"Едно нормално семейство" с три деца vs. гей пропагандата

Любовните билбордове на ЛГБТИ общността разгневиха партия "Възраждане"
Обновена: 4 яну 2019 08:31 | 3 яну 2019 20:25, Камелия Цветанова
228
"Едно нормално семейство" с три деца vs. гей пропагандата
Снимка: Колаж Facebook

Партия "Възраждане", която е единствената извън парламента, която получава субсидия от държавата, защото на последните избори събра над 1% от гласовете,  започва 2019 г. с кампания в подкрепа на традиционното българско семейство. Това съобщи Ивайло Антов от партия "Възраждане", отговорник за кампанията.

Още по темата

Кампанията включва четири билборда - два в София и два на АМ "Тракия", близо до Пловдив, които изобразяват традиционно българско семейство с три деца и с надпис: "Няма страшно. Това е едно нормално семейство".

Организационният секретар на партията Николай Дренчев обясни, че визията е сходна с кампанията на ЛГБТИ общността: "Няма страшно. Това е просто любов".

Скандални билбордове с гей пропаганда разгневиха в последните седмици жители на няколко големи града у нас. Прегърнали се еднополови двойки са заснети в гръб на фона на ключови сгради в София - Народното събрание, Народния театър "Иван Вазов", НДК, както и във Варна и Бургас.

От "Възраждане" признават, че са били провокирани за кампанията си от любовните билбордове.

"Търсили сме някаква препратка, това е отговор на една инвазия, на един опит да се превърне в нормалност нещо, което не е", коментира Дренчев.

По думите му гей пропагандата със сигурност не е любов, защото любовта създава живот.

Дренчев посочи, че членовете на семейството също са снимани в гръб и на същите места, а по-късно ще ги обърнат с лицата им.

"Разходите за тези билбордове ще бъдат покрити от субсидията на партията", посочи той.

От партия "Възраждане" изразиха притеснение от "чудовищния демографски срив" и отбелязаха, че държавата трябва да пази семейството като златно яйце.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
9
 
20
 
! Отговори
Бай Васил преди 5 години
Възраждане са единствените пичове които скочиха против гейските провокации. Лятото докато течеше гей парад те правиха концерт пред НДК в защита на семейните ценности.
53
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите са изостанало, злобно племе, неслучайно го управляват хора завършили училище за бавноразвиващи! Абе ей, не се ли виждате, че сте се разселили из цял свят, навсякъде е пламнала българската зараза, българин е *** дума, но други народи не могат да мигрират, само ***! Супер нагло племе, имащо се за център на света! Сега пък гейовете им виновни, щели да им развратят дицътъ! Ама той ваш Иванчо, ако са му слаби ангелите, и в манастир да го пратите все тая, бе! Стой си в казана, ***!
52
0
 
10
 
! Отговори
пак преди 5 години
Тази на 27 със 7 деца тя от нормалното семейство ли е? Или тази на 15, което като стане на 17 ще има още поне 1. Питам само
51
12
 
14
 
! Отговори
Варна преди 5 години
Кажете, че любовта създава живот и на двойките с репродуктивни проблеми... Семейството могат да бъдат и 1 родител и дете или децата. Безумно глупава пропаганда. Самотните майки или бащи не-семейство ли са? Ако ще е нормалното бг семейство майката трябва да е посинена, а бащата с 1 бутилка ракия в ръката. Глупотевини
50
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искат да имат деца, ама нямали желание.
49
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"това е отговор на една инвазия, на един опит да се превърне в нормалност нещо, което не е" - мноого добре казано. Направо невероятно че има нормални хора които искат да имат деца и смислено бъдеще и старини.
48
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпросните типове - възрожденци от кампанията дали имат по три деца? Щото ако нямат си е живо лицемерие.
47
5
 
1
 
! Отговори
САМО ИНТЕРЕСУВАМ преди 5 години
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ИМА ЛИ *** *** ,,,ГЕ.. обратни?
46
11
 
3
 
! Отговори
Zmei преди 5 години
Аман от продажни пред...си . За 2 копейки ни продават.... И 'мъже', които ги е страх от 2 лесбийки..
45
18
 
11
 
! Отговори
Боби преди 5 години
Няма ненормални семейства. Щом са се решили да се съберат и да отглеждат деца, да делят всичко, това е семейство. А за сведение на посрещачите - от 26.06.2015 г. на цялата територия на САЩ са разрешени гей-браковете. От това американците дали са станали по-бедни и по-глупави - преценете сами.
44
8
 
2
 
! Отговори
#чок халал балкалъ г преди 5 години
искам да кажа защо един мъж се решава да роди меркел, като жена, от която няма никаква полза?
43
5
 
2
 
! Отговори
#чок халал балкалъ г преди 5 години
меркел, имам въпрос към баща ти. защо един диин риид, като свещеника, баща ти може да се реши на тази стъпка, да те роди в гдр?
42
1
 
3
 
! Отговори
демо демокрация преди 5 години
габриел и мъжа и одобряват на сто процента цензурата на интернет по формулата за цензура и следене на бюргърите си, като тази на марк зукърбърг!
41
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Деморализация и промиване на мозъци.Като се гледате по цял ден , дори и да не ги харесвате, постепенно ще свикнете с тях. Който е пътувал по Западна Европа може да потвърди.
40
5
 
19
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
При Соца и в ЕС се удържа Ергенски Данък на хората без Деца . Само в България се плаща на *самотни майки* с деца които живеят с Бащата и взимат по 1000 лева месечно на дете за ток , дърва и Образование .Това трябва да се промени , както се промени закона за Инвалидите .
39
28
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българина докато се притеснява, че децата му ще станат гейове и лесбийки от гледане на билбордове и паради, те взели, че станали *** и простаци. Нищо, важното е, че са "нормални".
38
21
 
9
 
! Отговори
Адам Смит преди 5 години
Най-вероятно 2 от 3те деца ще живеят при родителите си докато са на 40 хахахахахааах
37
13
 
8
 
! Отговори
Tim преди 5 години
Нали оправихме икономика държава доходи та се занимаваме по цял ден с щуротии който каквото иска да прави в леглото и с когото си иска проблемите са други и то много голями
36
1
 
5
 
! Отговори
от ттцтцтцттцт преди 5 години
явно трият коментари , моят се отнася вече за НОМЕР 32
35
2
 
5
 
! Отговори
Драги ми Смехурко128 преди 5 години
де го хайко ВИ маас? нагорещеното до червено железо на меркел, за да прояви задълбочените си познания по хитлеризъм от името на ес в действие?