Телец, Козирог... От кои зодии са специалисти по всичко?

Те имат мнение по всяка тема и не се притесняват да го споделят
26 мар 2022 15:17, Теодора Драгоева
14
Телец, Козирог... От кои зодии са специалисти по всичко?
IStockphoto

Зодиакът е дал на четири от 12-те знака по-голяма самоувереност и постоянство, които обаче понякога са малко прекалени и ги превръщат във всезнайковци. Представителите на тези знаци много често се държат така, сякаш разбират от всичко и сякаш са специалисти във всяка една област. Те винаги са сигурни, че са прави и няма да спрат пред нищо, докато не докажат своята теза и/или гледна точка!

А ето и кои са те: 
 
Телец (20 април – 20 май)
 
Няма значение каква е темата – Телецът ще вземе участие, ще се изкаже компетентно и неговата дума ще бъде последната! Дори да не е прав, той никога не би си го признал, а пък ако не разбира от темата – няма да допусне да го разберете. Телците имат склонност да убеждават близките и познатите си, че са сгрешили с дадено свое решение, само защото не са се допитали до тях за съвет. Нуждата на Телеца винаги да е прав и отказът му да си признава грешките, понякога са доста досадни.
 
Козирог (22 декември – 21 януари)
 
Козирогът е друга зодия, която се държи като професор по всичкология. Вярно е, че той обръща голямо внимание на заобикалящата го среда и обикновено има широка обща култура, и все пак няма как да разбира от всичко! Той обаче се държи така, сякаш е професор по всички житейски и професионални теми и има потребност да се изказва по всеки един въпрос. Както е с много неща, често има повече от един начин да се постигне целта – и това е мястото, където ще се сблъскате с твърдоглавия Козирог, който ще настоява, че само неговият метод е правилен.

Дева (23 август – 22 септември)
 
Много е трудно да се спори с перфекционист, каквито са всички Деви. Въпреки че има изключения от всяко правило, повечето хора от тази зодия няма да искат да чуят за тези изключения и ще се придържат стриктно към правилата.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
0
 
! Отговори
имаше преди 2 години
Много хубава приятелка. Ами аз бях жентълмен. Та я оставих. След месец беше женена. След 1 година - разведена. Козирог. Добре че се отървах
8
3
 
0
 
! Отговори
Едно време преди 2 години
Имах една приятелка козирог. Беше усетила, че една нейна братовчедка ме харесва. Братовчедката пък беше една от приятелките на май приятел и се познавахме покрай него. Веднъж ме накара да си определя среща с момичето, да отидем двамата, за да види как ще реагира. Е обадих се и се събрахме тримата. Гадна работа. Тогава я намразих. Веднъж бяхме ходили на планина. На връщане в автобуса, някакво момиче си изпусна халката и се търкулна при нея. Тя я скри. Бяха араби. Търсиха дълго.
7
3
 
0
 
! Отговори
В. преди 2 години
Ами да, много специалисти ...
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повече са зодиите, но си е баш до човека, а българите сме си всезнайковци. Затова никой не прави секс на публично място, защото специалистите са в тълпата и ще дойдат акъл да дават - като едно съвременно гражданско общество ще си изразят позицията:).
5
6
 
2
 
! Отговори
селянин преди 2 години
Пълни глупости !
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирил Петков е овньо, с рогите напред. Дали разбира от нещо е друг въпрос и надали има нещо общо със зодията
3
2
 
4
 
! Отговори
Тираджията преди 2 години
Кирил петкоф ква зодия е.Оти он разбира от всичко.
2
3
 
8
 
! Отговори
Една тъпа... преди 2 години
Съгласна съм....
1
4
 
8
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Всички зодии са пълна измислица и храна за наивници.

Спонсорирани публикации