Червените събират подписи за махането на Цецка Цачева

Допуснала езикът на омразата да властва в българския парламент
Обновена: 8 окт 2010 12:16 | 8 окт 2010 12:15,
126
Червените събират подписи за махането на Цецка Цачева
Снимка: БГНЕС

"Коалиция за България" ще започне събирането на подписи за освобождаването на Цецка Цачева от поста председател на Народното събрание.

Това заяви лидерът на левицата Сергей Станишев в декларация от парламентарната трибуна. 

Той уточни, че искането за освобождаване на Цачева е за системно нарушаване на правилника на парламента и за допускане на неуважение от страна на правителството към Народното събрание, което, по думите му, се е проявило рязко с безпрецедентното отсъствие на министрите от дебатите по вота на недоверие към правителството.

Още по темата

Станишев посочи, че Цачева е заблудила Председателския съвет на парламента, че дневният ред ще започне с разискванията по вота на недоверие.

Според него шефката на Народното събрание е влязла в политически сценарий, за да се обезсмисли дискусията по вота и да се насочи вниманието към новия министър на здравеопазването. 

Цачева допуснала езикът на омразата да властва в българския парламент, като не прекъснала изказването на лидера на "Атака" Волен Сидеров по време на дебатите по вота, смятат още от левицата.

Социалистите искат освобождаване на Цецка Цачева и заради недопускането на въпроси на депутати към премиера и министри в рамките на парламентарния контрол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още по темата: Станишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
2
 
! Отговори
DJ преди 13 години
NAPISAH "TOZI *** " DOKOGA SHTE NI GO PROBUTVATE ... NE ME CENZURIRAITE... TOYA SI E 4IST *** , KOLKOTO I DA NE VI HARESVA NA KOMUNISTITE...
118
0
 
2
 
! Отговори
DJ преди 13 години
TOZI DOKOGA SHTE NI GO PROBUTVATE .....
117
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Долу БКП!
116
1
 
1
 
! Отговори
DIOS преди 13 години
KPSS , BKP . KPSS , BKP URAAAAAAAAAAAA. TAZI PETILETKA DA YA IZPJLNIM ZA 3 GODINI TAZI GODINA ZAVOD ZA POLUPROVODNICI , NAGODINA , ZAVOD ZA CELI PROVODNICI ... URAAAAAAAAAAAAAAA DA JIVEE KOMUNIZAMA I NEGOVOTO OTRO4E DRUGARIA STANI SHEF..............
115
0
 
4
 
! Отговори
2564789 преди 13 години
Тез червени домати....
114
0
 
6
 
! Отговори
Амиии......... преди 13 години
Следващия мандат няма да има и една червена *** в Парламента.Тия им дай само бау-бау,джаф-джаф и грррр.........Файда от тях-никаква.
113
2
 
6
 
! Отговори
123 преди 13 години
Според мен тези от БСП изобщо не заслужават да са в парламента,камо ли да се оплакват от липса на добро отношение.Не стига,че само плюят по управляващите и се чудят как да ги дискредитират без да се опитат изобщо да помогнат,ами ще се и жалват на всичкото отгоре..просто е смешно и жалко..по-добре да се скрият и да си мълчат и без това пропаднаха в очите на народа
112
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Постът 114 е за теб.
111
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
временно без работа...не знам какво е-трагично е че мислиш така.Сега тези хора пак си имат работа,няма да умрат гладни,но сега и гората ни спря да бъде доунищожена.
110
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И не мисля, че някой би инвестирал в цех за паркет, ако разчита САМО НА НЕЗАКОННО ДОБИТ МАТЕРИАЛ! Още повече в страна, член на ЕС!Питай Доган колко рушвет натрупа от турските дървени бизнесмени само за тия 10 г.Това и малките деца го знаят,само че ти си далеч от тия работи.Както си далеч от истината за затварянето на цеховете,работеха докато ДПС бе допоследно на власт. И ако едно масово унищожаване със страшно бързи темпове на гората ни е по-маловажно,от това да останат хора временно без
109
0
 
3
 
! Отговори
Юлия преди 13 години
Това за горите е абсолютно вярно. Голяма част от фирмите, които допреди година се занимаваха с дърводобив у нас, са турски и това е именно защото Доган като властимащ им осигуряваше безнаказана поголовна сеч на българските гори. Не случайно ресорните министерства и комисии в миналото и в по-миналото управление също бяха под ръководството на членове на ДПС.
108
5
 
6
 
! Отговори
Georgi преди 13 години
Какво е това *** дето се е размазало до микрофоните? ООО това бил СерГЕЯ!!!Тия простаци понеже не успяха с вота сега гледат за какво друго да се хванат. Ами да ме хванат за .... Единствената им цел е да вдигат врчва и ако може по-малко да им разкриват от далаверите.
107
0
 
8
 
! Отговори
АЗ преди 13 години
Ама БСП,какво става?Леля Цецка е ваш кадър,бивша стругарка, рабфак завършила заради креватни заслуги,партийка от тия дето с лакти ръгаха да се издигнат в кариерата,сменила партии и идеи като повечето от парламента.Какво по-различно видяхте в женицата?Това,че гони собствените си интереси,че е многословна до кресливост,ама вижте и Мая Манолова де!Нали всички имате една школовка.Ха вземете властта,Цециту веднага ще се върне при вас Ама тъй де!
106
3
 
1
 
! Отговори
Омбудс-Ман Кеноби преди 13 години
Виж сега, за последно ти отговарям, щото явно говорим на различни езици! Ако целта ни е да си търсим взаимно недостатъците и да създаваме конфликтита, винаги ще намерим повод! Дали в 6 часа сутринта или в полунощ, все някой ще е недоволен, ако ИСКА ДА Е НЕДОВОРЕН! Въпросът е, че всички ние сме БЪЛГАРИ и е супер тъпо да си намира поводи за противопоставяне, вместо да търсим разбирателството по между си! И последно, за цеховете да ти кажа. В работат на един цех или каквото и да е предпиятие, политиката е последното неще с което се съобразяват собствениците! Ако са затворили, това е в резултат на кризата! Защото отрасъла с най голям спад в следствие на кризата е строителството! И предполатам, продажбите им са се сринали. Едва ли, ако клиентите седят и чакат паркета, който и да е собственик ще затвори и няма да им го изработи, пък ако ще и да внесе за целта китайски дървен материал! Пък ако дейстиветлно гербавите имат пръст в затварянето на цеховете, още повече ако са го направили чисто по политически причини, това съвсем не е повод за гордост! Защото са оставили десетки или стотици българи без препитание! Това е истината! И не мисля, че някой би инвестирал в цех за паркет, ако разчита САМО НА НЕЗАКОННО ДОБИТ МАТЕРИАЛ! Още повече в страна, член на ЕС!
105
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Малка поправка: камбаните не бият в 6 ч. всяка сутринта в продължение на 10 минути. Нека се уточним!
104
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 99 "Омбудс-Ман Кеноби" Искам да кажа, че всеки човек, ако е свестен ще расъждава като господина. А аргоментите са много, много повече. Ще добавя един: Турция ще влезе в ЕС след като приеме нашето европейско законодателство и ще се контролира от Брюксел, както виждаме. И ОТ това кое е по-похубаво, да ги направиме наш враг?
103
1
 
3
 
! Отговори
Омбудс-Ман Кеноби преди 13 години
Щом има хора, които посещават джамията, намам против! Едва ли някой би строил джамия някъде, където ще стои празна. Освен това, нещата винаги имат две страни! По същия начин, вероято, звънът на камбаните нарушава спокойствието на турците, на будистите, на сциетолозите, на евреите и дори на българите - атеисти! Въпрос на взаимна толерантност е, да приемаме с уважение религиозните традиции на другите! Че дори и неверието им! Това си е личен избор на всеки! Още повече, българските традиции са точно такива! Изцяло подчинени на взаимната толерантност и взаимното зачитане и уважение към обичаите, правата и ритуалите на всички българи! Защото, независимо от религиозната си принадлежност, те са българи! Дори и Левски това ни е завещал, ако си спомняш..."...И турският чорбаджилък да даде място на съгласието, братството и съвършеното равенство между всички народности. Българи, турци, евреи и пр. ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото и да е било. Всички ще спадат под един общ закон, който по вишегласие на всички народности ще се изработи..."
102
2
 
1
 
! Отговори
до много преди 13 години
МНОГО ТЕЖКО ГО РАЗДАВАШ ,АМА КАТО ГЛЕДАМ КАК ВЪРВЯТ НЕЩАТА,НЕ Е ВЪЗПИТАНО,ОТ ВАША СТРАНА.НЕ ЗАБРАВИЯИТЕ БЪЛГАРИЯ Е N 1 ZA AMERIKA,КОИТО ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛ ЩЕ МУ КАЖА ,АМЕРИКА НИКОГА НЯМА ДА ИЗОСТАВИ БЪЛГАРИЯ.А ЗА ТАКИВА,КОИТО ИСКАТ ДА ИЗТРИЯТ БЪЛГАРИЯ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА,НЕКА ОПИТАТ И ЩЕ СТАНАТ НА ПРАХ.
101
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А,забравих! Изсичането и затварянето на тези турски цехове спря ,когато дойде ГЕРБ на власт. Дали щото няма какво вече да с сече или Доган защото падна от власт? Сега може да има сеч ,но тя е умерена,а не както по времето на тройната коалиция.Ти си нямаш на идея какво сечене падна на дебели вековни дъбове в продължение на 10 години .Тир след тир натоварени с паркет отиваше за Турция. Сега поне затова съм доволен от ГЕРБ,спряха това ускорено безумно унищожаване на гората ни.
100
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво да кажем за турските сватби по селата, на които вият зурни и тъпани бият до 2-3 сутринта в продължение на 2 дни. Това в коя нормална християнска държава ще го позволят? Има си уважаване на чужди традиции,стига да не пречат психически на останалите граждани.По въпроса с членството на Турция- нека се извини за изкланите,изгонени 300 000 българи от Одринска Тракия и заплати обезщетението на българската държава,както една Германия направи към евреите и тогава нека даваме зелена светлина.