Скромността краси Борисов. "Негово превъзходителство"

Читалищни дейци и премиер заедно честват 24 май
Обновена: 24 май 2011 12:14 | 24 май 2011 11:45,
316
Скромността краси Борисов. "Негово превъзходителство"
"Негово превъзходителство" с подаръците. Снимка: БТА

Читалищните дейци повишиха премиера Бойко Борисов в "негово превъзходителство".

С това почетно звание се обърна към него председателят на Съюза на народните читалища Стоян Денчев, като му връчи икона и почетна бяла амфора по повод 100-годишнината от основаването на Съюза.

"Благодаря за наградите, но нямаше нужда", отвърна им Борисов.

Още по темата

Премиерът честити 24 май на читалищните дейци и увери, че е дал своята лепта към читалището в Банкя. Министър-председателят припомни, че лично се е намесил срещу намеренията съюзът да бъде изваден от закона за читалищната дейност.

"Над 3400 читалища има в България, не зная дали знаете. Ние не се месим във вашата работа, но там, където се пресичат функциите на Министерството на културата, на читалищата и образованието, трябва да има добра стиковка", заяви той.

Борисов каза още, че сигурно през следващата година ще има повече средства за читалищни дейности.

"Фактът, че именно днес сте избрали времето да проведете конгреса си, съм убеден, че много дълги години след това ще продължи дейността ви", изтъкна премиерът.

Бойко Борисов отказа да отговаря на журналистически въпроси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
305
0
 
1
 
! Отговори
evgeni преди 12 години
Gramadna kratuna ple6iva kradliva ili si car b kradec tap prost nai tapiq sma4ka naroda kradec mrasen
304
0
 
5
 
! Отговори
агент Буда Борисов преди 12 години
*** УТРУ ША МИ ВИКАТЕ ЦАР РАЗБОЙКО СИ БАНКЯНСКИ......ТУВА - "Негово превъзходителство" - МИ Е СЛАБУ
303
2
 
3
 
! Отговори
гоце преди 12 години
Ти хубаво се радваш но зад ъгъла те чака серГей за да ти го забоде в аналния отвор
302
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много се радвам,че герб си отиват.
301
1
 
8
 
! Отговори
karlson преди 12 години
Предизборно НЕДОДЯЛАНО пудрене..."негово превъзходителство" колкото и подобни хартийки да получава и титли ще е необходимо те са без значение и дори имат обратен ефект. Признанието трябва да го получи от българския народ а това няма как да се случи..ББ боже само да се залъгва но тежката дума накрая ще си каже народа. ББ да си ходи!!!
300
0
 
9
 
! Отговори
До пост № 295 преди 12 години
Спонги, Вие грешите. Картофа никога не е бил треньор по карате. Впрочем, той и каратист не е бил. Него са го ползвали за спаринг-партньор на каратистите в Клуба по карате в с. Банкя, където са тренирали Пашата, Маджо и Алексей Петров и други светила на прехода. Ето какво казва треньорът по карате за Боко-Свинаря:Едни от колегите му дават положителна оценка, докато треньорът му Валери Найденов споделя, че го изгонил от школата по таекуондо заради клюкарство, лъжи и интриги. Според същия треньор Бойко получава черен пояс, както и останалите си награди, не заради спортни успехи, а заради приноса си в развитието на каратето и на спортен клуб Ипон. Черният пояс и седмият дан му ги дава бъдещият ръководен бос на групировката СИК Румен НиколовПашата, който му е дългогодишен авер. Треньорът добавя, че за жалост като трениращ Бойко показваше страхливост!
299
0
 
17
 
! Отговори
чети бавно и помни! преди 12 години
Бойко Борисов - БКП(ДС)мутраГоце Седефчов - БКП(ДС),КГБсерГЕЯ = КГБ(БКП)ДС гей-нищожествоВолен Сидеров - БКП(ДС)-луд(шизофреник)кресльоАхмед Доган - БКП(ДС),КГБ *** - хулиганЦ.Цачева - БКП(ДС) раб-фак-***,бивша партийна секретарка(ДС)Ст.Данаилов - БКП(ДС) посьор-артист,бивш партиен секретар(ДС)Фандъкова -БКП(ДС) - некадърна женица зависима от мутратаЦецо-шлифера - БКП(ДС) перекендето на ДС шофьор... и т.н.
298
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Барабой страда от мощна шизофренична мания за величие.
297
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гадни комунистчета - как не ви омръзна да "плюете" по Борисов! Такъв-онакъв бил. А вашият Сергейчо колко дни трудов стаж има???
296
4
 
12
 
! Отговори
Мамантос преди 12 години
Превъзходителство... Колкото генерал, доктор и премиер-министър. Жал ми е за вас, боклучета! Преди 20 г. имаше държава, сега има хибрид между *** и бардак. Вие си ги избирате, и са ви тамам...
295
1
 
13
 
! Отговори
антикомунист преди 12 години
С доктрината Картоф Бойко Борисов официално обяви, че в българския самолет няма пилот. На фона на всичко това активностите на премиера около АЕЦ Белене и ударното строене на магистрали, което ще се окаже следващият голям балон на ГЕРБ, само ще направят падането по-болезнено.
294
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Валентин Златев се държи като губернатор на България, а Борисов му прислужва ...)
293
1
 
11
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
До Рос. Преподавател? Бил е треньор по карате, т.е. физкултурник в школата на МВР. Дисертацията някой му я написла, защото няма как да прочетеш само една книга и да напишеш дисертация. Този пуяк е и д-р Хонорис Кауза на Пернишкия УТКА. И какво от това като не е умен. Ще ми липсва като падне от власт. Няма да има кой да ме разсмива.
292
1
 
8
 
! Отговори
$$$ преди 12 години
Ама какво да му правиш на матряла-избирател? Иска си мутрата за кмет и това е.После си го поиска и за министър-председател.Сега е управляван по системата днеска едно ,утре друго,на третия ден нито едно от първите две
291
0
 
5
 
! Отговори
силви преди 12 години
това подмазване ли е или подигравка?язък за читалищните хора-заради денчев ги разнасят по всички медии като ***,а те какво са виновни?
290
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако само мъничко се поразровим близката ни история, ще се види, че повечето от успелите бизнесмени в България са бивши червени феодали, които навремето държаха властта в България. Те разполагаха с цялата икономика, разбира се с протекциите на държавата, на комунистическата власт и Държавна сигурност. Когато падна режимът на Живков, те не само се промениха от комунисти на социалисти, но преживяха и една коренна промяна от врагове и гробокопачи на капитализма за много кратко време се превърнаха в червени капиталисти. Днес държат в ръцете си всичко.Това трябва да се знае и да се разбере от всички българи. Да не забравяме, че и Бойко Борисов е един от тях.
289
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДОЛУ ГЕРБа/дс и БСПето/дс !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
288
1
 
10
 
! Отговори
0 преди 12 години
Рапона - "НЕГОВО МУТРЕНСКО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО"
287
1
 
9
 
! Отговори
нн преди 12 години
ще цитирам един социолог,който иска герб да си изкара мандата,за да ни е за урок да спрем да гласуваме за подобни тикви и кратуни,тия доведоха държавата до катастрофа,ама дано си вземем бележка
286
1
 
13
 
! Отговори
и преди 12 години
Бойче върви си бре *** миризлив