Дрогиран шофьор блъсна дете в Благоевград

8-годишното момиче не е пострадало сериозно
Обновена: 12 май 2022 12:04 | 12 май 2022 11:51, Йоана Цонева
9
Дрогиран шофьор блъсна дете в Благоевград
Снимка: БГНЕС

Шофьор, употребил наркотични вещества, е блъснал осемгодишно дете в Благоевград, съобщиха от областната дирекция на МВР (ОД на МВР).

Произшествието се е случило вчера следобед на ул. „Тодор Александров“ в областния център. Лек автомобил, управляван от 35-годишен мъж, блъснал осемгодишна велосипедистка от града, която паднала на пътното платно и е с охлузни рани по краката, посочват от ОД на МВР-Благоевград., предаде БТА.

Още по темата
Момичето е транспортирано за медицински преглед, след което е освободено за домашно лечение. На водача на автомобила е направена проба за употреба на наркотични вещества, която е отчела положителен резултат.

От полицията в Благоевград съобщават, че шофьорът е задържан за 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
МВР е ОПГ!!! преди 2 години
За дрогираните шофйори дето блъскат хора знаеме! А за милицйонерите дето газат хора и в последствие умират но няма последствия? И за тях знаеме!
4
3
 
7
 
! Отговори
Тояоня преди 2 години
Да приемем, че оня ден е пушил трева човекът. Голяма работа. Ама вземете си научете келешчетата да слизат от колелетата като минават пешеходни пътеки, а не да летят през тях.
3
4
 
6
 
! Отговори
Twyeheh преди 2 години
Що дири майка си на платното 8 годишно?
2
11
 
15
 
! Отговори
От хората преди 2 години
Няма значение дали полевите тестове дават резултати,има кръвни проби,ако се потвърдят-без книжка до живот и зължително затвор.Стига с лигавщините че е употреил лекарство.Спрете с тези популистки изказвания.Бих добавил дори конфискация на автомобила. За нас българите са необходими крумовите закони.Бог да пази България.
1
3
 
19
 
! Отговори
Всички преди 2 години
знаем какви резулати дават тестовете!!! ФАЛШИВИ!!! Пиеш анти хистамини с псевдо ефедрин-показвам амфетамин!!!!! Най-гнусното място на планетата - Панелистан е