Д-р Хаус си води две звезди за концерта у нас

Билетите за спектакъла на 11 юли на привършване
27 май 2014 14:28, Александър Попов
1
Д-р Хаус си води две звезди за концерта у нас
Снимка: Reuters

Екзотичната и чаровна певица Габи Морено пристига в София като част от The Copper Bottom band, с който звездата Хю Лори ще стъпи в зала 1 на НДК на 11 юли. Изпълнителката от Гватемала е носителка на Латино Грами за "Най-добър нов изпълнител" от 2013 година и ще блесне в дует с любимия на милиони фенове актьор.

Другата гласовита дама, която ще му припява, е американската соул певица Джийн Маклейн.

Българските зрители ще се насладят на танго, джаз и блус стандарти, подправени с много чар и хумор от Хю Лори.

"Надявам се, че хората ще правят всичко това, което би трябвало да правят. Да се смеят, да плачат, да танцуват и всякакви подобни неща ... не искам  представянето на албума да е просто рецитал. Искам да е драматично, романтично, забавно и вълнуващо – да бъде истинско шоу", казва Лори.

Пролетното турне на Хю Лори започна миналата седмица от Ванкувър, Канада, и ще продължи на територията на САЩ до началото на юли. След кратка почивка го очакваме у нас в рамките на европейското турне в подкрепа на втория му албум Didn’t It Rain от 2013 година. Именно от София на 11 юли ще започне неговия евротур.

Органзаторите на събитието от EventEase с подкрепата на Артишок пускат в продажба билети и за втори балкон на зала 1 на НДК, тъй като тези на партера са на привършване.

Цената на билетите за втори балкон е от 50 до 65 лв. Те могат да бъдат закупени онлайн на Тicketportal, както и от Билетен център в НДК и  Билетна каса на зала Арена Армеец”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
санитар преди 9 години
сигурно е певец,колкото е и хирург