Тежък трафик и тапи на "Тракия" на път за морето

Трафикът се регулира от "Пътна полиция"
Обновена: 1 авг 2022 10:47 | 1 авг 2022 10:33, Красимир Ангелов
23
Тежък трафик и тапи на "Тракия" на път за морето
Снимка: БГНЕС

Заради катастрофа движението при 131-вия километър на автомагистрала "Тракия" в посока Бургас се осъществява в изпреварващата лента, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".

Трафикът се регулира от "Пътна полиция". Движението в района е натоварено.

Във Facebook група става ясно и за сериозна тапа на пък за Бургас и в района на 315-ти километър.

Малко след 10,30 часа движението се нормализира, след като се осъществяваше в активната лента заради катастрофа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
11
 
! Отговори
Олигофрени преди 1 година
Не разбрахте ли че това не е магистрала!!!! Отидете малко на запад и ще видите кво е магистрала. Селяни прссти
18
1
 
5
 
! Отговори
АнтиТапа преди 1 година
Тапа... ИзТАПЯхте ли?Ако е затапено то няма да има никакво пропускане. Щом движение има макар и в една лента и се натрупват коли - то си е задръстване. Ако ще е тапа - няма мърдане. Сега те затапих!
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудя се кое е по-лошо? Дрогиран шофьор,или абстинентен шофьор. В Швейцария например,ако шофьорската книжка е отнета заради алкохол или наркотици и наказанието е такова,че подлежи на връщане,а не е отнета до живот, правоспособността се възстановява след сериозни психотестове и медицински изследвания,че алкохол или упойващи вещества не са употребявани последната година.
16
0
 
9
 
! Отговори
Тапо Тапев преди 1 година
Имаме си и ние по две лентички в посока и се радваме, че имаме МАГИСТРАЛА!
15
0
 
9
 
! Отговори
Лена преди 1 година
срамота. 2 магистрали за 33 години и продължаваме да се блъскаме, тъпчеме, тапи и дупки и неравности и Бургас е мираж. ЯБЛАНИЦА също. кресна си остава проход за 33 години, Евросъюзи партии лидери и тн.. хората вече система за автономно движение на тирове създадоха и работи в скандинавските държави ние до Ябланица не можем да стигнем..2023 година идва..
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали това правителство и Слави обещаха ,още 3 магистрали, 5 моста по Дунав ,високоскоростен БДЖ транспорт, откъде тия задръствания?
13
8
 
6
 
! Отговори
кака корни преди 1 година
е нали Борисов не е на власт кво се оплаквате ?
12
16
 
10
 
! Отговори
Мхм до 7 преди 1 година
Каква морска нация? Българите са тюркски племена от планините на Алтай. Както турците, морето им е дошло от преселението, което са предприели на запад. Затова и на двата народа морските способности стигат да си изстудят бирата, динята и да се разхладят с дрехите във водата.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каам ти чуек тежък махмурлук.
10
3
 
5
 
! Отговори
Румен преди 1 година
До7. Не сме нормална морска нация, от времето на вожда Г. Димитров , който му бе заповядано от Сталин. Всички кораби , речни и морски да са под контрол на СССР / вся власт съветвам/. По Закона за Репарациите. Дори Швейцария има статут на морска държава. Такива кораби съм видял с знамето им , че всеки би се изумил. Както и Ватикана
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От тая по-голяма реклама на нашето мympoморue - здраве му кажи ! Барем да бяхте отбелязли , че е платена реклама ! Откъде се разбира че от 131-ви км посоката е Бургас , като още не е дошъл и Пловдив ?! А пропо , по всички пунктове към Гърция колите са много повече и всички до една са с посока - морето ...
8
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нямаме и няма да имаме завършена магистрала от край до край да няма някъде ремонт или да не се налага само в лява лента да се кара заради дупки. Народен съд, отнемане на всякакво имущество и избиване до 4то коляно на всички управляващи последните 33 години.
7
0
 
6
 
! Отговори
Румен преди 1 година
Такава ни е съдбата наложена от управниците. Магистралите се построяват БАВНОЧКО , БАВНИЧКО., както се придвижат и законите в НС - Яваш , Яваш. Народа се развива бързо в усвояването на шофиране и придобиването на автомобил.
6
5
 
9
 
! Отговори
мои си разсъждения преди 1 година
Това е доказателсто, че не сме морска нация. Ако бяхме, то столицата трябваше да е някъде на брега на Черно море и да не си причиняваме всяка година подобни дивотии. Винаги съм се замислял, колко напред днес щяха да са нациите на Унгария, Чехия, Австрия, ако имаха излаз на море и то на стратегическо като Черно. Изглежда нас българите са ни докарали вчера от някоя тайга и хал хабер си нямаме за море, кораби, пр.
5
4
 
9
 
! Отговори
до 5 преди 1 година
Е това ти се казва де. Бачка за жълти сотинки на запад и печели годишно, колкото служител в западна компания в София на месец. Хич не е стара информацията, която човекът е казал. На запада му трябва функционално неграмотен слугинаж, като Гай ***. Качи се на някой Кейен или Х5, който струва колкото една сносна заплата, и се мисли за много богат и велик. Правилно се е изказал човекът и то много.
4
8
 
3
 
! Отговори
Румен преди 1 година
До 2. С информация стара си за българския бачкатор. Той българина отдавна работи на Запад / а там най търсени са българи и румънци/ и добре знае нещата в България. Тук идва само в отпуската си и да се види с българите останали в корумпираните организирани групировки. Та така получава и представа кой как живее в България.
3
5
 
10
 
! Отговори
до 2 преди 1 година
То поради тази причина на някои аутобани има изискване за минимална скорост и минимална мощност на автомобила. И мен не ми се нрави някой, който засича лявата лента и се влачи, за да изпревари тир. Еми, нямаш мощност, не изпреварваш... Относно аварийната лента- без коментар. Това е престъпление.
2
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уф, кофти е така, но народът кара безобразно (предимно беднят бачкатор, скочил на немска барака 8ма употреба на 12+ години, мислещ се за милионер). Особена наглост е да се кара в аварийната лента, а сравнима- да се мъкнеш със 120 в лява лента и да не можеш да изпревариш.
1
5
 
10
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Питайте у фейсбоко кой го задръсти :)))