Шофьор удари колега с чук по главата

Побойникът е задържан от полицията в Стара Загора
25 май 2011 16:26,
128
Шофьор удари колега с чук по главата
Снимка: Архив Булфото

37-годишен мъж от Стара Загора подал сигнал в полицията, че е станал жертва на побой, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Пред служителите на реда той обяснил, че докато управлявал личния си автомобил по бул. “Никола Петков”, бил застигнат от “Опел Вектра”.

При изпреварването били повредени страничните стъкла на двата автомобила. Между водачите възникнал конфликт, при който управлявалият опела мъж му нанесъл побой и го ударил с чук в областта на главата.

Установен е извършителят на деянието – това е 29-годишният П. Д. от Стара Загора. Пострадалият е прегледан в центъра за Спешна медицинска помощ и е освободен.

П. Д. е задържан за срок до 24 часа. Работата по изясняване на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
2
 
1
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
до 61Ми то чалга поколението явно от Зара е видяла сродната по дух *** махала:-))Не им се връзвай,свещенна простота.
62
1
 
6
 
! Отговори
do 53 преди 12 години
uff, ama takiwa kli6eta kato 4uq i naprawo se 4udq kolko ti e akyla na teb. Az sym izrastnal w SZ, i kato edin "brutalen i prost selqnin" si zawyr6ih ezikowata, zawyr6ih Elektrotehnika w Germaniq i sega rabotq w EADS. Ti kakwo si postignal nai-umni, nai-finni i nai-wis6 grajdanino. Mnogo mi e liubiopitno???
61
4
 
5
 
! Отговори
каски на тиквите преди 12 години
Заключение. Когато шофирате в Стара Загора, си слагайте каски на тиквите!
60
3
 
10
 
! Отговори
пътнико свиден преди 12 години
от писанията дотук не разбрах,какво толкова ви е комплексирала Стара Загора??? за да изливате такава злоба значи яко сте загазили на интелектуално ниво. Пътувам често из БГ и навсякъде ми е добре и имам приятели
59
2
 
5
 
! Отговори
жанета преди 12 години
аз също сам била жертва на подобен инцидент ама само онзи дет извади една вилица и *** боде. после додоха от КАТ и униформените полицаи ми казаха че бил накав си готвач и участвал по заявки и носел бързо пица на бизнесман и понеже да го не глобат и аз съм го засяклъ с колата ми и той ме подгонил с вилицъта. питъха *** ша давам ли жалба ама отказах и му писаха акт само по здвпътища и после така се размина сичко.
58
5
 
3
 
! Отговори
яхтсмен преди 12 години
Този с вехтата вектра бил бивш член на бандата с чуковете. След като прибраха Златко Баретата, а Таки забегна в ЮАР е останал без работа и се преселил в Стара Загора, където е пълно с комплексари и мутри. В този своеобразен рай, членът на бандата с чуковете раздава правосъдие.
57
0
 
4
 
! Отговори
до 52 преди 12 години
Честит 24-и Май Стояне! Страшен правопис!
56
1
 
5
 
! Отговори
kurentzo lapas преди 12 години
*** с чук....
55
0
 
4
 
! Отговори
запознат преди 12 години
В крайна сметка няма значение от къде са, щом са ***. Случаят изобщо не е свързан с ПТП, а с любовна драма. От МВР за пореден път ни заблуждават.
54
1
 
7
 
! Отговори
Калояновец преди 12 години
Най обичам кат прибераа кравите в обора да ида на Ориент и да се разбия на върла чалгаа...И после да викам из селуу снощи одяхх в градъъъ!!!
53
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Центъра на Вселената", "200 хилядния мегаполис" с "най-хубавите хора"...Пълни простаци със селски, провинциални комплекси до небето. Безлично *** село.
52
12
 
8
 
! Отговори
Цяла армия преди 12 години
до Б.М.В Стара загора живеят едни от най- простите, най- бруталните, най- примитивните селяни на планетата и това е всеизвестен и неоспорим факт.
51
10
 
2
 
! Отговори
стоян преди 12 години
аз един път тъй като карах в карах в пловдив че бях дошъл от село да зема смески за пилетата един ми се дръвчи че съм го засякал и слиза да се разправа и аз като взех щангата и го наврях на майка му у *** даже джапанката му остана вънка ама се изнеси кат бет *** щото отнесе няколко тупаника и един път го ритнах в газъ тъй че обувката ми ще да се замести
50
6
 
7
 
! Отговори
Димитър преди 12 години
Стара Загора на три планети!
49
3
 
6
 
! Отговори
към село! преди 12 години
Ами, 45, отивай си на родното място или към София като не ти харесва Стара Загора, заради такива като теб има селяния и бой с чукове. Не е добре да хапеш ръката, която те храни, елементарно е!
48
2
 
3
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
?Ми сигурно си работиш на "Три чучура-Юг".Там,братле,друго няма да намериш!
47
10
 
7
 
! Отговори
Силвия СФ преди 12 години
Мисля, че в Стара Загора живеят най-големите селяни. Мара Отварачката е от този град. Без коментар!
46
6
 
18
 
! Отговори
Б.М. преди 12 години
Всички бързат да пишат, а не четат. Ако прочетете малко по-добре статията ще видите, че пострадалият е бил застигнат от Вектра, стъклата /по-вероятно огледалата/ са му били супени и после при разправа шофьорът на Векртата е ударил с чук пострадалият. Така че не разбирам какви са тези призиви, че така трябвало да се постъпва с чукът. Значи някой те засича, чупи ти колата и накрая те напада с чук, а някои одобряват това. П.С. Аз съм от Стара Загора и селяни може да викате на баба си и дядо си!
45
0
 
3
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
Е кога гледха "Тор"
44
10
 
12
 
! Отговори
От село! преди 12 години
Олее някой тук пишат че в СТЗ имало културни хораа...Боже мой какъв виц говорите...От 11 години вече живея в СТЗ преместих се там от малак град в старозагорска област и мога да ви кажа че в Стара Загора колкото и лъскави молове да има и каквито и да е високи заплати да дават в някои фирми СТЗ е абсолютно селски град.Хората там са с ужасно селски манталитет,злобни и завистливи!