и ти). За останалите предимства на град от калибъра на Стара Загора (защото там е не само зелено и чисто, ами има и работа за хората) изобщо няма какво да говорим. Ама такива комплексари като теб трябва да си стоят при смога в София, да дишат изгорелите газове на "хубавите автомобили" и да си мълчат...
37
4
 
4
 
! Отговори
до Б.Б. преди 12 години
да ве като живееш в германия да не си фанал некой за шлифера. тва е голема простотия нали сега ги гледам по пътищата гастербайтерите като тебе още носят потури и са забулени. не ми разправяй ти за германия, тука у гьола ние си знаем как да се оправяме. може и с чук, може и с нещо по-твърдо. седи си у германия ако ти не е излезъл късмета от *** там по мизерните квартали дето се вреш ше ти излезе тука като си дойдеш за отпуската. ние тук сме по-добрите шофьори. само една лада мога да надбегам мерцедес ако реша, щото съм майстор.
36
0
 
3
 
! Отговори
радопа преди 12 години
Кошара за джигита.
35
4
 
19
 
! Отговори
Б.Б. преди 12 години
Ти си поредния *** комплексар дето си мисли че е богопомазан задето живее е София. Аз примерно съм родом от Ст.Загора он от 11г. живея в германия и трябва да кажа, че като правя сравнение, точно София е най-голямото село, несамо в България ами и в Европа. Само някой ограничен тип, който не си е подавъл носа навън, може да се заблуждава че шопите не сте селяни
34
1
 
1
 
! Отговори
онзи преди 12 години
Тя да не е дресьор. Освен това не е и психиатър. Пий си хапчетата и почивай.
33
0
 
3
 
! Отговори
случайна преди 12 години
вие дето пишете коментари - с нищо не сте по-различни от оня с ***....????!!!!????
32
4
 
5
 
! Отговори
Заклещени кучета преди 12 години
до 28Кажи им на катаджиите по твоя край да гледат за нарушения, а не за софийски номера, ако искат да си запазят работата и да им е лека службицата защото не се знае на какъв ще попаднат. Преди няколко месеца един провинциален катаджия реши да се заяжда заради номера ми и една седмица по- късно се обясняваше на началника си как жена му не работела и само той взимал заплата у тях и се молеше да не го уволняват, обаче като са го хванали с подкуп нищо не помага...
31
19
 
3
 
! Отговори
Валерия преди 12 години
Нормален случай за провинцията. При селяните това е всекидневие. Не е никаква новина. В столицата София подобни неща не се случват. Просто хората са твърде възпитани, образовани и карат значително по-скъпи коли с тлъсти застраховки и не им пука. Никой няма да излезе да се бие, след като застрахователят му ремонтира после колата и възстановява щетите.
30
4
 
1
 
! Отговори
до онзи преди 12 години
Доведи жена ти да ни гледа
29
0
 
16
 
! Отговори
онзи преди 12 години
ДО J и компания: Що не си вземете манивелите и щангите и да си спретнете едно хубаво меле и да ни оттървете от селските си писания?
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На колегата с *** ще му кажат да почерпи и ще отърве сериозно наказание. Пострадалия колега може да пие една студена вода.
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малко няма смисъл, защото по моя край катаджиите точно такива със софийски номера си търсят за донорство. :)
26
10
 
2
 
! Отговори
до J преди 12 години
*** виж се колко си проста ***! То незнаеш дори Афганистан как се пише с Ф или с В и за тва уж неволно си изпуснал буквичката. Тебе ше те набия и без да си се качил на кола, па ако те срещнем зад волана, направо ще те размажа. Представям си какъв шофьор си, сигурно караш с 30 км.ч. у най-левата лента и се правиш на отворен. Много си проста!
25
4
 
5
 
! Отговори
РеалисТ преди 12 години
А бе не си ли със софийски номер, най-добре е да си скромен на пътя. Ако си със софийска регистрация е автомобил поне на стойност над 20 000 лева имаш предимство. Това е реалността в България! Няма кво да спорите! Фактите са факти и Бог мълчи пред тях също! А и Боко нищо не е казал още :)))
24
1
 
6
 
! Отговори
J преди 12 години
abe 16 ка ти найстина си най тъпия тук. Личити няма нужда да го показваш повече. Това ти е на теб хоризонта до манивелата, . С такива *** като теб не на запад а до Аганистан ще се наредиме. Я ходи там с манивелата бе тъпчо.