Борисова: Не затварям, не отварям, не разширявам, не стеснявам

Здравната министърка търси пари за медицински екипи край магистралите
9 юли 2010 15:47,
60
Борисова: Не затварям, не отварям, не разширявам, не стеснявам
Снимка: БГНЕС

"Ще потърсим пари спешни медицински екипи да бъдат разположени край натоварени пътни участъци", заяви в кулоарите на парламента министърът на здравеопазването Анна-Мария Борисова.

Борисова обаче допълни, че в министерството са разколебани дали е целесъобразно такива екипи да стоят в активния летен сезон край магистралите, където се регистрират много произшествия, тъй като така екипите не могат да се отзоват бързо на другите сигнали.

От днес до 13 юли министър Борисова ще посети областните болници в Южна България, за да провери ефективността на лечебните заведения там.

"Никого не затварям, нито отварям, нито разширявам, нито стеснявам. Правим преглед на системата, за да бъдат взети правилните управленски решения", каза Борисова.

Тя допълни, че резултатите от проверките на болниците у нас ще станат ясни най-рано в края на юли. Тогава ще се знае кои са "кухите" структури и как ще се извърши оптимизацията в лечебните заведения.

По широко обсъжданата тема за борбата с комарите здравният министър заяви, че няма данни за повишена заболеваемост заради насекомите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Анче много си се заголила бе миличка, позавий се малко ще ти настине дъртрозата.
41
0
 
1
 
! Отговори
превенцията е важна преди 13 години
Преди 2 г. в Италия имаше случаи на разпространение на тропическа болест от комари. Европейската комисия също предупреждава за опасност от разпространение на тропически болести в резултат на наводнения, горещи вълни и последващи засушавания. Само ние сме друга Вселена.
40
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 13 години
ПЛАТИ ЗАПЛАТИТЕ НА БОЛНИЦИТЕ, *** ПРОСТА И НЕКАДЪРНА
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Разбира се, за комарите жената е права. Купете си Райд и нямате проблеми. Виж, ако климатичните промени докарат един друг вид комари, нещата ще станат опасни ,но засега с нашите комари всеки може да се справи сам, без да търси министър да му помага.Но това с медицинските екипи край магистралите е световна тъпотия, най-меко казано - фактически подобно решение трябва да предизвика активна намеса на психиатрията и сериозно лечение за този, който го е взел.
38
0
 
1
 
! Отговори
givedo преди 13 години
utre 10.07.2010 e v qmbol .znachi i v sliven. ami ne razbiram zashto trqbva da hodish po oblastite bez da se stershatsh s lekarite
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе поне не и показвайте снимка на тази че се плаша.бати корумбата.
36
2
 
7
 
! Отговори
Ахил преди 13 години
Ако от Герб се махнат-измамниците,интересчиите и неуспелите в други партии кариеристи и новобогаташите---ще останат за една маршрутка хора.:)))))))))))))))))))Лъчо Мозъка е лобист и на един крадлив раойнен кмет от Пловдив.
35
0
 
4
 
! Отговори
Black Beard преди 13 години
Не знаех,че нищоправенето е вид работа.
34
1
 
2
 
! Отговори
пациент преди 13 години
тва е като девиза на ал капоне не говори не се заканвай не забравяй
33
0
 
3
 
! Отговори
СВЯТ преди 13 години
БРАВО НА КРАСАВИЦАТА ЩЕ НАПРАВИ ХУБАВИ НЕЩА ЗА НАРОДА
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Навсякъде здравеопазването е препъни камък за политици, президенти, всички обещават да го оправят, но не успяват и за следващите избори идват обещания от другата партия, че те непременно ще решат този проблем. За него трябват много пари, много добър мениджмънт и много добри икономисти. Един доказан специалист бил той и академик в своята област не върши работа. За съжаление медицината си е бизнес.
31
0
 
22
 
! Отговори
Елена преди 13 години
Четох коментарите - как изглежда жената няма никакво значение- важно е какво върши. За момента е нищо и половина. Като обикаля - какво върши. Цитат:По широко обсъжданата тема за борбата с комарите здравният министър заяви, че няма данни за повишена заболеваемост заради насекомите.Питам - какво точно трябва да се случи, за да се вземат мерки. И тя ни е министър?! Има толкова серизни проблеми в здравеопазването..ами да питам - то ние има ли такова - или е държавна политика за геноцид
30
3
 
7
 
! Отговори
Т-А-Я преди 13 години
Тая е най-великата от всички министри! Щастлив съм че тая е министър на здравеопазването. Тая ше оправи всички проблеми в здравеопазването. Умна е, красива, комуникативна, има подход и от всякъде и по всичко си личи, че има желание да свърши "ОТЛИЧНА" работа. Пак че е тая!ПС: Бъдете позитивни (rofl)
29
1
 
2
 
! Отговори
Ахил преди 13 години
Ба мааму Гоче-кошмарите започват--така казваше един мой приятел от Хамбург/лека му пръст/-
28
2
 
13
 
! Отговори
Kitty преди 13 години
Тази е за съд! Хора имат нужда от медицинска помощ при катастрофи, а тя ще им я отказва! Брей, голям човек, голям морал няма що! На тази ще и тежи на кармата смъртта на невинни хора заради омразата и към България!Дано ви изправят на съд, Борисова! Вие не сте българка! Вие работите против България!
27
5
 
16
 
! Отговори
Ахил преди 13 години
Тия хора работят против народа -по всички борси в страната са плъзнали бирници и ченгета.Не могат хората от тях да си продадат стоката и да си изхранат децата.Пак ченгета дебнат обикновените работници ,че щял вземе една туба нафта---ето пример че Герб воюват с българския народ.
26
0
 
14
 
! Отговори
се преди 13 години
Тази нестава бе хора тя се досъсипе здравеопазването....
25
6
 
13
 
! Отговори
пальо преди 13 години
оф тоя травестит на снимката само като го гледам и ми кипва.ако го видя някъде по улиците без охрана ще и строша една тухла в комунистическата тиква .ЗА БОГА НАРОДЕ ЕМИГРИРАЙ !!!
24
1
 
12
 
! Отговори
Ахил преди 13 години
М/у другото, много отдавна казах ,че Герб са модифицирана трансмутация на БКП. Наш човек/от Герб/-полицай,наш- човек -полицай така са се подредили на държавната трапеза сега.
23
2
 
7
 
! Отговори
Гала преди 13 години
Българска магистрала : полицай,линейка,полицай,линейка......