Червените събират подписи за махането на Цецка Цачева

Допуснала езикът на омразата да властва в българския парламент
Обновена: 8 окт 2010 12:16 | 8 окт 2010 12:15,
126
Червените събират подписи за махането на Цецка Цачева
Снимка: БГНЕС

"Коалиция за България" ще започне събирането на подписи за освобождаването на Цецка Цачева от поста председател на Народното събрание.

Това заяви лидерът на левицата Сергей Станишев в декларация от парламентарната трибуна. 

Той уточни, че искането за освобождаване на Цачева е за системно нарушаване на правилника на парламента и за допускане на неуважение от страна на правителството към Народното събрание, което, по думите му, се е проявило рязко с безпрецедентното отсъствие на министрите от дебатите по вота на недоверие към правителството.

Още по темата

Станишев посочи, че Цачева е заблудила Председателския съвет на парламента, че дневният ред ще започне с разискванията по вота на недоверие.

Според него шефката на Народното събрание е влязла в политически сценарий, за да се обезсмисли дискусията по вота и да се насочи вниманието към новия министър на здравеопазването. 

Цачева допуснала езикът на омразата да властва в българския парламент, като не прекъснала изказването на лидера на "Атака" Волен Сидеров по време на дебатите по вота, смятат още от левицата.

Социалистите искат освобождаване на Цецка Цачева и заради недопускането на въпроси на депутати към премиера и министри в рамките на парламентарния контрол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още по темата: Станишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
6
 
! Отговори
John преди 13 години
Цачева допуснала езика на омразата - а ти серГЕЙчо допусна турския език в парламента и не само.Продажна турска ***
78
1
 
6
 
! Отговори
norm преди 13 години
Да минава най-после конгресът им,за благото на държавата да си преизберат Станишев,а ние да продължим да се смеем на глупостите,които в яростта си от загубата на кокала непрекъснато правят.
77
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
cecke ne se davai na sergei4o
76
2
 
0
 
! Отговори
Омбудс-Ман Кеноби преди 13 години
хахахааа!!Това е нещо ново! За лявата партия и левия електора, ясно! То няма как да са други, като ги управлява симеоновски милиционер! Болшевишкото им е набито до мозъка на костите! Пък и политиката им е по лява от на най левите! Ама не знаех, че тоя големия мъжкар - Бойко бил ляв?! То...не че не се оплаква като вдовица постоянно, ама чак пък ляв?! Не подозирах!!!!Ама щом ГЕРбер, го казва, сигурно е вярно!
75
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
koi li my obra6ta vnimanie na sergei
74
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще дойдат много по-лесно тук,защото сме на един хвърлей от тях.И да-турските стоки са масово ***. Или не си съгласен? Ти от Марс ли падаш?Знам,че има и сега в смесените райони турски фирми в които работят български турци,но влезе ли Турция в ЕС тези фирми няма да са само в тези райони.Ще ги има в цяла България,ще си произвеждат ***,ще изнасят печалбата и ще ни заливат пазара с тях . Икономически ще бъдем смазани от 70 милионна Турция. Ако не ти се вярва,съжалявам че не си прогледнал.
73
1
 
5
 
! Отговори
Един преди 13 години
Заради това ли СърГей говореше и предупреждаваше, че ни чака тежка зима? - Бойкова зима? Сега ми стават ясни някои неща.
72
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
sergei4o nevijda6 li 4e stava6 za rezil
71
2
 
8
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 13 години
Писна ми от червените! Понеже ги махнаха от "цицката", сега само спъват развитието на БГ. *** са и само за *** номера мислят! Загубиха дни на парламента, правеха се на обидени и толкова.
70
5
 
1
 
! Отговори
.neutralen. преди 13 години
ТИ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ТОВА СЕ СЛУЧВА И СЕГА В СМЕСЕНИТЕ ОБЛАСТИ ?НЕ! ХАХАХА,НА МЕНЕ НЕ МИ ТРЯБВА НЯКОЙ ДА МИ КАЗВА,КОЙ КАКВО ИСКАЛ ДА НАПРАВИ.....НА ТЕБ ЩОМ ТИ ТРЯБВА,ЗАПИШИ СЕ В АТАКА.А ТИ САМИЯ СИ *** ЩОМ НАРИЧАШ ДРУГИ ХОРА ***,СЪДЕЙКИ ПО НАЦИОНАЛНАТА ИМ ПРИНАДЛЕЖНОСТ.ДРУГ ВЪПРОС Е ,ЧЕ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ ОТ ЕС,ТУРЦИТЕ ЩЕ ДОЙДАТ ТОЧНО В БГ НАЛИ .........
69
1
 
0
 
! Отговори
Юлия преди 13 години
Забелязала съм, че всеки път когато обективите снимат Станишев или някой друг от БСП на парламентарната трибуна, отзад Екатерина Михайлова винаги е с възможно най-кръвожадния поглед :)))
68
3
 
7
 
! Отговори
ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ преди 13 години
Още от миналата година червените *** заедно със своя железен юмрук и стратег мръсниците от Държавна сигурност разработват планове и схеми за съботиране и дестабилизиране правителството на страната за да го свалят от власт и потози начин да избегнат наказателна отговорност. Планът е завършен цялостно към края на месец юли тази година, като е заложено най-голямо напражение да се създаде през месец ноември, а при неуспех януари 2011.
67
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Може да е всякакъв,но казва всичко това за да ЗНАЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,какво всъщност иска да прави политиката на Ердоган с нашата държава. Нима целта на Турция ,не е вкарване на България в робство-икономическо този път,ако Турция влезе в ЕС?Ще стане ужас тук. Ще гледаш как се взимат на работа само български турци от турски фирми,и пазарът ни бъде залят тотално вече от турски ***. Дано не се случва в нашия живот- Да видим Турция в ЕС.Дано!
66
5
 
5
 
! Отговори
Омбудс-Ман Кеноби преди 13 години
Това атакаджийте не са като хората!!!!Болен само веднъж бил обидил Ердоган, истината говорил, намеренията на Турция бил разгадал....Пълни глупости! Чудя се само, дали наистина не си давате сметка, какво *** *** Волен, от простотия, или просто така ви е наредено да пишете от централата?!Не си ли помисляте, че ако един депутат, шеф на парламентарно представена партия от управляващата коалиция, се изказва по такъв начин от трибуната на Народното събрание, той ангажира и държавата България с това?! Получава се, все едно държавата България нарича министър-председателя на чужда държава фундаменталист, все едно държавата България нарича един съседен народ ***! Да, всеки може да е неуравновесен, всеки може да е чисто луд и да говори каквото си иска! Дори и Волен! Най вече Волен! Но когато това поведение е толерирано от председателя на парламента на България, положението вече става сериозно! И в крайна сметка, в какво се изразява "защитата на националните интереси" в една подобна случка?! Кое му е националното, къде е националния интерес на България в това, да имаме недобри отношения със съседните държави?! Какво ще спечелим от това, освен че магарето Волен, като онова от приказката, ще прояви магарията си пред целия свят?!?!?!
65
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Др.Сергей Станишев да се сърди на татко си за това как са възпитавали преди 10.11.1989 г. кадрите на БКП. Това се отнся и за Секретаря на първичната партийна организация на БКП към Общинската администрация в гр.Плевен - др.Цецка Цачева.
64
2
 
3
 
! Отговори
kolekcionera преди 13 години
ИСТИНА СИ ПЛАТЕН КЛОУН Е ВОЛЕН......БРАВО
63
0
 
2
 
! Отговори
Асан от Факултето преди 13 години
Ей коментиращи как се бе :)
62
8
 
5
 
! Отговори
.neutralen. преди 13 години
има ли човек нормален,който да си мисли,че Волен е въобще някакъв политик и му пука за някого в България?Този е платен ***,с цялата му платена партия като РЗС,и ако ще най-голямата истина на света да казва,думите му не струват и 5 пари,защото е един клоун просто.Платен клоун.Пази Боже някога този да управлява държавата.Няма и как,предполагам повечето които са гласували досега за него,са разбрали що за партип е неговата/
61
2
 
2
 
! Отговори
Станишката преди 13 години
хахаха, тоя левия не се спря (rofl)
60
2
 
5
 
! Отговори
kolekcionera преди 13 години
Всички са един дол дренки карат се биат се вечерта на софрата са заедно ..хохохохохоххох.Керванат си вЪрви а *** БГ народ си лае ..Я СЕ ПОГЛЕДНЕТЕ НА ОГЛЕДАЛОТО .