Борисов за реда, "Лукойл" и бедността

Знаят ли журналистите кога да питат?
Обновена: 13 авг 2011 07:31 | 2 авг 2011 19:44, Екип на Dnes.bg
829

 

 

„Никой от Европейския съюз не ни е притискал за контрола на горивата и ситуацията с "Лукойл", заяви премиерът Борисов в Чирпан. Той отказа да коментира решението на съда, с което до решението по делото за отнетия лиценз на "Лукойл Нефтохим" рафинерията ще продължи да произвежда гориво.

Премиерът се ядоса на кореспондента на БНР в Стара Загора Венелина Попова, която го попита за прага на бедност у нас. Данни за това, че българинът е най-нископлатен на час в ЕС, изнесе вчера КНСБ.

Борисов издаде пред журналистите и рецептата си за успех при строежа на пътищата у нас.

Още по темата

„За да е успешно начинанието, първо – трябва да го благослови владиката, второ – да има проект, трето – да има осигурено финансиране, както е в този случай – 80% от този строеж го плаща Европейския съюз, 20% съфинансира държавата, и четвърто – ясен и прозрачен конкурс".

Бойко Борисов направи първата копка на Лот 1 от АМ „Марица“ край Чирпан. Отсечката Оризово–Димитровград, дълга 31,4 км, е част от Трансевропейската магистрала "Север–Юг", която свързва Централна и Източна Европа с Близкия изток и Азия.

Срокът на изпълнение на участъка е 25 месеца. Строителят, избран след международен търг, е италианската компания "Кооператива Муратори & Чементисти". Финансирането в размер на над 133 млн. лв. без ДДС е осигурено по Оперативна програма "Транспорт".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


829
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
777
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Строй Бойко магистрали, че да може НЕ бедния народ пеша по тях да напусне родината си, дето ти е бащиния.
776
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АААААААААААААА ама как така ша го пита??? Та той на такива въпроси немоа да отговори. Она нима не е чувала или видяла. А й у България нема бедни. Ша се сръди човеко,та той толкова много напрай за таз държава,а уни за кво го питат. Ейййй журналистите-не та бе.
775
8
 
34
 
! Отговори
evgeni преди 12 години
Pomnago toq v edno predavane kogato be6e kmet v edno predavane go sasipaha vkaha mu sme6nik palq4o a toq *** s gramadnaa ple6iva kratuna gledae kato izvan zemno pomqr palen pomqr a sega vdignal grmadnata prazna ple6iva kradliva kratuna i vijteme 4iuteme toi velikiq *** 6e ukne6 *** mrasno sasip hubavata darjava *** *** *** kradliv
774
11
 
40
 
! Отговори
равносметка преди 12 години
Тройната остави 16.3% държавен дълг 2009г. През 2010 той е 18.18%, 2011 - 21.1%, а за 2012 це очаква да нарастне на 23.98%Държавният дълг е неизплатеното, непогасеното задължение на държавата към кредиторите й по всички сключени от нея заеми към определена дата.Е...? Къде са парите...?
773
17
 
39
 
! Отговори
маринова преди 12 години
Нали всички искахме да се спазват законите в България, искахме хубави пътища. Добре де, сега това се случва, но разбира се пак има недоволни, явно на някои хора не може да им се угоди, независимо от обстоятелствата. Герб за сега си вършат работата, без значение кой какво казва или какво са му казала, за да оплюе най-силната партия в страната ни, фактите сами говорят за себе си.
772
9
 
32
 
! Отговори
бг преди 12 години
АЗ....ако ми правиш вятьр
771
8
 
46
 
! Отговори
Анти преди 12 години
Някой да ми каже една антикризисна мярка предприета от това правителство!
770
8
 
40
 
! Отговори
Няма да стане преди 12 години
Римляните са строили пътища преди хилядолетия. Какво задават *** въпроси журналистите. Вижте в САЩ и Канада, какво значи инфраструктура!Или поне вижте Европа!Без пътища няма как да стане! ---------Кое точно няма да стане? Това е въпроса@ Бате ти Бойко няма идея какво ще трябва да стане след като направи магистралите. Щото иначе нямаше да говори 2 години само за магистрали, а щеше да казва ей това и това чака да направим магистралите. Да си чул някакви идеи за след тях от Бойко?
769
15
 
33
 
! Отговори
Много точно преди 12 години
Много ме кефят коментарите на лумпенизираната червена *** по форумите.Дерзайте другари. Оливайте се с помия.Усеща се как ви прескачат байпасите от злоба.Народа е казал:КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ, КЕРВАНА СИ ВЪРВИ. -----Добре си го казал, даже не осъзнаваш колко добре. Точно, кервана си върви и не е мръднал и на крачка от пътя по който си е вървял и преди.
768
8
 
33
 
! Отговори
Строят преди 12 години
детски градини-продадени-сега се строят-----------Когато няма деца, няма и градини. Да си спомняш случайно колко бяха новородените преди 5 или 10 години? В последните 3-4 години започна отново ръст в ражданията. Въпреки, че явно ще трябва Велики Бойко да се включи в осеменяването, щото все още сме на отрицателен прираст ;-)
767
9
 
35
 
! Отговори
Инфраструктура преди 12 години
инфраструктора- разбита -сега се правят пътища-------------------Сега не се правят пътища а магистрали. С пари от бюджета, щото онези 80% ще ги видим чак и ако ги направим. А преди се правеха пътища (междуселски и междуградски), много пътища се отремонтираха преди Бойко. Пътища, които реално трябват на хората. Сега такива се правят само когат някой захласнат дядо помоли Бойко и той се покаже като бащица и му асвалтира 5-те км до големия град. За инфо - последните Бойкови изяви по телевизията.
766
8
 
33
 
! Отговори
И сега преди 12 години
селско стопанство -разбито- сега получават субсидии-----------------Селеското стопанства пак си е разбито. След като вносните зеленчуци са по-евтини от родните. За две години нищо не се е променило в него, освен че затвориха отрасъла с тютюна, без да направят каквото и да било за преминаване към някакъв друг. Субсидии имаше и преди!
765
10
 
37
 
! Отговори
Мтриал преди 12 години
София беше ***-сега заприличва на град-------------Сам можеш да се сетиш колко му е капацитета на бате ти Бойко след като София започна да "заприличва" на град, чак когато кмета й стана премиер и има възможност да отделя пари от държавния бюджет за да оправя един град. От парите които цяла България внася като данъци и такси. Къде беше докато беше кмет? Какво направи за София тогава? Бойко се занимава със София вече 2 мандата и какво толкова се е случило с нея?
764
10
 
33
 
! Отговори
Нищо ново преди 12 години
20 ГОДИНИ ПЪЛНА РАЗРУХАселско стопанство -разбито- сега получават субсидииинфраструктора- разбита -сега се правят пътищадетски градини-продадени-сега се строятподготвят целодневно обучение на нач.класовеСофия беше ***-сега заприличва на граддругите градове са красиви и преди ,но сега се правят пречиствателни и канализаций и в малки селищаЗАПОЧВА СЕ НЕЩО ДА СЕ СЪГРАЖДАДО СЕГА САМО СЕ РУШ...------Всяко от изброените по-горе се е правило и преди! Явно популизма е имал ефект при теб!
763
10
 
34
 
! Отговори
абе журналята преди 12 години
Тия дето бачкат и са бедни от кога са? Всеки случай не са от 2 години! Гаранция!!
762
13
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
20 ГОДИНИ ПЪЛНА РАЗРУХАселско стопанство -разбито- сега получават субсидииинфраструктора- разбита -сега се правят пътищадетски градини-продадени-сега се строятподготвят целодневно обучение на нач.класовеСофия беше ***-сега заприличва на граддругите градове са красиви и преди ,но сега се правят пречиствателни и канализаций и в малки селищаЗАПОЧВА СЕ НЕЩО ДА СЕ СЪГРАЖДАДО СЕГА САМО СЕ РУШЕШЕ И КРАДЕШЕ !
761
13
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много глупости се пишат тук за правителство. А то работи добре.Явно има определени кръгове които не са доволни от това и се опитват всячески да го съботират.
760
14
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много ме кефят коментарите на лумпенизираната червена *** по форумите.Дерзайте другари. Оливайте се с помия. Усеща се как ви прескачат байпасите от злоба.Народа е казал:КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ, КЕРВАНА СИ ВЪРВИ.
759
9
 
38
 
! Отговори
Браво ! преди 12 години
Много умна тиква !
758
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 804За римляните си прав! По пътищата строени от преди 1000 години сега вървят влаковете, защото са тесни за аутобани! А какви магистрали има там! Като си спомня колко години строиха моста на Витиня!!! А в Италия 1/3 от пътищата по които минахме бяха във въздуха! Старите римски пътища също са като мостове. А ние имаме равен терен и на него не може да построим свестен път!