Полша изгражда стена срещу мигрантите по границата с Беларус

Съоръжението ще бъде на цена от над 360 милиона евро
16 ное 2021 08:22, Ния Христова
40
 
Полша планира изграждането на стена по границата с Беларус. Очаква се работата по оградата да започне още тази година, предаде Bulgaria ON AIR
 
Правителството изчислява, че стената ще струва над 360 милиона евро.
 
Съоръжението ще бъде високо 5,5 метра. Ще има разположени камери и сензори за движение. 
 
Целта на стената ще е да се спре потокът мигранти към Полша от Беларус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"сега Лукашенко и Путин лоши, че не нарушават правата на хората да отидат където са поканени?" ____________________________ Последно са поканени в Беларус, официално удостоверено с разрешение да влизат в тази държава. Лукашенко да не им нарушава правата ...на живот, вода, храна, подслон...и да ги обгрижи, като им е дал визи! Не е православно да се държи така с тях!
27
0
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Стабилна ограда и охрана,това е рецептата срещу нашественици.
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полските военни използват водомети и сълзотворен газ срещу тези мигранти на тази граница.
25
0
 
3
 
! Отговори
До Concerned citizen преди 2 години
и 100-метрова да е, няма ли 365х24-часово наблюдение и поддръжка от дежурен екип, преминаването й е въпрос на време... Справка: великата китайска стена, адриановия вал в британия, берлинската стена, че и наш'та велика ограда!
24
1
 
8
 
! Отговори
Concerned citizen преди 2 години
Лично подкрепям решението за пет и половина метрова стена със сензори и камери! Надявам се и у нас да се построи такава със картечни гнезда и на месо като се покажат ***
23
1
 
3
 
! Отговори
мак преди 2 години
Да не останат само на етап планове. Трябваше в началото, когтао там имаше шепа хора, да ги прогонят, а не да им охраняват лагерче и да гледат сеира. Ония напират и не ги спира нищо, стават все повече и са много агресивни. Западът вече не ги иска, та съм песимист, явно ни чака повторение на 2015г., само че шв.аб.ите вече са подготвени и ще ги спрат.
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полската стена ще бъде по-висока и по-скъпа от Берлинската стена.
21
2
 
4
 
! Отговори
Джони Кейдж преди 2 години
Фон дер *** каза, че ЕС няма да финансира строежи на огради и стени по границата и няма да помогне на Полша защото било срещу ценностите които изповядват. Тоест, Германия е нация от пенсионере и някой трябва да им мие тоалетните. Афганистанци, сирийци, българи.. ако има огради и стени кой ще им кoпа картофитe. Едно време внасяха рoби в конски вагони, след това минаха на чартерни полети. Германия трябвало да внася по половин милион на година за да оцелее демографски.
20
2
 
7
 
! Отговори
Атаман Сирко преди 2 години
Ристе хайде гледай си ромското включване, това да не е да врътнеш кранчето на ромската колиба! Твоята батюха ще врътне кранчето и ще скимти гладен отвън на прага! Ристевата работа бетер (ц) турска работа!
19
11
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
До 8"Нали стената на Тръмп е "лоша"? Тук оградите добри?" - още през 70те години най-точното определение на ЕИО, а и НАТО беше лице'мери.
18
8
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
До 18"Явно там ще е новата граница между света на хората и ооооркииите! " - не, че ще стане, но ака батюхата врътне кранчето, и на *** ще завиждаш.
17
5
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 2 години
те пляците се гъбракаха с рашките и сега има ресто
16
4
 
8
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
До 19"Съборихме берлинската стена..." - каква стена си събарял пък ти?! Немскете безродни гли'сти сами си издигахте и границите и стените.
15
6
 
12
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Немците и австрийците веднага да им се скарат, както се караха 2015 на балканските страни искащи единствено паспортен контрол. После Урсулата и ООН да не спят, а и те да му дръпнат по една реч на възмущение.Никой нормален не се интересува от речите на Урсулата и ООН и само безрадните про'стаци бръснат германия и австрия за нещо.
14
5
 
4
 
! Отговори
Берлин преди 2 години
Съборихме берлинската стена, премахнахме гранизи, а сега градим нови стени и граници между нас! All in all you're just another brick in the wall!
13
7
 
16
 
! Отговори
Атаман Сирко преди 2 години
Явно там ще е новата граница между света на хората и ооооркииите! Благодарение на пундин, монголчето от заешката дупка, рушланците остават извън цивилизацията! Путешката работа, бетер (ц) турска работа.!.
12
9
 
13
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Напред,Поляци.С Вас сме срещу руският фашизъм на Путин.Долу германи-руските фашисти. Тези лъжебегалци са потомци на онези,които по собствена воля бяха съюзници на извергите Сталин и Хитлер. Наричат се ЕВРЕИ.
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Три години само ковид, сега изведнъж се сетиха, че имало и мигранти по границите, явно пак се готви нещо ново. Хляб и зрелища е работата.
10
1
 
38
 
! Отговори
Вие сте боклуци преди 2 години
Нали оградите не бяха хубаво нещо - всички дрънкаха срещу Орбан като правиха ограда Унгария?!
9
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стена или мрежа щото има голяма разлика. Нашето не е стена, а мрежа за кокошарници.