За изборите ГЕРБ ще ми плаща бензина, рече Цветанов

МВР шефът започва операции срещу купуването на гласове
Обновена: 11 сеп 2011 12:40 | 9 сеп 2011 22:47,
223
За изборите ГЕРБ ще ми плаща бензина, рече Цветанов
Снимка: Булфото

"Партия ГЕРБ ще ми поеме всички разходи за бензина и командировките по време на предизборната ми обиколка в страната, а не държавата", съобщи вицепремиерът и шеф на предизборния щаб на управляващите Цветан Цветанов.

Това ще се случи след излизането му в отпуск, но няма да важи за охраната му, която се поема от НСО.

В Пловдив вътрешният министър оповести, че в МВР има постъпили сигнали за готвено купуване на гласове.

Най-голяма търговия ще се върти в по-малките градове, където от години има изградена система за контролиран вот. Това сочи справка на вътрешното ведомство.

Очаква са алъш-веришът да е съсредоточен в градовете Пловдив, Кърджали, Сандански, Перник, Петрич, Созопол, Несебър и Разлог.

По тази причина криминалистите се канят да разбият престъпни групи, за които има достатъчно доказателства, че се занимават с купуване на гласове.

"В много от случаите хората, които се занимават с подобен контролиран вот са лихвари или собственици на заложни къщи", каза Цветан Цветанов.

Най-лесно гласа си продава необразованата част от населението. Напоследък обаче и по-образовани са склонни да гласуват за определена партия срещу пари. Полицията ще реагира на всеки сигнал.

"Ще направя всичко възможно МВР да не взима страна в тези избори и да не се забърква в скандали", гарантира вицепремиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не герб ще ти плаща бензина, а народа! Или по-точно тия дето плащат данъци. Ама че *** *** е тоя цвъцвъ!
9
31
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ ще ви размаже,червени плазмодии!
8
4
 
29
 
! Отговори
васко преди 12 години
ало, герберско ла*но от 10 това стана пред очите на много хора на паркинг пред голям магазин и аз имам номера на колата на тоя инспектор,аз не съм от никоя партия аз съм българин и вече съжалявам ,че се върнах в България,защото по пътищата се разминавам с герберски *** като теб
7
5
 
34
 
! Отговори
васко преди 12 години
днес с цивилни дрехи и личния си автомобил полицай според когото съм му засякъл пътя ме спря принудително и се обади да извика патрулна кола,бях с малката си дъщеря,през цялото време ме псуваше и ми се заканваше.гласувайте за герб това ни чака всички.господа полицай ,ако случайно не знаете заплатите си получавате от всички нас. а полицая беше на повече години от майка ми и ако тя случайно го срещне ще го обеси за езика му.та цецко това са твоите служители и това е в голям град,
6
1
 
13
 
! Отговори
HB преди 12 години
e tva nisa politisite galsuvayte smotani ovtse da takav ochar vi triabva
5
10
 
6
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
Ти гледкаш какво става в новинарския сайт преди да стане 00 часа и да ти започнат предаванията 18 + ли? И малко да се надъхаш със статии за Цецко преди това. По темата нямам желание да се изказвам, нЕма какво да се каже.
4
9
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А бе плазмодий такъв, ако не бяха гласовете на *** ГЕРБ щеше да види парламент през крив макарон. Нормално е сега някой друг да ви надцака и катуните да гласуват за друг.
3
7
 
57
 
! Отговори
етиен преди 12 години
цецо пълни резервоара и емигрирай някаде че много ме дразниш
2
6
 
37
 
! Отговори
Стоянов преди 12 години
Аз пък моя си го плащам сам? Що така ли?
1
10
 
49
 
! Отговори
! преди 12 години
Къш бе, ***, изчезни!