СДВР призовава: Тръгвайте си от протестите в 22 часа

Снощи, минути след този час, се появиха агитки, които предизвикваха полицаите
17 юли 2020 12:50, Нели Христова
84
СДВР призовава: Тръгвайте си от протестите в 22 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Демонстрантите да си тръгват в 22 часа от протестите и да отидат на следващия ден, защото по тъмно се появяват провокатори. Това призова Антон Златанов, зам.-директор на Столичната полиция.

Той визираше случаят от снощи, когато се появиха агитки минути след 22 часа и започнаха да обиждат униформените, хвърлиха и оранжева димка срещу тях.

Тогава обаче мирните протестиращи направиха верига пред униформените. Те пък свалиха каските си, а по заповед на самия Златанов разредиха редиците си. После запяха и химна, заедно с протестиращите.

Имахме готовност да се справим с ескалацията на напрежението, но не се наложи, посочи зам.-директорът. Той обясни, че сред задържаните в последните дни провокатори има както познати на полицията, така и такива без криминални прояви. Други пък били непълнолетни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
3
 
! Отговори
що преди 3 години
нощната смяна ли застъпва тогава
73
2
 
5
 
! Отговори
????. преди 3 години
С 10-15 хиляди можете да го обърнете на седянка както сС. Трифонов пред парламента. Болшинството от хората виждат (и усещат по джоба си), че напредък има. Ходете, палете, чупете, но като ви чупят тиквите да не ревете!==============Аха, "преклонена главица, сабя не я сече", това ли искаш да кажеш?Затова бяхме 500г под тур-ско "присъствие" :((((((
72
4
 
2
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Системата няма да се смени даже и с падането на този му$гаф к$етен с цялата му мафия, а с избиването на евреи. Време е да започне хайдушко движение и в това присъствие. Многобройни хайдушки чети, несвързани помежду си - защото в България не може да мине без предатели, ще подгони азербайджано тюрките, които разбират само от нож в гърба.
71
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 74Всеки протест си има установени правила. Не може да се прави протест по твоя воля и по твои правила в никоя държава на тоя свят. Ако искаш промяна правиш подписка - тая подписка влиза в парламента задължително, където ВСИЧКИ депутати от ВСИЧКИ партии я приемат или отхвърлят. Имаш си аргументация, защита, изказване и т.н. Протест никога, нищо не е променил и съществува само, за да се създава напрежение между Червен папуняк и син паун.ДОБРО УТРО!
70
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аидее! Вече започнаха да ни казват до кога да стачкуваме. Скоро ще казват от колко часа,къде точно, кой точно......нарада е сляп и не вижда ,че вече управляващите дирижират сами протестите срещу себе си. Щом започнете да ръкопляслате на полицаите,че не ви биели,край със протеста. Сега всичко е едно пор.но.
69
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ся кво? Бутаме правителството, правим предсрочни изпити и то пак печели както обикновено. В България без значение дали ни харесва или не, най-много се гласува за Бойко. И без значение дали на него му харесва или не тези хора гласуват за него по техните убеждения за "най-малкото зло", а не защото им е много симпатичен. Това не променя факта, че да си открит гласоподавател на Боко буквално е заплаха за здравето ти в тази държава и повечето такива хора са мними. Но са там, има ги... и гласуват.
68
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При мирен протест мутрите ще останат на власт. Къде по света мирните протести са махнали престъпниците от властта?Дори и за мутри пак трябва критична маса недоволни и разочаровани! С 10-15 хиляди можете да го обърнете на седянка както сС. Трифонов пред парламента. Болшинството от хората виждат (и усещат по джоба си), че напредък има. Ходете, палете, чупете, но като ви чупят тиквите да не ревете!
67
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
tesi protesti s bolgar bayrak sa super usluga na bg pravitelstvoto...mirni hora, bayraci, bezkraina radost ot evrozonata, mermerna radost ot svobodata na eu sled karantinata i brexita...bratska drujba mejdu narodite, zname na mira...:)...aliexpress...huawei...stomana...beli vir...
66
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
solomon pasi sigurno vi e kazal sladkata novina, predstoi uvelichenie na procenta za voenni razhodi v nato i eu!? vseki ste si kupuva sobstvena plushka i tankini li?! :)
65
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При мирен протест мутрите ще останат на власт. Къде по света мирните протести са махнали престъпниците от властта?
64
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
mili bg ortodoks protestanti, marshiruvaite si mirno i si slojete targovskata cena v leva i evro na gardite kato si razhojdate trudovata choveshka stoka po ulichnia bg eu pazar v rbg...ste e po-polezno za vashia djob i vashia hladilnik! miliarderite investitori vi gledat po tv novinite i vi izbirat po krasota, krotost, svejest i po cena :-))) kakto vie si izbirate turskoto zele i makedonskite morkovi na kitaiskia pazar v ilienci! :+)))
63
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като сравнително зрял човек, ви казвам: С погроми и провокации правителство не се събаря! Протест се прави когато има необходимите предпоставки и е назрял момента. Във Франция имаше убити, но Макрон не "падна"!! Не става с "внесен" или изкуствено създаден протест. За да е успешен един протест, той трябва акумулира недоволството, на критична маса от обществото, а такава у нас няма.
62
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След 22:00 СДВР ще прави оборка на жълтите павета.Ако някой дилър или наркофенче на Черепа все още се мота по чаршията да се обажда на "***" да го прибере, че може да го интубират в някой участък.
61
5
 
4
 
! Отговори
за.мутрите преди 3 години
Мутрите са силови структури, които използват принципа на единоначалието като в армията. Мутрите се подчиняват на престъпни кланове или са част от тях, но в повечето случаи нямат ръководни функции.Трудно бих повярвал, че някой е интелигентен, ако скандира лозунг "мутри вън". Все едно да гониш изпълнителите и да пазиш ръководната част от мафията
60
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След 22 атакувайте резиденция бояна - там са мутрите
59
2
 
14
 
! Отговори
Луи 16-ти преди 3 години
Моля, не щурмувайте Бастилията. Приберете се вкъщи, защото вие сте плебеи, а аз съм вашият праведен и справедлив владетел. Ако нямате хляб, яжте пасти. Искрено и неизменно ваш, Луи
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според Валерко Симеонов са се давали по 60 милиона лева на година от студения резерв за централата на Доган край Варна.Дори само за това трябва целият народ да излезе на протест.Отделно пачките и златото в чекмеджето.Отделно санирането,магистралите,метрото.Далавери за милиарди.Затова сте толкова бедни.
57
4
 
8
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Това бих го перефразирал така -Не ходете на Протести защото пече Слънце а после е Тъмно и може да паднете до някоя КОЛОНА на Правителствено Здание и да ви ритат като футболна топка разни запалянковци с пагони!!-НАЙ ДОБРЕ СИ СТОЙТЕ У ДОМА!-- Каква Хубава "ДЕМОКРАЦИЯ" имаме - БИХ Я НАРЕКЪЛ- 'МИСИРЕШКА ДЕМОКРАЦИЯ"
56
2
 
4
 
! Отговори
До 55 преди 3 години
Не се напиняй,да не се изпуснеш.И без това много се разсмърдя около вас.
55
5
 
8
 
! Отговори
Протестиращ срещу ? преди 3 години
Ей тъ-паци не разбрахте ли че вече сте бита карта ! Власт в България вече се сменя само с редовни избори ! А е крайно време нашата полиция да постъпва като европейската тоест газ и бой по канчетата ! *** и Пульо от площада не могат да сменят власт ! А радев е един обикновен превратаджия ! Ако беше в Турция до сега да са му резнали зелката !