Касим Дал ще предложи алтернатива на ДПС

Бившият заместник на Доган се срещна със стотици привърженици в Кърджали
Обновена: 10 авг 2011 16:03 | 14 май 2011 22:18,
63
Касим Дал ще предложи алтернатива на ДПС
Снимка: Булфото

Пред стотици поддръжници в Кърджали бившият заместник на Ахмед Доган Касим Дал обяви, че ще предложи алтернатива на ДПС на предстоящите местни избори.

Навсякъде в страната организираме срещи с наши поддръжници и редови членове на ДПС, каза Дал, цитиран от БТА.

Заедно с него бяха сподвижниците му - народният представител Корман Исмаилов, проф. Людмил Георгиев и Тома Биков.

От следващия месец с представители на отделните региони ще се обсъжда участието в изборите.

Дал призова на предстоящия на 19 май в Джебел митинг хората да не допуснат до официалната трибуна част от идеолозите на т. нар. възродителен процес от кликата около лидера Ахмед Доган.

Със срещи като тази в Кърджали е поставено началото на края, а влиянието на ДС върху сегашния политически живот ще приключи на следващите парламентарни избори, смята изключеният от ДПС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: ДПСКасим Дал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Всички партии в българия се командват и финансират от едно и също място така е било така и ще бъде докато гласуваме този театър ще продължава dox.bg/files/dw?a=b5b75b0fd8
56
5
 
5
 
! Отговори
ааааа преди 13 години
Да не даваме много да им се чува гласа на турците,защото той/гласа/ е срещу нас.
55
7
 
4
 
! Отговори
атака преди 13 години
ВСИЧКИ СА *** !
54
2
 
11
 
! Отговори
българин преди 13 години
Този е много по-опасен от Доган. Дано не успее да вземе електората на ДПС. Много е надъхан и ще надмине Доган в ислямизацията на България.
53
2
 
9
 
! Отговори
kk преди 13 години
Взел Дал поредния купен гъзолизник!!!Ще им се на "спонсорите" ти да станеш лидер на ДПС,но няма как!Нали малко открадна,та плюеш останалите!Нали и ти си в кюпа!!!
52
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
разцепи бургиите това ми хареса
51
14
 
5
 
! Отговори
БГ Гражданин9 преди 13 години
Най-добре да застане начело на ДПС и нещата ще си дойдат на място !
50
9
 
11
 
! Отговори
Bg 2 преди 13 години
Единствената приемлива за България алтернатива която може да предложи Касим Дал, е ДПС да се самораспусне.
49
14
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Каквото иска да прави,само да не забравя,че тук е България и турско няма да стане никога,а турския език да си го говорят в къщи,а не на работното място!
48
9
 
7
 
! Отговори
НУРХАН преди 13 години
Както вървят нещата в ДПС ще останат само бившите кадри на ДС Доган,Юнал Лютви,Рамадан Аталай,Камен Костадинов,Христо Бисеров и Йордан Цонев- за последните трима не е сигурно дали родните им майки са гласували за тях. Ne mutlu bana Kasim Dalin mucedelesinde benimde bir yerim varsa !
47
10
 
13
 
! Отговори
boy преди 13 години
P R E D A T E L NIKOI NE OBICA PREDATELITE !
46
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Публична тайна е че АТАКА взеха 25 милиона за да са дупе и *** с ГЕРБ.Интересно мие Дал колко е получил за да катурне ДПС.За РЗС е ясно, са няколко потупвания по рамото от Вожда, *** политика се води в България и мръсни пари от контрабанда се вливат там.
45
5
 
17
 
! Отговори
bg преди 13 години
КАСИМЕ КАЖИ СИ.ПЪРВО КАЖИ ЗА БЕЗОБРАЗИЯТА КОИТО ДПС НАПРАВИ И ЩЕТИТЕ КОИТО НАНЕСОХТЕ НА БЪЛГАРИЯ.ВИЕ НЕ СТЕ ВИНОВНИ ВИНОВНИ СА ПРОДАЖНИТЕ И КРАДЛИВИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ КОИТО ПРОДАДОХА ДУШИТЕ СИ ЗА НЯКОЛКО ГРОША.БЕЗ БОРБА ВИ СЕ ГЪЗЕХА 20 ГОДИНИ.
44
5
 
7
 
! Отговори
EL TURKO преди 13 години
naprotiv , neveji i glupavi sa bulgarite!! Turcite sa nad ostanalite etnosi v Bulgariya!!!! fakt, DPS postoyanno e v upravlenieto na Bulgariya, makar i minorite!! Glupavite hora sa bulgarite, faktite sami gobvoryat!!!! Dogan e obiknoven chovek, no e turchin i zatova e po vurhovete!!
43
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Уважавам обикновените турци и ненавиждам лидерите им като се почне от тези на най ниско ниво. Всички те използват невежеството на по-голямата част от това население и се облагодетелствуват за тяхна сметка. Стават нагли, вулгарни и алчни - качества характерни за "уялата се муха". Жалко, много жалко, че малцина могат да се противопоставят на тези самозабравили се господа и всички играят по свирката им, даже и да не им харесва.
42
4
 
15
 
! Отговори
до 32 преди 13 години
"Дал да каже за колко милиона се е продал на тиквата да разединява и владее. "Ами за бая пари трябва да е, тука не е като отрепките от Яневото РЗС...
41
6
 
9
 
! Отговори
Mango преди 13 години
След ликвидирането на Осама Бин Laden,единствената възможна алтернатива на ДПС е да се саморазтури и влее в редиците на партията Юруш(Атака)!За благото на България!
40
3
 
5
 
! Отговори
do 42 преди 13 години
Koy e vinoven 4e tursite gi karat pod stroy da glasuvat za dps? Vsi4kite partii, za6toto ste se prodali na 4engeto dogan! I ne6to drugo: ne vsi4kite tursi glasuvat za dps! I jivee v bg, tapanar takav!
39
8
 
9
 
! Отговори
До 39 преди 13 години
Съгласен съм, че атакистите са *** и срам за всички нас. Но ако сте демократ, как ще обясните вота на българските турци?Като войници под строй за съответния велможа. И с автобусите...Не виждам какъв Ви е интересът да живеете в ислямизирана страна.Дал със сигурност прави впечатление на ислямски фундаменталист.
38
7
 
4
 
! Отговори
ves666 преди 13 години
alternativata e da vi se smachkat glavite s kamani.