Край на "7 от 7 за ДПС" в Кърджалийско!

Цветанов прогнозира и кметове на ГЕРБ в областта
8 окт 2011 14:00,
300
Край на "7 от 7 за ДПС" в Кърджалийско!
Снимка: БТА

Според Цветан Цветанов резултатите на ГЕРБ от изборите в смесените региони ще са много по-добри от тези през 2007 и 2009 година.

При посещението си в Джебел днес той се въздържа да даде прогноза колко точно общински кметове може да спечели партията в област Кърджали, но заяви, че няма да бъдат и седемте от ДПС.

Убедеността си за успех на ГЕРБ в изборите Цветанов подкрепи с 98-процентовото покритие на партията в страната, което се изразява в 5001 общински съветници и 1528 кметове на кметства в тези избори.

"Това, което трябва да направим, е това, което хората очакват - край на противопоставянето и край на неуважението и предизвикателството, което някои партии налагат, и тогава вече няма да съществува етническият проблем", допълни той.

Посещението му в област Кърджали ще продължи през целия ден, като освен в Джебел и в Черноочене, са предвидени срещи в Кирково и в Ардино.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
7
 
20
 
! Отговори
ШЕСТАК преди 12 години
АБЕ ШЕСТАК СКРИЙ СЕ БЕ..НЕ СТАВАШ,НЕ РАЗБРА ЛИ ВЕЧЕ?
36
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДОН ЦЕЦИ ДА НЕ Е ЧЛЕН НА ЯХТ-КЛУБА?
35
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
dolu gerb
34
7
 
19
 
! Отговори
TATO преди 12 години
Физкултурникo Цуци консултантo с 6 апартаменто ще погребе герб,може би затова боко го държи още
33
9
 
22
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
"Цветанов прогнозира и кметове на ГЕРБ в областта." Ти да не си на хонорар в НЦИОМ!?
32
3
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
ei Cvetanov ti prognozira6 ama da ne stane obratnoto tyr4ina si e tyr4in i 6te glasyva sa tqxnite,a tam sa samo tyrci,daje az prognoziram 4e GERB 6te se srine totalno na tiq izbori xorata omraznaxa da gi lajat
31
4
 
8
 
! Отговори
Гласуващ преди 12 години
98 % партийно покритие гарантира ли 101 % успеваемост?!
30
29
 
10
 
! Отговори
анкета преди 12 години
Ако гласувате за кандидата на ГЕРБ Росен Плевнелиев натиснете палец нагоре. Ако гласувате за друг кандидат натиснете палец надолу.
29
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В парламентът се мяткат димки, а баш милиционера води изборна кампания и не му дреме... пародията на държава е пълна :Р
28
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ!
27
2
 
12
 
! Отговори
ненужна вещ преди 12 години
Бъдещ бивш министър-председател, член на БКП, с богат опит в СИК, собственик на ЕТ герб, с инициали ББ, за нищо неспособен, с непоносим характер, никому ненужен, мрази всички, с чувство на пребито от съдбата куче, след тотален провал в политиката поради собствена глупост, спешно търси ново работно място. Предпочита да го наемат за батман, портиер, насъсквач или за ненужна вещ.
26
1
 
16
 
! Отговори
Вътрешен ред преди 12 години
Цецко що не вземе отношение по записа на заместника си от вчера за Катуница, ами продължава да обикаля?! Къде е държавата, гербери?!
25
3
 
12
 
! Отговори
ПАК ЛИ? преди 12 години
Хората явно имат къса памет, заради това ще изброя следното, което е чудо невиждано в Европа поне: Смяна на режима и режисиран терор от МВР, чрез мутри с бухалки, силово застраховане, а който не иска му се пали магазина, а колата се краде.Мораториум върху външните плащания наложен от Луканов.Две купонни системи за продукти от първа необходимост, без да има световна криза от баба ми знам, че купонна система е имало само по време на война.Хиперинфлация - в чужда валута заплатата ми, като счетоводител бе 7 долара, източване на банките, кредитни милионери ненаказани, финансови пирамиди, невиждана контрабанда по време на югоембаргото, незаконни фабрики с алкохол менте, който изтрови населението, никакво медицинско обслужване хората си носеха консумативи от вкъщи, както и чаршафи при настаняване в болница.Небивало производство на наркотици лаборатория в Опицвет е разбита, а комунистическия водач оправдан - 2 тона наркотик бил за лично ползване ?! Симбиоза между престъпност и МВР Румен Петков си имаше ядро, с което изпълняваше частни поръчки по подслушване, проследяване, дори и за убийства.Срещаше се с братя Галеви и Алексей помака. Безброй заменки на принципа кон за кокошка, неспирни поръчкови убийства и отвличания.Спряха ни парите от ЕС. По времето на Царя става гаф Милен Велчев е засечен с углавни наркоразпространители и контрабандисти в Монако Бойко Борисов подава оставка в знак на протест. Галивите си командват Дупница, като свое владение. Заместник шефа на ГДБОП Иван Иванов е хванат и отстранен от работа заради чадър над алкохолния бизнес в БГ. Ахмед Доган взема над 1 милион лева хонорар (подкуп), като хидролог без диплома КОШМАР, -------------- какво става в момента ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНИСТИ се опитаха да разбият туризма в България и да предизвикат этническа война . Разберете и запомнете че ЕС не иска да контактува с КОМУНИСТИ ..Ако искате всичко гореизброено, както и да гледате мутрите на СърГей, Румен Петков, братя Галеви, Алексей помака, Валентин Петров , Златко Баретата, Наглите, и тем подобни ГЛАСУВАЙТЕ ТОГАВА ЗА КОМУНИСТИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!Киро *** платил на 5-6 роми да сгазят момчето в Катуница. Днес в София посред бял ден тумба *** напада и бие - това никога не е било.Въпросът е кой плати на тези *** за да направят зулумите ТОЧНО ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ ДИЛМА РУСЕФ ОТ БРАЗИЛИЯ. Друга режисура е, да се плаща и да се подстрекават *** да вдигат шум чрез духови оркестри барабани и висока аудио музика , така че да дразнят и да предизвикат напрежение водещо до сблъсъци.Алексей помака е режисьора на цялата работа, който пък е марионетка на Гоцето.Тия дето много искат КОМУНИЗЪМ да заминат за ПХЕНЯН.Другарят Ким Чен Ир ги чака на аэропорта нетърпеливо и потрива ръчички - намерил им е работа на оризовите площи. Местни партийни функционери раздават малки червени книжки с важна информация за това, кои корени са ядливи.
24
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
снимката просто кърти,мачка,цепи......
23
4
 
16
 
! Отговори
асм преди 12 години
ГОЛЯМ СМЯХ, КОЛКОТО ТИ ЩЕ СИ ДАДЕШ АПАРТАМЕНТИТЕ, ТОЛКОВА И ДОГАН ЩЕ ТИ ДАДЕ НЕЩО ОТ ТАМ!!!
22
2
 
13
 
! Отговори
Чуда се преди 12 години
Сокола дали знае за обещанието на Цецко?!
21
6
 
25
 
! Отговори
от Кърджали преди 12 години
Благодаря ти, Цецо! Ти ме убеди! Няма да гласувам за "герб"!
20
2
 
14
 
! Отговори
Информиран преди 12 години
Знаете ли новия хит - отива гербер активист при успешен кмет от БСП или ДПС и му казва - или ставаш от ГЕРБ и те избират, или забрави за кметство. Явно и в Кърджалийско ще е така?!
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички знаем вече, че в гетата ще гласуват за ГЕРБ до един. Така че това не е новина!
18
2
 
13
 
! Отговори
Чичо Махмуд преди 12 години
Кое е по-добре?Нормален турчин или корумпиран българин?Сложен въпрос.Аз лично съм за българските турци,които обичат своята Родина и мирно съжителствуват с българите.А *** Т. ***!Всичките.КОИТО НЕИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ЧЕСТНО И ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ!