Нинова се възмути: В случая с НАП плащат жертвите!

Соцлидерката предлага друг начин за справедливост
59
Нинова се възмути: В случая с НАП плащат жертвите!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Соцлидерката Корнелия Нинова заяви, че глобата за НАП е ярък пример за несправедливост, защото жертвите - засегнатите българи, ще я платят чрез данъците си.

Още по темата
Комисията за защита на личните данни наложи глоба от 5.1 млн. лева на приходната агенция за изтеклите данни на над 4 милиона българи. От ведомството обжалват.

"Жертвите ще платят за престъплението, извършено спрямо тях. А правителството просто ще прехвърли сумата от едно перо на бюджета в друго. Днес председателят на КЗЛД каза, че това не било наказание, а превенция. Считайте - наказани няма да има, политическа отговорност също", заявява Нинова в съобщение от пресцентъра на БСП.

Тя предлага да се приложи законът за отговорност на държавата за вреди.

"Ако тя причини щети на своите граждани, правителството може да заведе иск срещу виновни длъжностни лица. Да, минава се през обезщетения, съд, доказване на вина - дълъг път, но справедлив. Когато един министър на финансите или директор на НАП плати от джоба си за нанесени вреди на българските граждани, тогава ще има и превенция, и справедливост", смята лидерката на социалистите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
8
 
3
 
! Отговори
Унуфри преди 4 години
На предстоящите местни избори БьеСьеПьето ще се срине но непостигани дълбини ! Само се надявам и след това Нела да си остане Председател и окончателно да съсипе тази ОПГ. А иначе те са със скъсани джобове. Изтеризират за пари и муфтят отчаяно, но няма вече, кой да им даде аванс.Лев субсидия им изпразни официалната каса, Нела се скара с Гергов и сие, Червените олигарси или се скатават или търкат наровете на Г.М Димитров 42 !
27
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ееее... един случай да даде когато обикновеният не е плащал за прищевките на политиците...като малки деца са, искаха самолети дадохме им 3 милярда, искаха да платим за кражбата на ктб, всички задружно платихме.каквото кажат ще си платим!
26
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КРУШОВСКАТА МАГАРИЦА САМО ТЪРСИ ПОВОД ДА ИЗРЕВЕ
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ама как вика 0000000000
24
7
 
16
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
СЪГЛАСЕН СЪМ НАПЪЛНО ТОЗИ ПЪТ С БАБА КОРНИ. НЕ Е СПРАВЕДЛИВО ДА ПЛАЩАТ ЖЕРТВИТЕ, ТРЯБВА ДА ПЛАТЯТ СОЦИАЛИСТИТЕ.
23
5
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Тези от "Биволъ.бг" явно са подали тон и на *** от с.Крушовица и тя милата мучи ли мучи под диригентската палка на ген.Решетников ... То е ясно че глобите ще ги плаща данъкоплатеца за погаси масрафите на тези дето са повели партизанската си война с/у България и действащото и правителство ... !!!
22
3
 
12
 
! Отговори
Слава На Курни преди 4 години
Пуснах *** в търсачката лол:"Деян Неделчев бесен, объркали го с Нинова на митинг на СДС"
21
3
 
11
 
! Отговори
знам преди 4 години
тази форма на устата ми е позната.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Така е ..Има има както има ден и нощ, добро и зло,красия и грозно,ниско и високо,слабо и дебело. Крадените пари няма да могат да си ги вземат с тях обаче.
19
4
 
14
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Горката! Загрижила се за данъкоплатците. Сигурно се е сетила, че и тя е на тяхна издръжка. Че даже и спестява
18
0
 
1
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
До Анонимен 17 Кой Ад бе ? Няма АД , няма Рай.Вековно заблуждение.
17
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименДРУГАТА ЛУДА БАБА МИЛИОНЧЕВА Е ВЕЧЕ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА- В ИСТЕРИЯ ХРАЧЕШЕ ДЕ ЩО ИМА, ОБАЧЕ ПРОПУСНА ЗА БЕЛИТЕ КЪЩИЧКИ КРАЙ МОРЕТО, СТРОЕНИ С ЕВРОПАРИ ЗА ГОСТИ, АМА БЕЗ ГОСТИ- СЕГА В САЙТОВЕТЕ ЗА ПРОДАЖБА 480 000 ЗА КЪЩИЧКА КРАДЦИ МИЛИОНЕРИ НО ЗАЩИТНИЦИ НА БЕДНИТЕ РАБОТНИЦИ- ДА БЕ...А ТЯ КО РЕЧИ ЗА ОНИЯ 650 000ЛВ ОТ КТБ ИМА ЛИ ОФШОРКА С КРАДЕЦА БАНКЕР...КОЙ ДА ТИ КАЖЕ.
16
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 18Боко от къде ги има неговите пари и как е премиер при положение, че е недочел книга за индианци?
15
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ми стана ясно Корни,която в СДС бе на 28 години и "закупи" Техноимпекса с какви пари,или кой чичко паричко я вредил и срещу какво.По пътя на логиката,тя толкова пари не е имала.Остава неизвестното Корни с какво му се е отплатила?
14
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гербоухите може да не ги осъди гербературата, но ще горят в ада за престъпленията си срещу България и българите това е сигурно.
13
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма извинение за тоталния хаос в "държавата" цялата власт е в Боко и шайката му изпълнителна,законодателна и най-важната законодателната власт тя прави разликата дали ще си корумпирана бананова република или просперираща страна.
12
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
другарката импексова няма нещо от което да не разбира, но най и се отдава да се изказва, да дава предложения и обещания, поднесени по истеричен начин!!!
11
6
 
17
 
! Отговори
ТКЗС Крушовица преди 4 години
Браво ***, БСП трябва да бъде изравнено със земята. Продължавай в същия дух.
10
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ех, ама и отива да говори за жертви,потърпевши...да, жертви,сега ще почне и за партизанско движение да говори,хахаха
9
4
 
2
 
! Отговори
Гуфу преди 4 години
Това е христоматиен пример за популизъм. Ако всеки министър или кмет, които са главата на управленските структури, общински или държавни, трябва да носи персонално финансова отговорност за грешки допускани от служители на съответните ведомства или общински служби, то тогава няма да има кой д а избираме а министри и кметове. А и да не забравяме кой министерски съвет в последния работен ден прие постановление за освобождаване на отговорност за действията или бездействията на министрите