ГЕРБ заяви: навлиза смело в смесените региони

Етническо противопоставяне няма, смята Цветанов
Обновена: 10 окт 2011 20:21 | 10 окт 2011 16:43,
195
ГЕРБ заяви: навлиза смело в смесените региони
Снимка: БТА

Етническо противопоставяне няма, хората в смесените райони живеят прекрасно.

Това заяви председателят на националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов в Златоград.

Според него дебатът за криза на етническия модел се провокира от политическите централи обикновено преди избори.

"В голяма част именно политиците бяха тези, които създаваха това напрежение и нетолерантност, защото възприемаха, че българските мюсюлмани могат да бъдат монополизирани от страна на ДПС", категоричен е Цветанов.

В листите с кандидати на ГЕРБ в страната са включени и българомохамедани, и български мюсюлмани, и роми, добави вицепремиерът на предизборна среща в Златоград.

Според Цветанов партията е успяла да стигне и до смесените региони.

"Национално предателство от всички политически формации на прехода беше, че абдикираха от тези райони", коментира председателят на предизборния щаб на ГЕРБ.

Според него трябва да се развият регионите, да се възползваме от европейската солидарност и от възможностите за усвояване на повече средства за регионално развитие. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
18
 
3
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
168
1
 
31
 
! Отговори
Жик-Так преди 12 години
ФАКТ: ГЕРБ пътуват на всякъде с поне един автобус ***, които да ръкопляскат одобрително при изявите на Цветанов. Така да се каже Цар Киро плаща за спокойствието и протекцията на МВР.
167
15
 
8
 
! Отговори
.................... преди 12 години
На тези избори единствените губещи ще са всички от т.нар. "опозиция". _|_
166
0
 
11
 
! Отговори
да се уточни преди 12 години
Май и бой са яли в кърджали
165
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Анкетата "за кого бихте гласували" е манипулативна защото няма ефикасна защита срещу повторно гласуване. Аз лично гласувах 10 пъти за около 3 мин. Достатъчно е да редувате два браузера или даже да рестартирате един
164
4
 
17
 
! Отговори
men преди 12 години
Цуцьо иде и твоето време, ще бьдеш отстрелян като дива *** от досегашните си закрилници и децата ти ще гледат по телевизията сладуранчо, дето се вика лаком гьз кръв ***, а ние бедните кучета без пари и апартаменти от наследство и баща гъзоблизец от ДС ще отворим буркан с печени чушки ще пием по една ракия и ще ти теглм такава майна и тьщина на изпроводяк че ум да ти зайде и после пак по старо му ще изберем някоя друга мутра.
163
6
 
25
 
! Отговори
Христо Николов преди 12 години
Преди 2г. и 4м. гласувах за ГЕРБ.Имам малка фирма и храня 18 работника.Сега са 12 и до нова година ще съкратя още 2-***.Това е положението.Повече никога ГЕРБ.На този му търсят откъде са 6-те му апартамента.Въобще не ме интересува.Искам да го видя изритан като министър заедно с ортака му-Тиквата.
162
3
 
21
 
! Отговори
гичка преди 12 години
Абе влизат, но ша излезнат май таковани от *** карабини ..... а некой мое да излезе и със седми апартамент...
161
4
 
23
 
! Отговори
а доган казва преди 12 години
Сменете вредния мутренски модел!
160
18
 
7
 
! Отговори
дебелия мангал преди 12 години
за герб сме
159
4
 
14
 
! Отговори
ИСКАТЕ ЛИ ПАК? преди 12 години
Ами Буце, Цвъки, бате скии сега като изпаднеш на изборите верно ще има и пресрочни избори :) Ама ти не се кахъри народа нали си те обичка и няма как да забрави добрините, които им сатвори за има-нема две години :). Пенсионерите няма да забравят щедрите ти добавки, майките няма да забравят, за увеличените им помощи, здравноосигурените няма да забравят, как им сви 1 млрд. и заради това трябва да доплащат, селск. производители няма да забравят добрините от Калинката, потребителите няма да забравят 100% поскъпване на хранителните стоки и горивата и 50% поскъпване на тока и парното, данъкоплатците няма да забравят "неувеличените" си данъчни задължения, българите няма да забравят, че ти пусна чадър над съпартиеца ти Кирил Рашков и т.н. и т.н. Кат гледам добрините дет си сторил на българския народ не виждам да има и грам съмнение в твоята убедителна изборна победа и поне още 3-4 мандата занапред :))))
158
3
 
14
 
! Отговори
ano преди 12 години
Ейййййй опасна работа сте измивате очите на хората бееее...кажете си истината писахте в листите и кандидати за кметове хора, които първо заплашихте , че ще ги уволните затова са при вас, хората ги е страх..., но споко именно тези хора накрая ще ви гооо .....това не може да продължи много...
157
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пловдив няма да гласува за Герб въпреки че дават по 50 лв
156
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецо пътник си Монтана не те иска
155
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
DAVAY GERB SAMO TAKA SMACKAYTE GI VIE UPRAVLAVATE DOBRE VAV VAS E BADESTETO NA NACIYATA::::
154
5
 
29
 
! Отговори
Баба Яга преди 12 години
ГЕРБ навлиза смело в началота на края си!
153
3
 
19
 
! Отговори
Alek преди 12 години
Защо ли си мисля,че това изказване идва да ни покаже, че пак ще се плаща на *** и мизерници да решават кой ще ни управлява. Този път не от червени, не от сини, не от жълти, а от ГъРБ-ави.Пак същото и пак същото.
152
1
 
15
 
! Отговори
ИСКАТЕ ЛИ ПАК? преди 12 години
Хората явно имат къса памет, заради това ще изброя следното, което е чудо невиждано в Европа поне: Смяна на режима и режисиран терор от МВР, чрез мутри с бухалки, силово застраховане, а който не иска му се пали магазина, а колата се краде.Мораториум върху външните плащания наложен от Луканов.Две купонни системи за продукти от първа необходимост, без да има световна криза от баба ми знам, че купонна система е имало само по време на война.Хиперинфлация - в чужда валута заплатата ми, като счетоводител бе 7 долара, източване на банките, кредитни милионери ненаказани, финансови пирамиди, невиждана контрабанда по време на югоембаргото, незаконни фабрики с алкохол менте, който изтрови населението, никакво медицинско обслужване хората си носеха консумативи от вкъщи, както и чаршафи при настаняване в болница.Небивало производство на наркотици лаборатория в Опицвет е разбита, а комунистическия водач оправдан - 2 тона наркотик бил за лично ползване ?! Симбиоза между престъпност и МВР Румен Петков си имаше ядро, с което изпълняваше частни поръчки по подслушване, проследяване, дори и за убийства.Срещаше се с братя Галеви и Алексей помака. Безброй заменки на принципа кон за кокошка, неспирни поръчкови убийства и отвличания.Спряха ни парите от ЕС. По времето на Царя става гаф Милен Велчев е засечен с углавни наркоразпространители и контрабандисти в Монако Бойко Борисов подава оставка в знак на протест. Галивите си командват Дупница, като свое владение. Заместник шефа на ГДБОП Иван Иванов е хванат и отстранен от работа заради чадър над алкохолния бизнес в БГ. Ахмед Доган взема над 1 милион лева хонорар (подкуп), като хидролог без диплома КОШМАР, -------------- какво става в момента ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНИСТИ се опитаха да разбият туризма в България и да предизвикат этническа война . Разберете и запомнете че ЕС не иска да контактува с КОМУНИСТИ ..Ако искате всичко гореизброено, както и да гледате мутрите на СърГей, Румен Петков, братя Галеви, Алексей помака, Валентин Петров , Златко Баретата, Наглите, и тем подобни ГЛАСУВАЙТЕ ТОГАВА ЗА КОМУНИСТИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!Киро *** платил на 5-6 роми да сгазят момчето в Катуница. Днес в София посред бял ден тумба *** напада и бие - това никога не е било.Въпросът е кой плати на тези *** за да направят зулумите ТОЧНО ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ ДИЛМА РУСЕФ ОТ БРАЗИЛИЯ. Друга режисура е, да се плаща и да се подстрекават *** да вдигат шум чрез духови оркестри барабани и висока аудио музика , така че да дразнят и да предизвикат напрежение водещо до сблъсъци.Алексей помака е режисьора на цялата работа, който пък е марионетка на Гоцето
151
1
 
13
 
! Отговори
винету преди 12 години
късно е либе за китка
150
8
 
14
 
! Отговори
Коко преди 12 години
ГЕРБможе да спечели тук -там в Кърджалийско само чрез изпитаната си схема на гьон сурата. Там където има успешен кмет, веднага му се предлага да бъде подкрепен. Най вероятно подкрепата се подплатява я от финикийски знаци, я от друг мафиотски гювеч. ГЕРБ е най-големия търговец на човешко достойнство в БГ. Ченгетата са много учени в това как да подчинят обкновените хора- со кротце, со пари и со малко кютек.