Опасно близки в "Кръвни връзки"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
1 окт 2017 13:13, Петя Славова
0
Опасно близки в "Кръвни връзки"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Трябва ли да изкупваш греховете на близките си, дори това да е брат ти, решава да провери Гийон Кане във филма "Кръвни връзки".

Филмът е базиран на известния френски роман "Съперници". В центъра са двама братя, които макар и отраснали в едно семейство имат различни виждания за това как е устроен света и как те искат да живеят живота си.

Сюжетът ни отвежда в Ню Йорк през 70-те години, когато след много години прекарани в затвора, 50-годишният Крис излиза за добро поведение. На вратата го очаква малкият му брат Франк - многообещаващ полицай.

Характерите на двамата са толкова различни, колкото и избора им на професия. Всичко е започнало още от детското съперничество. Франк се надява, че Крис ще се промени и иска да му даде шанс, да му намери работа, да му помогне да възобнови отношенията си със семейството. Въпреки всички тези усилия, Крис си има стара страст, която за Франк значи предателство.

В ролите ще видим Били Кръдъп, Ноа Емерих, Лили Тейлър, Джеймс Каан, Клайв Оуен, Марион Котияр, Зоуи Салдана, Мила Кунис.

Гледайте "Кръвни връзки" на 1 октомври от 23.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Bulgaria ON AIRКръвни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари