Борисов не иска "безобразия" в БНР, не се интересува от г-жа Нинова

Премиерът не се интересува и от БСП: Бихме ги!
236
Борисов не иска "безобразия" в БНР, не се интересува от г-жа Нинова
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов заяви, че е поискал да бъдат оправени "безобразията" в БНР.

Борисов разговарял по телефона с журналиста Силвия Великова, която съобщи вчера, че е отстранена от съдебния ресор заради критиките си.

Още по темата
Премиерът каза пред журналисти в Русе, че не е стъпвал в радиото 10 години и не познава директора му, но смята, че това се прави нарочно.

От кого и с каква цел, Борисов не коментира, но посочи, че като председател на ГЕРБ може да поиска оставката на този директор през парламента, ако журналистката не бъде възстановена на работа.

От БНР обаче по-рано съобщиха, че тя не е уволнена и продължава да работи като старши редактор в предаването "Преди всички" на програмата. В позицията се посочват и конкретни нейни грешки в ефир.

В подкрепа на Великова се изказаха днес от БСП в парламента. От трибуната на НС соцлидерката Корнелия Нинова защити свободата на словото и критикува премиера, че изказванията му се разминават.

Тя даде пример, че вчера той каза, че у нас са дошли толкова инвеститори, че пътищата не могат да ги поемат, а в същия ден работодателите заявяват, че за индустрията кризата е дошла.

"Не се интересувам от тази госпожа. Само преди два месеца сме я победили категорично и тя, признавайки провала си, си подаде оставката. Икономиката върви с темпове, с които не можем да смогнем с инфраструктурата", настоя отново Борисов.

На свой ред той обвини социалистите в двуличие, защото имало съпротива Мая Манолова да стане омбудсман, а сега я подкрепят за кмет в София.

За ГЕРБ Борисов каза, че партията ще бъде "освежена", а недъзите - отстранени.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
3
 
3
 
! Отговори
Радост неземна преди 4 години
Дали след тези избори Курлеля ще подаде наистина оставка или ще доизгради новия си култ към "незаменимия" лидер. Назначения антураж ще зациври - "Курлельо, на кого ни оставяш!? Ти си нужна като слънцето,въздуха и водата за всеки соцмазохист. В името на бъдещите ни загуби - остани! Ще губим още избори, но искаме да се радваме на Курлеля!
184
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поставят яйца под *** на генерал Борисов
183
0
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Цъкни VEF-а да чуем как се дере верния на БКП антураж...
182
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой мигрант не иска да живее в България ,при тях има една приказка по-добре куче в Германия ,отколкото човек в България.....Представяте ли си българи колко сме наведен народ ,оставихме се да танцуват по главите едни и същи акули дето се прехвърлят от партия в партия само да лапат....
181
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама Герб и БСП нали са едно и също бе, защо ги поставяш в две различни плоскости като нямат никаква разлика в нищо- наглост, лицемерие лакомия ? И щом аз дето никога не съм гласувал за комунисти, дори веднъж повярвах и на Герб и гласувах и за тях и до днес не мога да си простя че се излъгах.......
180
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само ГЕРБ никога вече бсп на власт
179
12
 
1
 
! Отговори
2058 преди 4 години
Бойко за пореден път печели *** пак дава оставка
178
2
 
9
 
! Отговори
До 164 преди 4 години
Винаги са ме забавлявали правителствените *** на БОКО ТИКВАТА,които са толкова "интелигентни" и най-вече "разумни",като самия него----КРАЛЯ СЛЪНЦЕ(дето огрява навсякъде,където не трябва)!!!Когато фактите говорят за некадърността,и абсурдите на ТЕРИТОРИЯТА,и ТРОЛОВЕТЕ мълчат,защото коментарите са излишни!!!
177
1
 
8
 
! Отговори
ИСТИНСКА ЛУДОСТ преди 4 години
БОРИСОВ Е БИТА КАРТА. КОГАТО ЗМИЯТА УМИРА, ХАПЕ НАЙ-СИЛНО. ТО НЕ БЯХА ШПИОНСКИ АФЕРИ, ТО НЕ БЯХА ЛЪЖИ, ЧЕ В РБ НЯМА И ЕДИН ЕМИГРАНТ/ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ, ЧЕ МУТРЬО КАЗВА, ЧЕ СМЕ ИКОНОМИЧЕСКИ МОЩНИ, А ДОРИ МИГРАНТИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В ТАЗИ МИЗЕРИЯ/. ТОЯ Е ТОЛКОВА ЗЛЕ, ЧЕ СЕ ХВАЛИ С МИЗЕРИЯТА НА НАРОДА, КАТО ФАКТОР ЗА НЕОСТАВАНЕ НА МИГРАНТИ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ. ТОВА Е ЕДИН ЛУД,КЛИНИЧЕН ПСИХИАТРИЧЕН СЛУЧАЙ. ДЪРЖАВАТА СЕ ТРЕСЕ ОТ ПРОТЕСТИ, ЗАРАДИ ЛЪЖИТЕ НА ЛУДИЯ ЧОВЕК,ВСЕКИ ПРОБЛЕМ Е СТАВА КРИЗА.ЛУДОСТ
176
1
 
19
 
! Отговори
Гербева логика преди 4 години
Типично по герберастки някои оправдават кражбите с това, че и за народа се правело нещо. Само че като отидете в магазина, платите си за два хляба, а ви дадат един, едва пак ще сте на същото мнение. Бойко не вади парите за магистралите от джоба си, а от джоба на обикновения данъкоплатец. А той като държавен служител, не плаща почти никакви данъци.
175
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винету, ще правиш това което ти каже Моамет Доган.
174
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ни занимавайте повече с тоя ***.
173
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОСТАВКА мутро!
172
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов поне прави нещо,строи тук-там нещичко колкото може,а другите само идват да крадат.Как да харесваш българските опозиционни политици?Хаир никой не видя.
171
1
 
20
 
! Отговори
Дедо поп преди 4 години
Мда. Сега остана само да назначат и Министерство на Истината и идилията ще бъде пълна!РS: Това е за интелигентните. А на тиквените *** давам жокер - "1984". Разбира се, ако са в състояние да я прочетат за около две години и още поне пет - за да я разберат (не е сигурно).
170
20
 
0
 
! Отговори
Koe преди 4 години
Според Дядо Добри, Бойко е Божия сила, която няма кой да спре. Поинтересувайте се кой е Дядо Добри.Шматки такива!!!
169
0
 
13
 
! Отговори
Карчо Каракарчев преди 4 години
До Янко КоровНе мислиш логично, но ако ти е възможно веднага след изборите намери работа на вече безработния Премиерин.
168
17
 
1
 
! Отговори
Янко Коров преди 4 години
Защо да се интересува от КуриНина Бате Бойко,щом тя е бита карта,и Бойко каквото и изходи по избори,все ще е победител?
167
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България настъпват мракобесие. Свобода на словото, а и на мисълта дори, вече не съществува.
166
1
 
11
 
! Отговори
ТАКА ДЕ............. преди 4 години
..............не се интересува от г-жа Нинова, само от кмета на Симитли.