Партията на Ердоган оспорва резултатите от вота

Внесоха възражения в 39-те регионални избирателни комисии
Обновена: 2 апр 2019 19:49 | 2 апр 2019 19:49,
18
Партията на Ердоган оспорва резултатите от вота
Снимка: БТА

Управляващата Партия на справедливостта и развитието (ПСР) в Турция внесе възражения във връзка с резултатите от местните избори във всичките 39 общини в Истанбул, предадоха турските медии.

Още по темата


Внесохме всичките си възражения в 39-те регионални избирателни комисии до 15 ч. днес, каза окръжният председател на ПСР Байтам Шеноджак, цитиран от турската телевизия НТВ.

На 31 март в Турция се състояха местни избори, припомня БТА.

Според неофициалните резултати кандидатът на опозиционната Народнорепубликанска партия (НРП) Екрем Имамоглу за кмет на Истанбул спечели изборите с 48,79 на сто подкрепа. Той спечели със съвсем малка преднина пред опонента си от управляващата Партия на справедливостта и развитието Бинали Йълдъръм.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
3
 
! Отговори
Който владее Истанбу преди 5 години
Е, как е, Ердо? Не ви помогнаха дори лъжите на Чавушоглу. Как сте се намесвали в българския закон за вероизповеданията. Къде са доказателствата? Засега налице е само протестният вот на хората в Истанбул. Мерси, Чавушоглу, благодарение на теб, нашият президент наложи вето на въпросния закон и сега може въобще да забраним помощите за ислям от чужбина. Това - засега.
13
0
 
3
 
! Отговори
Българино преди 5 години
Умираме от глад но съвети можем да дадем на околните от нас хора няма да стане
12
3
 
4
 
! Отговори
Ddd преди 5 години
Не се радвайте много, утре Ердо ще изнамери пак някой заговор, ще обяви извънредно положение и пак ще почне лова на вещици. Знаем му вече методите, а и акъла му не е повече от на един шест годишен хлапак дето си мечтае да е Супермен или Батман.
11
4
 
6
 
! Отговори
Мюмюн преди 5 години
Ердоганя се охълцал " Кой ми *** у гащите". Ми,ако остане безработен,ша го вземем с кадъната му на тютюня.
10
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубаво е Турция да е дестабилизирана защото иначе почват виденията за световен халифат а България е първата в списъка.Вижте населението- над 70% роми или изглеждащи като роми които активно се турчеят.Политици почти всички прислужници на турците.Герб не били турци,а какви са?Дпс и БСП са просто част от кликата.Отстрани приглася оная змия Местан. За сега само патриотите не се оказаха турци и мюсюлмани и веднага им направиха постановка с някакви ромски инвалиди с криви крака или без мозък.
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Партията на справедливостта и развитието вече е партия на несправедливостта и изостаналостта.
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какво пак се размучахте да махате Герб ?И с кой ще го сменяте ? С *** и Доган ли ?Никакъв шанс нямате русофили ! Никакъв !
7
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Диктаторите много добре ползват Демокрацията, но когато бъдат неприятно изненадани вадят калъчката, което най-добре владеят !Бог да пази България от рускотурската империя !
6
12
 
15
 
! Отговори
сигурно преди 5 години
Тиквуня скоро ще реве като него !!
5
12
 
15
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Ред е на тиквата.
4
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такава нужда от власт само един простк може да има.
3
11
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Кога ще става това, щото бая години го говорите вече
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЕГА ЩЕ ИМА ДА ВИЕ КАТО ВДОВИЦА ЗА ..Като не те харесва народа пъхнете всички в дранголнака. Да им дойде акъла в главата. Дано го заобичат. Той друг подход няма.
1
7
 
18
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Боко да гледа и да се...учи.Предстоят му подобни...изпитания и оспорването ще е...факт,но това няма да промени ситуацията;събитията стават...необратими.