Звезди от "Музикална академия" пеят химна преди ЦСКА-Левски

Тази вечер пък ще ни върнат към силните години на диското
15 ное 2013 15:15, Александър Попов
1
Звезди от "Музикална академия" пеят химна преди ЦСКА-Левски
Снимка: Музикална академия

Минути преди началото на дербито за Купата на България между ЦСКА и Левски, звездите и талантите от "Музикална академия" ще изпълнят акапелно българския химн на Националния стадион. В академията звездите се конкурират в три групи – легенди, актуални  и млади таланти, но на терена те ще излязат обединени, за да покажат, че спортът трябва да събира, а не да разделя.

Етиен Леви, Кичка Бодурова, Стенли, Дичо, Поли Генова и най-младите - Георги, Мария и Прея, тренират усърдно от няколко дни, за да се представят на ниво на "Васил Левски". На терена до певците рамо до рамо ще застанат футболни легенди от двата отбора.

Двубоят е утре, 16 ноември, от 15:15 часа.

Междувременно зрителите на музикалното риалити ще могат да гледат тази вечер поредният концерт, като този път участниците ще се представят с диско песни. С интересна хореография ще се представи Поли Генова, която ще изпълни микс от две песни - на Daft Punk- Get Lucky и на Martin Solveg- Jealosy. Дичо ще изпее песента на Miloko - Sing it back.

Етиен е подготвил класиката One way ticket, а Кичка няма да изневери на своя жанр и ще представи "Песента на щурците" на Роксана Белева. Стенли също ще изпее българска песен, но със съвременно звучене, а именно песента на Avenue feat. Deep Zone - "Бягство".

Мария Драгнева ще трябва да впечатлява с I wanna dance with somebody на Уитни Хюстън, Георги с Move like Jagger на Maroon 5, а Прея също ще бъде с микс - Cosmic girl на Jamiraquai и Lady на Mojo.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Искам мощни викове "ОСТАВКА" на националния стадион утре! Да видим жива ли е все още тази нация!!!