Бръчки, финии... Какво да ползвате вместо ботокс?

Може да изглеждате по-млади с някои други съставки
23
Бръчки, финии... Какво да ползвате вместо ботокс?
IStockphoto

Чували сте го стотици пъти – най-добрият начин за борбата със стареенето е да го предотвратите изобщо. Носете слънцезащитни продукти всеки ден, пийте повече вода, намерете и се придържайте към ефективен режим за грижа за кожата – списъкът за превенции е дълъг. Ако все още не сте започнали, никога не е твърде късно да приложите здравословни навици като изброените в своето ежедневие.

 
Но въпреки че не може да се отрече, че превенцията ще забави процеса, съвсем нормално е да забележите признаци на стареене с течение на времето – независимо колко усърдни може да сте в полагането на най-добра грижа за кожата си.
 
След като се появяват фини линии и бръчки, много хора прибягват до ботокс, филъри и всеки проникващ в кожата лазер, за който се сетите, за да изгладят кожата си обратно до младо състояние. Но има много по-малко инвазивни начини да трансформирате кожата си, преди да преминете към крайни мерки като тези.
 
Ако признаците на стареене са нещо, което искате да коригирате, но бихте желали да предприемете по-щадящ подход, тогава тази статия е за вас. Предлагаме ви пет алтернативи на ботокса, които също могат да предотвратят процеса на стареене. Тези процедури не само ще помогнат за заличаване на съществуващите признаци, но и ще забавят стареенето като цяло.

Борба със стареенето – 5 алтернативи на ботокс:

1. Лицева процедура
 
Човек никога не може да прекали с лицевите процедури. Не става въпрос само за глезотията, въпреки че тя е ужасно приятна и релаксираща част от цялата сделка. Помислете какво точно бихте искали да коригирате във визията си. Независимо дали става въпрос за фини линии, дехидратация или акне – има лицева процедура за всеки проблем.
 
Вашият козметик трябва да направи задълбочена оценка на вашата кожа и нужди, след което да препоръча напълно персонализирана лицева процедура, която да ви помогне.
 
2. Използвайте ретинол
 
Ретинолът е супер герой в грижата за кожата. Помага при почти всеки кожен проблем, за който може да се сетите – фини линии и бръчки, слънчеви петна, неравномерен тен на кожата, акне и други. Въпреки че тази съставка в своята най-мощна форма е нещо, което трябва да бъде предписано от дерматолог, сега има все повече продукти в местните дрогерии, които включват ретинол във формулата си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хвърляйте ги тия кошници бе, аскони, москвичи... Кви са туя гадости.
10
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Генна терапия и преливки на лръв ползват ...
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мило ,за бръчките няма да се косите не е важно кой крив кой прав важното е да е коров.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ловешка сглобка нали? Нямат грешка.
7
4
 
0
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
До 9....Гого лъжеш ти бе аматьор, като в кутия от 86та нама масло, а има само иэпарения
6
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъжко мляко е най добро за бръчки
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не пушете и не пийте алкохол.
4
4
 
5
 
! Отговори
Прозтаг преди 1 година
Опъвам бръчки всякакви, с материали на клиента!
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Питайте Мишето, тя знае.
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Времето не прощава. Само илюзиите са вечни.
1
2
 
6
 
! Отговори
Brazil преди 1 година
Яжте повече ориз, така ще ви се дръпнат очите и ще ви се опъне кожата на лицето.Можете да използвате също и сок от охлюви, защото както всички знаят, охлювите нямат бръчки, дори и дъртите.