Лицето, нападнало журналисти в София Тех Парк, не било от охраната

Екипът на София Тех Парк осъди всяка проява на насилие или вербална агресия
Обновена: 5 авг 2020 17:13 | 5 авг 2020 17:05, Красимир Ангелов
238

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лицето, нападнало журналисти и протестиращи по време на провелата се Национална конференция на политическа партия ГЕРБ, не е част от охраната на София Тех Парк, осигурена за събитието, съобщиха от ръководството на Тех Парка.
Още по темата
"Разпространените видеоматериали бяха щателно разгледани от ръководството на София Тех Парк и декларираме, че това лице не е наемано и не е било част от охранителния екип", се чете в позиция на институцията.

"С цел отличаване на охраната на събитието от останалите органи на реда и от участниците в мероприятието нейните представители през цялото време бяха идентифицирани със светлоотразителни жилетки с надпис "Security". София Тeх Парк осигури събитието с необходимия брой охранители, чиито ангажименти бяха да се грижат за сигурността на мероприятието, за периметъра на събитието, както и за логистика по придвижването на участниците", твърдят от ръководството.

Според тях е видно от излъчените кадри, че лицето, участващо в инцидента с журналистката от "Свободна Европа" Полина Паунова, не носи въпросната светлоотразителна жилетка и не се легитимира като представител на охраната на София Тех Парк.

Екипът на София Тех Парк строго осъжда всяка проява на насилие или вербална агресия срещу представителите на медиите, които изпълняват своите служебни задължения, както и спрямо всички, които мирно и демократично изразяват своята гражданска позиция, завършва позицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешеееееввв, остави тез 106 килограма вмирисано месо в ненам кое си село ! Тука нещо ще направиш ли каскет?
31
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От личните гавази на групировката е
30
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно чингетата пазят и други престъпници.
29
6
 
9
 
! Отговори
Честито преди 3 години
Днес България слезе още бая места със свободата на словото, въпреки, че доста от елита на Герб едва ли разбират защо...
28
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Делта Гард-шпиц командата на мафията.
27
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На " барикадите" не са ли същите като тоя бияч? Нагледахме им се в центъра на София, наемник на радев с парите на беглеца от Дубай, такива блокират кръстовищата вече 20 дена
26
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как така тези биячи са ги пуснали вътре, а самите журналисти - не ги пускат, и накрая се оправдават че биячите били "провокатори" да, ама те самите са им позволили, що ни правят на глупави !
25
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев спиш ли?Това правова държава ли е?Мутри, побоища...
24
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
,,При проверка на усвояването на 550 млн. евро се оказало, че при 290 от тях са имало измами,, Италия получи 173 милиарда от фонда за възстановяване а гербераска България 7,7 милиарда които са от заем който всички ще връщаме ;) Италия заплашва с референдум за Излизане от ЕС ,а мафията герб не само че не заплашва ,ами и в еврозоната иска да ни вкара. Трябват ни български партии като Възраждане и Има такъв народ ,а не евр.гейски партии ;)
23
11
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ са КОМУНИСТИ преди 3 години
Докараха ни до гражданска война.
22
5
 
12
 
! Отговори
Електра преди 3 години
Да бе да, Кауня иска да вземе властта за да краде, през задния вход. Те БСПдирастите на Импекса, Славуца, Костибродската *** и Рада Дълбоката, всичко правят през задния двор, пардон вход...
21
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗЛОВЕЩАТА ПРОВОКАЦИЯ НА БАЦЕ СЪС СВИКВАНЕТО НА *** КОНФЕРЕНЦИЯ ДНЕС, КОЯТО БЕШЕ ПРОСТО ЧИННО ИЗСЛУШВАНЕ НА КРАТКИТЕ, НО ГЛУПАВИ РЕЧИ НА АГЕНТ ИВАН И НА ВОЖДА ОТ С. БАНКЯ, ВОДИ СИТУАЦИЯТА У НАС ПРЯКО КЪМ ГРАЖДАНСКА И ЕТНИЧЕСКА ВОЙНА! БРАТЯ, ЗАПОЧВА ГНЕВНА, ОЖЕСТОЧЕНА И СТРАШНА ВОЙНА МЕЖДУ ГЕРБАДЖИИТЕ И ОСТАНАЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, ВОЙНА МЕЖДУ СОФИЯ И ПРОВИНЦИЯ, МЕЖДУ ТОЛЕРИРАНИ ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ И УМИРАЩИ ОТ ГЛАД ПЕНСИОНЕРИ, МЕЖДУ БОГАТИ И БЕДНИ, МЕЖДУ МИЛИОНЕРИ И ПРОСЯЦИ, МЕЖДУ КРАДЦИ И ОКРАДЕНИ
20
8
 
10
 
! Отговори
Мишко Каратиста преди 3 години
Бойко, вдигни си телефона - пуснали сме ти фактура. ГАВАЗИТЕ НА БОЙКО - ПРИ БАЙ СТАВРИ
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия са юпита застрахователчета.
18
9
 
20
 
! Отговори
До Търново преди 3 години
Не знам дали е мутра на Радев, ама със сигурност се видя, че бате ти Боко облича мутрите от Делта гард с полицейски униформи.
17
10
 
21
 
! Отговори
El Chapo Балкански преди 3 години
Почеркът е на DELTA GUARD.Да ги смажем, предлагам аз.
16
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрата от СИК това може. Да праща ypoди да пребиват инакомислещи.
15
10
 
25
 
! Отговори
ОТВЕТЕН УДАР преди 3 години
Ответният удар трябва да е пропорционален - палежи за офиси и коли на DELTA GUARD
14
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тия същите им се дават пари, за да тролят в сайтовете и форумите в подкрепа на Борисов, ама по неграмотния начин на писане се разбира колко им е умственият багаж.
13
23
 
14
 
! Отговори
Търново преди 3 години
Мутра на радев- провокатор видно е и за слепите! Падение на тоя евразийски пРезидент, копае дъното и гази закона, ще дойде Видовден обаче!