Доган за малко да изпусне изборите в Кърджали

ДПС в последните минути регистрира Хасан Азис
20 сеп 2011 22:30,
140
Доган за малко да изпусне изборите в Кърджали
Снимка: Булфото

Партията на Ахмед Доган хвана "последния влак" за изборите в Кърджали. ДПС в последните минути успя да впише в ОИК Хасан Азис за кандидат-кмет на община Кърджали, както и кандидатите за кметове на неселени места и за общински съветници.

Промяна на подреждането в листата с кандидат-съветници, както и включването на нови имена, за малко не лиши кандидатите на партията в Кърджали от участие в изборите, предаде "Фокус".

Редактираната листа с кандидати за общински съветници е била забавена от Ахмед Доган в Централния предизборен щаб на ДПС в столицата.

В последния момент, точно в 16:30 ч, ДПС успя да регистрира кандидатите си в ОИК. Листата се води от настоящия кмет Хасан Азис, на второ място е Елван Гюркаш, на трето - Раиф Мустафа.

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още по темата: Ахмед ДоганКърджали
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тоя циркаджия отдавна се е изпуснал ЯКО
107
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хихи, Доган верно все още получава среднощни напикавания при спомена за Костовото управление. Тогава беше наврян на кучето в *** и беше наистина независим, т.е от него нищо не зависеше!!! Хубави времена, дори само заради този факт винаги ще уважавам Костов! Единственият, който преди сума си години нарече *** "проклятие за България"! Тогава Сидеров още не знаеше думата национализъм, ама нейсе...
106
6
 
9
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,- В България няма тюрки/турци България никога не е била поробвана от Тюркия, защото Тюркия е създадена през 1923г...!!!- Загубили сме суверенитет от Османския бейлик, станал по-късна империя..., а през 1878г .сме си възстановили Държавата..., използвайки чужда кръв...!!!- Време е всички държави произлезли от бившия османски бейлик да обявят 3 Март за национален празник... Включително днешна Тюркия..., както и другите 39 държави, освободили се от ОСМАНСКО робство!!!Но има и проблем - Патриотите и Шовинистите...,- "Патриотизъм" е любов към родината...- "Шовинизъм" е омраза към чуждите родини...!!!- Българските и Тюркските патриоти могат да се разберат..., както е станало през 1925г., с Ангорския договор...- Българските и Тюрските шовинисти - НИКОГА...!!!- През 1925г. всичко е претеглено и в Ангорския договор е записана разликата която Тюркия трябва да доплати...! Ще плаща...!!!- След 1925г., между България и Тюркия няма бежанци и изгонени, а само изселници, които "Запазват правата си върху имотите си"...! Тези имоти никога не са били национализирани и все още са си владение на преселниците..., но проблема е, че за тези имоти се дължат много данъци на Българската държава..., доброто е, че не са конфискунати, а в Турция бяха конфискувани стотици имоти на Църквата ни, за неплатени данъци...!!!- Никой не говори за любов и омраза, освен активистите на ДПС, а то става дума само за имоти..., изчислени в пари..., инфлация и законна лихва за забава...!!!- С риск да се повтаря, но по въпроса за имотите на Тракийските бежанци, се изказват твърде много Комплексари и Депесари...!!!Проблема е кристално ясен...:- Пиеш и плащаш..., а и сиренето е с пари дори за приятели...!!!- Когато пиха и ядоха на корем везантийците от анатолия, лидия и витиния, приели исляма, им беше хубаво..., сега ще плащат...!!!- Единствения Бог (и няма значение - кой е негов пророк) забавя, но не забравя...!!!
105
5
 
4
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Много е просто монтират се камери в тези секции и готово,гласувалите два или три пъти да се подвеждат под съдебна отговорност за умишлено нарушаване на законите за провеждане на избори и в затворът или солени глоби и да ги питам тогава скалпираните чурки дали ще пристигат догодина за избори.
104
11
 
21
 
! Отговори
до 109 преди 12 години
Българинът има държава ***,ти нямаш, защото уж си турчин пък там не те искат,стоиш в Б-я защото няма къде да отидеш знаейки че в Турция и кюрдите ще са по-добре от теб защото ти не приличаш на арабин а на славянин,защото българите живеят на тази територия много преди турците да тръгнат да си търсят територии,ти си страхлива мишка със славянски корени,разликата е само в долните ви глави,че твоята е с по малко кожа прилича на скалпирана *** кратуна,на страхливите на долната вземат скалпа.
103
8
 
24
 
! Отговори
до 109 преди 12 години
Фактът, че стоите в "омразната" България, а не живеете в "земният рай" Турция е красноречив - нито сте турци, нито ви приемат за такива, дават ви най-мръсната и долна работа и затова след няколко години пак се връщате в България! Може да съм българин, но поне знам какъв съм, не съм продажен и неблагодарен *** като вас!
102
17
 
7
 
! Отговори
до 86 преди 12 години
Интересно как разбра какво мислят 70 млн. човека? Отчет ли ти дават? Не забравяй великия лаф "*** -татари", повтаряй си го като девиз и първо се огледай в огледалото..то какво друго освен да се гордееш ти остана, бедничкият, без това бяхте въздух под налягане
101
2
 
6
 
! Отговори
Щ.Младши преди 12 години
Исус Христос изобщо не е евреин и никога не е бил такъв,както пише АС в Коментар 96.! Ето защо:1. Ако сме вярващи,приемаме че Христос е Бог. Бог народност няма и никога няма да има- той е Бог за всички хора по света и да твърдим обратното е равносилно да вършим богохулство!2. Ако сме атеисти /безверници,анархисти/ и приемем че Христос е бил човек,той пак не е евреин,понеже никога не е говорил иврит и този език изобщо не му е роден! Родният му език е бил Арамейският,а той е бил Арамеец!
100
2
 
8
 
! Отговори
бг преди 12 години
що си мисля че тоя мрьстник трепери при всяка поява и маи е болен от рак,,,,или го мьчи гузнатасьвест която аллах презира за деянията и вьжделенията си
99
3
 
15
 
! Отговори
Щ.Младши преди 12 години
Помислих си,че доган замалко е щял да се изпусне насред изборите в Кърджали!
98
3
 
9
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
Едва след като Сокола казал да на Калфин, социалистите започнали сериозното му лансиране за изборите на 23 октомври.
97
3
 
9
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
Доган припознал Калфин за президентПрезидентът Георги Първанов лично е разговарял с лидера на ДПС Ахмед Доган за кандидатурата на Ивайло Калфин като кандидат на червените за Дондуков 2,
96
6
 
7
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
ДО 101...никога не съм гласувал за този *** и не смятам да гласувам.сори
95
3
 
8
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
Далавери на кандидат-президента Ивайло Калфин за милиони..Другарят Ивайло Калфин винаги е бил много повратлив и оправен човек. Ако някой е забравил, ще припомня, че той е бил в консултантския бизнес, както пише в неговата биография в периода 1990-1994 и 1997-2000 г., като управител и старши съдружник в консултантски фирми. Този период сигурно си спомняте, че беше мътен и кървав и наля основите на първите милиони на мутрите и олигарсите. Добра закваска, нали
94
2
 
7
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
ДО 99.....извинявай но не си разбрал за мене всички вярващи независимо на каква религия са фанатици...
93
6
 
3
 
! Отговори
Do 94 преди 12 години
Да, защото повечето мюсулмани не са фанатици! :)
92
4
 
5
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
ДО 96...имамите и ходжите имат жени..така че не са ***. а в църквата при папата нали знаеш че нямат жени..а за христос никoй не знае какъв е..може би само ти знаеш...а аз не съм казал че има алах...и това сигурно се върти в твоята глава
91
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КАКЪВ АНАДОЛ ВЕ АЙ ПАК С ТОЗИ АНАДОЛ МИ *** ТАМ ДА ЖИВЕЕШ ДЕТО ТАМ ГО ГОВОРИШ ДА ВСИЧКИ СА ЕВРЕИ ЗАТОВА НЕ ВЯРВАМ В НИТО ЕДНА ОТ ТЕЗИ ЕВРЕИСКИ СЕКТИ А НЕЗНАМ ЩО ТОЛКОВА ГО ГОВОРИТЕ ТОЗИ АНАДОЛ ВСИЧКО ЖИВО ТАМ ПРАЩАТЕ МИ ПРАТЕТЕ МАЛКО ХОРА ДРУГАДЕ СТИГА С ТОЗИ АНАДОЛ ВЕЧЕ....... ЕЕЕЕЕЕЕЕ ТО ДА ТИ СЕ ПРИГАДИ ВЕЧЕ!!
90
5
 
5
 
! Отговори
АС преди 12 години
Да, Исус Христос е евреин. А Аллах какъв е?!?! Не знаеш :-)) Пророците на исляма какви са??? Евреи!!! Папата не знам дали е ***, но в любимата ти Анадола повечето са такива, като почнеш от имамите и стигнеш до най-изпадналият читак, за който ислямът е единственият вариант да го накарат да се изкъпе!P.S. Ислямът е бледо копие на християнството. Исус Христос /Иса/ бил мюсюлмански пророк?!?! :-)) Простотии за наивници, които не са прочели една книга през живота си!
89
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А КОЛКОТО ДО АМЕРИКА ДА ТЕ ВСИЧКИ СА АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИ С АНГЛИИСКИ ИМЕНА НО ТОВА ТЕ ЗА КАКВИ СЕ ИМАТ СИ Е ЛИЧНО ТЯХО ТО И АЗ НОСЯ БЪЛГАРСКО НО НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ САМООПРЕДЕЛЯМ ЗА БЪЛГАРИН КАТО НЕ СЕ ЧУВСТВАМ ТАКЪВ.... ВИЕ ТОВА НЕМОЖАХТЕ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ ЧОВЕК ЗА КАКЪВТО СЕ ЧУВСТВА ТАКЪВ МОЖЕ ДА БЪДЕ