Роми нападнаха полицаи в Гълъбово

Причината – спор заради шумно забавление
15 окт 2018 11:30, Красимир Ангелов
215
Роми нападнаха полицаи в Гълъбово
Снимка: Булфото, архив

Роми нападнаха полицейски патрул в Гълъбово, съобщават от МВР.

Инцидентът е станал в неделя към 14.24 часа, когато е получен сигнал за силна музика, идваща от махалата в Гълъбово.

Пристигналият на място полицейски екип установил пияна компания, а звуците идвали от инсталирана подвижна тонколона. При последвало полицейско разпореждане за спиране на музиката и представяне на документи за самоличност, събралите се не се подчинили на органите на реда и започнали да се държат агресивно и арогантно – хвърляли камъни и се заканвали.

На място е пристигнала жандармерия, работата по случая продължава.

На този етап са задържани петима нападатели. Изяснява са съпричастността на други лица към инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това вече не е новина,това е ежедневие,за тези няма институции и правила(нямат достатъчно мозък за това),разбират само от бой и трепане(за съжаление),просто това е нивото им на развитие.За съжаление са равномерно пръснати по територията на страната и навсякъде предизвикват несигурност и липса на спокойствие,ако продължат да се размножават с тези темпове скоро ще станем като хавелите в бразилия и мексико.Същото ще сполети и европа от мигрантите ако не се усетят навреме
26
0
 
50
 
! Отговори
R.I.P. Bg преди 5 години
Тези неща стават всекидневие. С държавата е свършено. Хванати сте в капана на толерантностаи либерализма. Опростачват ви, дрогират ви, изнасилват ви, бият ви, убиват ви. Докато не останете само в прашните хроники на историята.
25
0
 
54
 
! Отговори
Г.Георгиев преди 5 години
Ем нормално, след като ги дават по телевизията да размахват ятагани и да се канят да убиват и никой не им търси сметка е нормално! Скоро ще ни колят помнете ми думите ......
24
0
 
8
 
! Отговори
До 35 преди 5 години
Аз нямам нищо напротив това за парламента. Явно те са по единни от нас и им подкрепям такава инициатива
23
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Синдикат на МВРАз съм гледал по ТВ как бие холандската, френската полиция. Недей да ходиш чак в Русия! Колкото до селяните, всички сме от някое село, но някои станаха артисти, писатели, художници, инженери, лекари, а други си останаха ***! Най-висока е концентрацията им в София.
22
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
как така се нахвърлят и щурмуват цяло управление и няма последици...ама те така утре ще идат и пред парламента и защо не? на тях им е позволено всичко. Според мен полицията при такива случай, е редно да открият огън и да свалят някой. Направо нямам думи
21
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вярно ли е че индиянците са поставили под обсада полицейското управление в Гълъбово и само дипломацията на виш пловдивски полицай с много такт, молби и увещания е успял да предотврати завземането на сградата и линча на ченгетата?
20
2
 
50
 
! Отговори
месара преди 5 години
ромските своеволия и наглост трябва да бъдат спрени с всякакви мерки! да посягаш на полицай е недопустимо - само за това трябва да ги вкарват в затворите за по 5 г.
19
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"А когато ромите добият числен превес на територията и станат повече от полиция, жендармения и армия взети заедно, какво ще правим?! "Държавата ще се срути много преди да добият превес. Винаги има мегдан за окончателното решение, при подходящи условия.А този момент приближава.
18
1
 
38
 
! Отговори
Последна новина преди 5 години
Лошото ченге Цв. Цв. е обмислил да се сформира нов корпус към МВР, на който специалното и единствено предназначение е да пази бг полиция. Чудя се ако набият и тези, то пък Цуцко и на тях ще грябва да им назначи охрана....
17
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Надявах се, че след русенския случай "етносът" ще разбере, че до взрив може да се стигне от нищожен повод! И ще кротне, да не дразни народа-гостоприемник. Явно не съм наясно с великата наглост и безумие, което ги е овладяло.Не съм фен на Америка, но някои неща там безкрайно одобрявам. Я пипни един коп за копчето на куртката и колтът на копа ще накара невнимателния да го копат! Нашите полицаи е трябвало да използват своите пистолети моментално по предназначение!Може да се стреля и не за убиване
16
4
 
47
 
! Отговори
Синдикат на МВР преди 5 години
Няма ли кой да защити полицаите, къде е синдиката? Че тях почнаха да ги бият като шкембе у дувар всекидневно! Сегашния Българския полицай не е като бай Тошо-вския милиционер, груб дивак, здрав и дошъл от село дето е пасъл кравите! Носещ на бой, но и биещ яко, да се замислиш следващия път дали да направиш беля! Сегашните нежни ченгета с евро геиско поведение и обноски трябва да ги пратим в Русия на обучение, а не в Германия където им обясняват как да внимаваш и да не обидиш някой ха ха
15
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Задържани за 24 часа и после излизат като девици. Не може за нападание над полицай да има такива смехотворни наказания. Полицията трябва да се уважава, това ако беше в САЩ, сега щеше да има трупове, как ще мяташ камъни и ще се заканваш!?
14
2
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо спестявате? Не само е потрошена патрулка, има и ранени полицаи. Освен това ромите са обсадили и районното управление в Гълъбово и тогава полицаите са извикали жандармерията. А когато ромите добият числен превес на територията и станат повече от полиция, жендармения и армия взети заедно, какво ще правим?! Държавата много бързо върви към края си, а управляващите се правят на слепи и глухи и дрънкат за стабилност!
13
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако миналата седмица имаше двеста-триста избити у Русе, немаше да стане това днес ;)
12
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 20Аз искам, част от тях да отидат за 20 танка, 50 коли и 5-6 хеликоптера, заедн със 500 тежко въоръжени пехотинци, който да ... Санитират ;)
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БОЯТ НАСТАНАААААА ....Сега, импотентните "байкъри" "рокери" или каквито са там, пак ще отидат в махалите и няма да направят нищо, а брат ми лежи в затвора, защото без да иска (ок, искаше си, ама не могат да го дойкажат), сгази двама от "другите" .... Които бяха с досиета. Честн ли е ? Не мисля? А ти, бългрино, какво мислиш ?
10
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 16Абсолютно съм съгласна. И не желая парите ми да отиват за загубената кауза интеграция. Предпочитам тези пари да се вложат на много други места - здравна, образователна система и т.н. Моля, политиците на чуят гласа народен и да не ни ги пробутват в обществото.
9
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БХК веднага да излезе с декларация в защита на правата на подопечните си!
8
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как може да разкараме тая *** от тук? Всички страни, които ги защитават, да си ги взимат и да си берат те теглото. Тези хора нямат елементарно уважения към каквато и да е била институция, вие ни говорите за интеграция...Каузата ви е загубена и мисля, че е повече от ясно. За какво се борите и аз не знам