"Едно нормално семейство" с три деца vs. гей пропагандата

Любовните билбордове на ЛГБТИ общността разгневиха партия "Възраждане"
Обновена: 4 яну 2019 08:31 | 3 яну 2019 20:25, Камелия Цветанова
228
"Едно нормално семейство" с три деца vs. гей пропагандата
Снимка: Колаж Facebook

Партия "Възраждане", която е единствената извън парламента, която получава субсидия от държавата, защото на последните избори събра над 1% от гласовете,  започва 2019 г. с кампания в подкрепа на традиционното българско семейство. Това съобщи Ивайло Антов от партия "Възраждане", отговорник за кампанията.

Още по темата

Кампанията включва четири билборда - два в София и два на АМ "Тракия", близо до Пловдив, които изобразяват традиционно българско семейство с три деца и с надпис: "Няма страшно. Това е едно нормално семейство".

Организационният секретар на партията Николай Дренчев обясни, че визията е сходна с кампанията на ЛГБТИ общността: "Няма страшно. Това е просто любов".

Скандални билбордове с гей пропаганда разгневиха в последните седмици жители на няколко големи града у нас. Прегърнали се еднополови двойки са заснети в гръб на фона на ключови сгради в София - Народното събрание, Народния театър "Иван Вазов", НДК, както и във Варна и Бургас.

От "Възраждане" признават, че са били провокирани за кампанията си от любовните билбордове.

"Търсили сме някаква препратка, това е отговор на една инвазия, на един опит да се превърне в нормалност нещо, което не е", коментира Дренчев.

По думите му гей пропагандата със сигурност не е любов, защото любовта създава живот.

Дренчев посочи, че членовете на семейството също са снимани в гръб и на същите места, а по-късно ще ги обърнат с лицата им.

"Разходите за тези билбордове ще бъдат покрити от субсидията на партията", посочи той.

От партия "Възраждане" изразиха притеснение от "чудовищния демографски срив" и отбелязаха, че държавата трябва да пази семейството като златно яйце.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
12
 
57
 
! Отговори
Пламеов преди 5 години
Браво на ПП,,Възраждане'',трябва да се показват семейните традиций,а не да се набива на децата,че мъж с мъж е нормално ,че жена с жена е нормално.А
93
17
 
28
 
! Отговори
Гocпод преди 5 години
Хoмoceкcyaлиcтите ги чакат всички кръгове на Ада! Затова ли ви създадох?!? Да се чифтосвате мъж с мъж или жена с жена?!? Ами ако и майка ви или баща ви така са разсъждавали като вас, сега нямаше да ви има! Бoклyцu! Aнaтeмa! Сpaм и пoзop! Не заслужавате да дишате възуха на планетата Земя, всички ще се пържите в Адa!
92
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпросът е Йорданка Фандъкова подкрепя ли еднополовата любов и мисли ли,че това е нормално семейство?Но очевидно за благата учителка по руски език, добрата майка и баба това е нормално.
91
2
 
14
 
! Отговори
мънфич преди 5 години
До 118 АнонименСкъпи нежен гейнко сигурно вече си се омъжил и си *** забравил мене първият мъж в живота ти
90
38
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
EDNOPOLOVATA LUBOV E SAMO ZA PRIZVANITE VISSHI SASHTESTVA,A NE E ZA RABOTNICESKATA KLASA,KOYATO E VSE OSHTE NA MNOGO NISKO NIVO V BALGARIA.
89
4
 
14
 
! Отговори
антиджендар преди 5 години
азмразявибезплатно
88
10
 
38
 
! Отговори
Жирарели преди 5 години
Добре е , че има такива като Възраждане за да алармират навреме болестното състояние в нацията и да се вземат адекватни мерки. Народе събуди се! Претопяват ни!
87
2
 
3
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
Долу звездичките е аннналленн.
86
5
 
15
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
Вероятността един човек да разболее друг със СПИН е с по-висок процент при *** секс, защото в семенната течност има специфичен белтък, който блокира имунната система на "приемника". Те така и са открили болестта, защото са се чудили защо сред педаллите имало доста висок процент смъртност от всекакви болести, масово умирали например от усложнения след настинка, пневмонии и т.н. И тогава всъщност открили, че им е поразена имунната система.
85
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще ги подкрепя когато мъж роди от мъж
84
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моя учител по природознание още в 5ти клас ни обясняваше че xoмoceкcyaлизма е болестно състояние. СПИН-а сигypно така е тръгнал, мъж+мъж или жена+жена естествено че ще даде дефект системата. Това не е нормално.
83
8
 
30
 
! Отговори
Янко преди 5 години
При обратните става въпрос само и единствено за секс. Много партньори се сменят, за това и много са болни от СПИН. между мъж и мъж или жена и жена няма как да се случи нещо, не могат да си направят дете . Няма нужда от такива болни мозъци.
82
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Калинче, защо претопляте манджата? Такава ли е повелята на беснодесните ***?Да противопоставяте едни хора срещу други хора, за да се забрави реалното положение?
81
0
 
11
 
! Отговори
Ай Сиктир бе. До 108 преди 5 години
Нямах предвид Русия....Имах единствено и само предвид тоталната и според мен, безвъзвратно и исторически престъпно причинена разруха на Европа.Simple as that...
80
17
 
3
 
! Отговори
До ай сиктир преди 5 години
Значи Русия ще бъде първа , все пак там има най много мюсюлмани от цяла Европа.А в Москва лично Путин откри най голямата джамия в Европа.
79
2
 
0
 
! Отговори
До 105 преди 5 години
Ти май политици не познаваш.На бас , че ако ти си на тяхно място , все същите глупости ще правиш.
78
2
 
7
 
! Отговори
Всичко е просто преди 5 години
Изтървано юношество....Без приятели....Без реално сексуално възпитание и възприятия.....Незнание и нередовно пиене...И......Ей ги!!! Политици и т.н. и "решават" ей така... По сложному, а всичко е много просто.....
77
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 102Нова Афро-Исламия - това е бъдещето на България защото по уязвима от нея в момента няма! правителството - "родолюбиво, народа - "сплотен", инфраструктурата - стара и окрадена, населението - масово "забогатяло и тъне в просперитет.........събуди се ......ич не е розово
76
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До kalinganev 94Така почват всички! Първо възраждане а кото седнат в парламента преминават на ПРЕЯЖДАНЕ! Това е основния пробле а гейовете са си гейове! Лично аз не съм съгласен с тези билбордове но природата си е природа и който се е родил гей нека си е гей!
75
12
 
3
 
! Отговори
До русеборн преди 5 години
Какви араби бълнуваш , в Германия дори сега има най много бели , в сравнение с цяла Европа и Русия.А бум на бебета има в провинцията , а не при бежанците в мегаполисите.Германия асимилира , а не дистанцира.