Симпатизанти на ГЕРБ се млатят здраво с ДПС-ари

Кръчмата в село Дядовско била на активист на управляващите
Обновена: 29 авг 2011 21:00 | 29 авг 2011 18:25,
197
Симпатизанти на ГЕРБ се млатят здраво с ДПС-ари
Снимка: архив Булфото

В кръчмата, в която е станал жестокият побой в село Дядовско, община Черноочене, се събират симпатизанти на ГЕРБ. Информацията потвърди депутатът от управляващата партия Цвета Караянчева пред Dnes.bg.

Мелето стана тази нощ около 2,50, когато 32-годишният С. И. влязъл почерпен в кръчмата и поискал алкохол.

След отказа да му бъде сервирано питие мъжът излязъл афектиран и се обадил на свои познати за подкрепление.

Подстрекателят на жестокото сбиване бил братовчед на кмета на Черноочене Айдън Осман от ДПС.

Той докарал допълнителното подкрепление, което изпотрошило стъклата на няколко автомобила пред заведението. След това групата влязла вътре и предизвикала сбиване.

Някои от пострадалите в схватката са постъпили в Центъра за спешна помощ за обработка на раните.

Още по темата

Собственикът на кръчмата е член на ГЕРБ и е бил кандидат за кмет през 2007 г., съобщи Цвета Караянчева.

Тя остро осъди подобен акт на насилие в демократична държава, и то в 21 век. 

„Всеки има право на политическа принадлежност и свобода на религията. Жалко би било това да е политически акт. Крайно неприятно е в навечерието на изборите да се нагнетява напрежение и да се стига до такива ексцесии“, коментира депутатът.

В същото време обаче от структурата на ДПС в Черноочене категорично отрекоха да имат нещо общо със случая. Общинският председател Бедрие Яшар определи като недопустимо името на партията да се замесва в „пиянски скандал“. Тя отрече активист на ДПС да е бил подстрекател на масовия побой.

МВР също отхвърли информацията сбиването да е станало заради политически пристрастия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още по темата: сбиванеДядовско
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
1
 
14
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
До емир:Браво брати кажи им го, ей за това говоря всеки свестен човек да има гражданска позиция, а не да се делим на българи, турци и т.н.
141
4
 
12
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
Жалко,че не са се избили взаимно :( Нивото им на развитие е едно и също, разликата е че едните викат, че са турци, а другите българи!
140
3
 
5
 
! Отговори
Овчемраз преди 12 години
Бой пу *** кауни!
139
1
 
12
 
! Отговори
Нина преди 12 години
На 3-ти март изказването на двама гейски депутати, които тържествено ни честитиха, забележете 500 годишнината от края на Освободителната война, какво да кажа при това не беше лапсус, как си помислих отначало, защото най-тъпанарски ни обясняваха, че 500 години бил вече дълъг период и не трябва да имаме робска психика.
138
3
 
13
 
! Отговори
Нина преди 12 години
Тези гейбчета са ненадминати в ПиАр-а, станала типичната селска свада и вече Гейб се изкарват репресирани..ох..малейй..а скоро кандидат-кмета на Гейб в Змеево, който оказа се има един куп закононарушения /да не кажа, че е рецидивист/, като преби по най-жесток начин човек? Събрала се нй-голямата *** в Гейб и се бият непрекъснато, това е истината.
137
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** неволи
136
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това са глупави хора,да се бият за партии.Не стига,че партиите ги ограбват,ами и те се бият заради ограбвачите си,хахаха
135
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди две лета,там и в околиято гасящия на заговезни спичели с любофта на на рода срещу нещо в полога на селягите
134
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
пияница иска алкохол кръчмарят отказва и проблем голям всеки ден се случват но този път единият е турчин и голямата новина със 160 коментара а един изнасилил жена и я ограбил и едва 11 коментара щото е българин
133
7
 
12
 
! Отговори
Детайли преди 12 години
до 159Един влязъл в кръчмата и казал: аз съм рязън - дайте пиене. Другите казали - и ние сме *** и сме от герб и няма да ти дадем пиене. Та въпросът е простотията от обрязването ли идва или от политическата принадлежност.
132
14
 
10
 
! Отговори
..... преди 12 години
Тук не става въпрос да оплюете Герб! А че Турчин от ДПС пръв е започнал боя!
131
4
 
8
 
! Отговори
Поаро преди 12 години
В 2,50 посреднощ, пиянставане, трошене - може би другарката има пред вид не политика, а простотия. Между другото приляга както на "непиещи" и вирещи *** мюслмани, така и на "нямащи нищо общо с комунизма" гербери.
130
2
 
2
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
prostotiata hodela po horata ne po dobitaka ,sashtoto neshto i s tia tapaci naricha se prostoludie.
129
1
 
9
 
! Отговори
до Пешо преди 12 години
Той че има мозъчна клетка това е добре а туморът е доброкачествен,а ти нямаш клетки ти имаш само една гънка на мозъкът си и тя е от мотика.
128
6
 
28
 
! Отговори
емир преди 12 години
Тая Цвета Караянчева от ГЕРБ пък се забулила като пашкул и цял месец обикаля от джамия на джамия в Кърджали и раздава храна, едва ли не с един хляб ще ни накара да гласуваме за ГЕРБ, тъпанарка...В района живеят турци и ще се управлява от турчин-кмет от ДПС. Бойко и Цвета хич да не си късат гъзовете, държавата да остави да се занимава с пиянски свади , а да се заеме със стотиците декари земя , които синът на министър Рашидов изкупи от двете страни на пътя за Гърция, където ще се открие КПП скоро.
127
3
 
3
 
! Отговори
От близо до 149 преди 12 години
... и за душевните си проблеми обвиняваш хората от село Дядовско ли?
126
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нещата с герб си отиват на .........БОЙ!Трябва да ги подкараме по клубчета и полянки!
125
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
148И на мен ми ПИСНА да имам Б'ат бойко-пожарният!НЕ РАЗБИРАШ ЛИ?!
124
9
 
15
 
! Отговори
От близо преди 12 години
Не разбирате ли, че основният проблем идва от това, че на хората по тези места им писна да имат бей. Няма значение дали са християни или мюсюлмани, хората обичат да имат избор. ГЕРБ отиде при тях, спечели някои и те изживяват своята свобода с тази алтернатива. Това не се харесва на бейските хора и те всячески вилнеят. Нима не разбирате, че хората в това малко село също са хора? Подкрепете ги! Живеем в малка страна, а не можем да намерим малко близост.
123
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Егати колко пошла е станала "политиката" в България. По селските кръчми обикновено се тепат на животински теми-я жени, я пиене, я футбол, я крави и кокошки...Е тези гласуват. После ми обяснявайте, че моят глас е важен, в случай, че срещу него има 50 гласа от ей такива ***.