"Едно нормално семейство" с три деца vs. гей пропагандата

Любовните билбордове на ЛГБТИ общността разгневиха партия "Възраждане"
Обновена: 4 яну 2019 08:31 | 3 яну 2019 20:25, Камелия Цветанова
228
"Едно нормално семейство" с три деца vs. гей пропагандата
Снимка: Колаж Facebook

Партия "Възраждане", която е единствената извън парламента, която получава субсидия от държавата, защото на последните избори събра над 1% от гласовете,  започва 2019 г. с кампания в подкрепа на традиционното българско семейство. Това съобщи Ивайло Антов от партия "Възраждане", отговорник за кампанията.

Още по темата

Кампанията включва четири билборда - два в София и два на АМ "Тракия", близо до Пловдив, които изобразяват традиционно българско семейство с три деца и с надпис: "Няма страшно. Това е едно нормално семейство".

Организационният секретар на партията Николай Дренчев обясни, че визията е сходна с кампанията на ЛГБТИ общността: "Няма страшно. Това е просто любов".

Скандални билбордове с гей пропаганда разгневиха в последните седмици жители на няколко големи града у нас. Прегърнали се еднополови двойки са заснети в гръб на фона на ключови сгради в София - Народното събрание, Народния театър "Иван Вазов", НДК, както и във Варна и Бургас.

От "Възраждане" признават, че са били провокирани за кампанията си от любовните билбордове.

"Търсили сме някаква препратка, това е отговор на една инвазия, на един опит да се превърне в нормалност нещо, което не е", коментира Дренчев.

По думите му гей пропагандата със сигурност не е любов, защото любовта създава живот.

Дренчев посочи, че членовете на семейството също са снимани в гръб и на същите места, а по-късно ще ги обърнат с лицата им.

"Разходите за тези билбордове ще бъдат покрити от субсидията на партията", посочи той.

От партия "Възраждане" изразиха притеснение от "чудовищния демографски срив" и отбелязаха, че държавата трябва да пази семейството като златно яйце.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
43
 
29
 
! Отговори
иво преди 5 години
Нормално БГ семейство- мъжът пие всяка вечер по две шишета ракия, набива жената и децата, вечно мрънкат за нещо , но нищо не правят.....
113
19
 
47
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Браво на Възраждане!Време беше някой да защити нормално мислещите българи!Страхотни сте, млади хора.
112
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Билбордовете са непреместваеми съоръжения за реклама на стоки и услуги. Коя стока се рекламира за продан с думите: Нищо страшно. Това е нормално семейство. Или- това е любов. Билбордовете НЕ са съоръжения за агитация и пропаганда на идеи. Столична община носи пълна отговорност за незаконно предоставяне на рекламни съоръжения за пропаганда на ЛГБТ идеи, изключени от дневния ред на обществото. Семейство от двама мъже и едно дете НЕ съществува в юридическия свят на България. То НЕ е нормално.
111
2
 
4
 
! Отговори
до 132 преди 5 години
Пфффф.... неграмотността ти ... е видна.Да не говорим колко си оригинален - кисело мляко Бор-Чвор.Нета гъмжи от такива.Супер сте досадни ... на едно елементарно ниво!
110
11
 
20
 
! Отговори
logics преди 5 години
"гей пропагандата със сигурност не е любов, защото любовта създава живот" аз ли съм единствен на който това му извади очите? Тая любов значи избуява из гетата, но за семейните двойки който опитват от години- липса на любов е! Разбирам възмущението за билбордовете, макар,че на мен гейовете са ми най-малкия проблем.Но да си толкова глупав,че да скочиш на едва скопосаната партия 'възраждане" е смешно! Жалки сте...страх лозе пази не ум ами задниик
109
14
 
8
 
! Отговори
Гepманистaн Убepалec преди 5 години
Прочети съдържанието на коментара за да разбереш защо българия е написано с малка буква.Понеже си ограничен като български "националист" подсказвам:По същата причина пиша бойкоборисов, валерисимеонов, каракачанов с малка буква, че и слято. Също и "бог".Продължавам да подсказвам специално за теб гуемия патриот: показвам отношение, а и просто да те издразня.
108
12
 
29
 
! Отговори
Владислав преди 5 години
Поздравления за инициативата на,, Възраждане "!
107
15
 
10
 
! Отговори
Гepманистaн Убepалec преди 5 години
Ей, ама на всичките умници гейовете са им виновни за мизерията в която живеят. А най-просветените знаят че ран-ът измислили план за унищожаването на (правослявния) български народ с 1300 годишна история.Нито хомо/би/сексуалистите нито търсачите на привилегии наричащи се интерсекс са ви виновни че извън българия има повече българи отколкото във българия а управляващите развъждат циrани като им дават условия за размножаване но не и за някакво обществено развитие.
106
9
 
28
 
! Отговори
фен преди 5 години
Браво на Възраждане, за разлика от пишман патреотарите, те даряват субсидията си за инвитро процедури, а не дебелеят като някой прасопатриото министри...
105
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поддържам кампанията!Но искам да алармирам, че в Софие е инсталиран гей билборд с текст: Нищо страшно. Това е едно нормално семейство.Снимката показва ДВАМА МЪЖЕ И ДЕТЕ между тях! Това е нормалното семейство според тях. Билбордът се появи преди Коледа. Намира се на Цариградско шосе, срещу комина на фабриката, при колелото на 4 километър.Долу Кмета на София,!
104
10
 
42
 
! Отговори
Балчо преди 5 години
Поздравления за начинанието, нищо против обратните ,но да си палуват в спалнята, а не да ми натрапват техните ценности. България има нужда от морал, има нужда от семейства и деца.
103
5
 
19
 
! Отговори
Циник до Бавноразвив преди 5 години
...ащи!Ахаааааа....значи най-напредничави са сомалийците... правят деца...оставят ги да ги лазят мухите...и чакат друг да им ги храни!Е в това отношение и ние има с какво да се похвалим - нашите ни "сомалийци" стават майки на 12 и баби на 39... и чакат друг да им ги храни!*** ти си се юрнал да защитаваш хомосексуалните...нали е модерно!PS.Дебел минус и от мен!Старомоден съм!
102
8
 
8
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 5 години
До БавноразвиващиПоздравления! С интелигентната си публикация си Вие събрахте 40 негативни оценки само за час!
101
2
 
22
 
! Отговори
Варненец преди 5 години
До Мария ХристоваОказа се, че не могат просто да се откажат от субсидията си, няма процедура за това. Така решиха да даряват цялата субсидия за фонда "Ин Витро", с което да подпомогнат бездетните двойки.
100
12
 
4
 
! Отговори
Мария Христова преди 5 години
ПП Възраждане гордо обяви преди две години, че се отказва от субсидията си: https://bnr.bg/hristobotev/post/100813488/partia-vazrajdane-se-otkazva-ot-darjavnata-partiina-subsidia. С какви пари от субсидията ще покриват разходите ?1?
99
37
 
16
 
! Отговори
бг преди 5 години
Напротив, липсата на раждаемост е нещо много позитивно. Така по-бързо ще изчезне прoкаженото ни племе. Убеден съм, че когато последния българин изчезне, света ще стане по-добро и по-усмихнато място. В момента Запада е в криза защото разрушителното племе попадна в техния лагер. Това племе разнася негативна енергия и смpадня, която унищожава всичко около себе си. Питайте СССР, османци и визаннийци.
98
10
 
54
 
! Отговори
Познавачев преди 5 години
Да са живи и здрави възрожденците, на тях разчитаме!Време ни е за ВЪЗРАЖДАНЕ!
97
82
 
31
 
! Отговори
Бавноразвиващи преди 5 години
България е най-бедната страна в Европа, но гейовете са главния проблем. Поредната партия за бавноразвиващи внушава, че вече и бездетните са по-малко хора. Сякаш на българина му доставя удоволствие да мачка определени групи и това го кара да се чувства значим и нещо повече от останалите. Зер, голямо постижение е да издуеш корема и да се преквалифицираш в цeрбер-моралист, следящ кой какво прави. Раждаемостта намалява в цял свят защото на човечеството не му се сменят памперси, а му се живее!
96
0
 
1
 
! Отговори
хахахаааа.... преди 5 години
До Илиян Симеоновза пеер.............нали
95
9
 
30
 
! Отговори
Илиян Симеонов преди 5 години
Време ни е за Възраждане!!!