За ден трима души са загубили живота си на пътя

23 са били ранени при 12 тежки катастрофи в страната
23 апр 2023 11:58, Йоана Цонева
14
За ден трима души са загубили живота си на пътя
Снимка: Pixabay

Трима души са загинали, а 23 са били ранени при 12 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщават от пресцентъра на МВР.

Три тежки пътнотранспортни произшествия са регистрирани в София, ранени са трима души. Станали са и 18 по-леки произшествия.

Още по темата
307 са тежките катастрофи от началото на месеца, загиналите са 22 , а ранените - 415.

По данни на МВР от началото на годината в България са загинали 130 души на пътя, ранени са 2174 в общо 1642 тежки катастрофи.

Отчитат се петима по-малко загинали спрямо същия период за миналата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Печалбарите да спрът да раздават книжки на куцо и кьораво щото касапницата е голяма. От 40 години съм с Тира вече мее страх някой състезател да не влезне под камиона. Толкова неадекватни се навъдиха толкова безмозъчни се качиха на мощни автомобили че положението е непоносимо. Само аз ли го виждам това органите къде гледат? Изглежда че органите правят пачки! А това хич нее на добре. Добре че скоро ще се пенсионирам да не гледам размазани и обезобразени трупове по пътищата че стреса е голям.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що триете...За убийството на Милен Цветков Става въпрос.Гаси държавата...
10
1
 
7
 
! Отговори
Марсел Попов преди 1 година
Не познавам друг народ толкова пppocт, нагъл и неадекватен като народа на Цъpвyлю! Тази псевдо територия се самозатрива.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато държавата не се научи как да си събира глобите от джигитите на пътя, ще е така! Сега всеки знае че само баламите плащат глоби, а тези които карат като луди, си събират фишовете в колекция, не плащат нищо, и те изтичат по давност! Изумително е че вече 20 години една камара правителства не намират начин да променят това безумие
8
0
 
4
 
! Отговори
Стъкмистик преди 1 година
А,айде сега историята знае и по тежки случаи за един ден то я гледайте как катастрофира цялата ни територия ,че то държава няма!
7
1
 
1
 
! Отговори
Слънчоглед преди 1 година
А в бахмут колко?
6
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Карат 10 годишни таратайки, после се оплакват!
5
0
 
8
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 1 година
Повечето тежки катастрофи са заради хора, на които им е през.!. за застраховка, глоби и наказание.
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С тези мантри за бонус-фалус пак до никъде няма да стигнем.Правилното развитие на цялото общество е в неговата култура във всичките й аспекти, а не в наказанията, които му се налагат.
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога цената на застраховката ще стане персонала на желаещият да шофира. Кара като див и катастрофира често,бам десятка на година,ако има пари плаща и кара. Продължава по същия начин на следващата година петдесет бона, ако иска плаща и кара. А сега всеки купил един дарак за хилядарка и кара като луд, защото застраховката е на колата.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На следващите избори ще гласуват само загиналите.
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Причината за високата смъртност по пътищата е че България е единствената страна в ЕС която не е въвела бонус малус .Като по този начин на шофьор джигит които кара като луд му се пише акт веднъж в годината без реално да има и какъвто и да е възпитателен ефек вместо систематично да му бъде повишавана ГО.Второто е че не се конфискуват колите на дрогирани и пияни шофьори .