Проверяват осъдените дарители на МВР

Никой не бил защитен от разследване, отсече МВР шефът
4 юли 2011 17:43,
35
Проверяват осъдените дарители на МВР
Снимка: БТА

Който и да дарява, по никакъв начин не е защитен от разследване, ако е извършил дадено престъпление.

Това заяви вътрешният министър Цветан Цветанов по повод публикацията във в. "Сега", че МВР приема дарения от осъдени и разследвани.

Сред посочените в информацията дарители са фирми, свързани с осъдения на първа инстанция за източване на близо 17 млн. лв. ДДС енергиен бос Христо Ковачки.

Вътрешният министър обяви, че е разпоредил проверка по случая.

"Смятам, че правилата, които обявихме преди по-малко от 2 седмици, са функция от назначената работна група, за да направим по-голяма прозрачност, да изработим правила и всеки един да се съобразява с тях.

По никакъв начин не искам да се правят подобни асоциации, защото ви уверявам, че в дейността на министерството такъв подход няма. Има подход да въдворяваме ред и законност и всички да се съобразяват с това", заяви Цветанов и добави: "Критериите са залостени".

Още по темата

Според МВР шефа проверката щяла да покаже кои са лицата, управлявали дружествата, които са дарявали на МВР и дали сред тях има разследвани.

Цветанов не каза обаче дали ще върне даренията за МВР, ако се окажат дадени от осъдени и разследвани.

"Не бих могъл да говоря за хипотетични неща, когато те са доста виртуални", отсече той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според МВР шефа проверката щяла да покаже кои са лицата, управлявали дружествата, които са дарявали на МВР и дали сред тях има разследвани.МИ ТО И НАП ПРОВЕРИ АПАРТАМЕНТИТЕ НА МИНИСТЪРА И СКАЛЪПИХА ОГРОМНА ГЛУПОСТ - И КРАЙ НИЩО ВЕЧЕ НЕ СЕ ЧУ.КАЖЕ ЛИ ЦЕЦКО ЧЕ ЩЕ ИМА ПРОВЕРКА - ЯСНА РАБОТАТА , ПОВЕЧЕ ЗА ТОВА НЕ СЕ ГОВОРИ .........................НАГЛИ СМЕШНИЦИ
33
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво Цецо.Само Герб
32
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветанов обвини съда, че е пуснал Гъзара по делото "Фантастико", въпреки че сред доказателствата имало фенерче с неговата ДНК, открито на местопрестъплението.pa po vsi4kite fener4eta moje da ima tekova dnk, zastoto gyzara proisvejda fanfar4eta,towa li e dokazatelstvoto, be maina? takowa ima i gradskite fekalni trabi. tam ste namerish i dnk i kvo li ne, ama ako si sral i ti Ceco u gradskio towa ste li zna4i 4e si zamesen s bandjiugite zastoto *** ti se namira w edna traba s *** na ga
31
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Подай оставка и отивай при тъщата да ти смени памперса .
30
3
 
32
 
! Отговори
ЕДИНИЦА МЯРКА ЗА ТЪП преди 12 години
ЕДИН ЦВЕТИОН
29
3
 
33
 
! Отговори
БоСимеонов преди 12 години
Хайде, хайде. Повярвах ти, Цеко. Ясна ни е работа...Няма нужда от оправдания. Рано или късно ще отидеш зад решетките.
28
2
 
32
 
! Отговори
123 преди 12 години
И Алианц?
27
3
 
41
 
! Отговори
BIG AL ...:)))) преди 12 години
Никой не бил защитен от разследване, отсече МВР шефът....:)))))))).........................................."Разследваме" и цветито , и тимаджийте , и гергов , и черепа , и Гоце , и дс- фуражките в герб , и ИПОН , и СИК , и пашата , иМОЯТА ТЪЩА , и на Боко -аверите , и Златев, и цеко миневци ...;)))Изобщо , ние от герб- "разследваме' и будалкаме- само да минат изборите ::))
26
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо няма осъдени цвъцко,бандюгите дават парите на милицията,милицията не събира годни доказателства и после съдът виновен!
25
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този циркаджия още ли не е подал оставка ?Ако това беше преди 4 години този да е оревал вселената !
24
2
 
43
 
! Отговори
шопът преди 12 години
През розовата призма на парадоксалната илюзия хипотетичните неща са доста виртуални. А казано по шопски - ТИ ВЗИМАШ ПАРИ ОТ АЙДУЦИ. ОСТАВКА,МРЪСНИКО. НЕХИПОТЕТИЧНА И РЕАЛНА.
23
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Не бих могъл да говоря за хипотетични неща, когато те са доста виртуални.""Критериите са залостени":)))Тоя пак счупи ***:)Да не е имало състезние, колко глупости може да каже за две минути:)
22
5
 
48
 
! Отговори
ИСТОРИЯ преди 12 години
Имаше един лаф - кой ми с.а в гащите , сега ГЕРБ го доразвиват , ще разследваме кой ми с.а в гащите.
21
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Не бих могъл да говоря за хипотетични неща, когато те са доста виртуални"??? То и кръглостта на всеки квадрат, като се опише в елипсовиден триъгълник излиза че е октагон но какво да се прави - c'est la vie ....важно е да не ни напуска гения
20
5
 
46
 
! Отговори
Джеронимо преди 12 години
Рекетьорската същност на Боко е заразила Цуци, респективно МВР.
19
1
 
33
 
! Отговори
DA преди 12 години
awe kak shte gi sydite teq hora, vijte kolko sa primerni.. darqvat!! na drago syrce na MVR!! zashto da gi darqvat na dom siraci.. po dobre na MVR, che ako stane neshto......nali..
18
6
 
43
 
! Отговори
Борил преди 12 години
Хехе, Цецо къщовника (или Цецо политическата воля)пак се наака.Проверка- разбира се; дори и за очевидното.......И тя ще е в законоустановения срок.....който когато изтече- никой няма да помни за какво е била тя...Но няма значение- отсега да си знаете,че тя няма да установи нарушения....ЛАЙТЕ СИ, КУЧЕТА! КЕРВАНЪТ (БАНКЯНСКИЯТ) СИ ВЪРВИ...И ВИ КЛЕЦА-У ДВИЖЕНИЕ.........
17
6
 
43
 
! Отговори
Супер Гербер преди 12 години
Стар трик -мошениците правят дарение с цел да избегнат разследване. МВР трябва да прибира даренията и после да ги разследва.......
16
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На какво осъдиха Ковачки питам, че ми я говорят таз първа инстанция....на 1 ден без джобни....
15
3
 
34
 
! Отговори
брадваро преди 12 години
кажи си кой ти дава акъл и кой прибира парите:)) щото се съмнявам да си ти.