Деница срещу Капка

Камен Петков за семейните драми в партията
Обновена: 22 ное 2011 15:01 | 22 ное 2011 09:06,
223
Деница срещу Капка
Волен Сидеров и съпругата му Kапка вече са разделени. Снимка: архив, Булфото

Много кадърни хора, неуспели да се реализират в живота, са имали добри мениджъри, коментира пред bTV независимият депутат Камен Петков, който напусна "Атака".

"Капка имаше способностите на добър мениджър – тя беше моторът, който движеше. Да видим как ще се справи партията оттук нататък. Според мен, в крайна сметка, изборите ги взимаше Капка", смята той. 

"Не виждам какво лошо има Волен да излезе и да каже на 4-5 уискита се харесахме с Деница, да излезе и да каже мъжки  - влюбих се, живея с нея, купих й апартамент, кола, мога да си го позволя. Многократно съм казвал, че той е имал силни жени до себе си, които са го дърпали за ушите и са му помагали. Сега Деница е жената, която го подкрепя", коментира депутатът.  

По думите му Капка Сидерова разбрала за аферата на Волен, след като ги е видяла в столичен хотел. Шофьорът на Сидеров й казал, че е там. Отива и ги заварва да интимничат. Бяха ги снимали и на морето, разказа още Петков. 

"Знам, че миналия понеделник седмина депутати тръгнали да искат оставката на Сидеров, но на по-късен етап петима се огънали и само двама станали и имали достойнството да кажат за какво са отишли. Това са били Димитър Стоянов и Борислав Стоянов. Ако Волен разбере какво мислят повечето от хората му за него, ще трябва да се обеси", заяви депутатът. 

Още по темата

"Доколкото знам, Деница е била ученическата любов на Митко Стоянов, дори са я били гласили за снаха. Докато бях в групата, тя не блестеше с кой знае какво добро финансово състояние. След като се хванаха с Волен, тя бързо смени колата", допълни Петков. 

Според него ще има още напуснали депутати. "Самата партия се обезличи. Волен категорично не го уважават в групата, а загуби ли лидер уважение, няма на къде. Капка беше човекът, който с всеки един от нас, след като Сидеров ни е нагрубявал по един или друг начин, сядаше да ни убеждава, че той е по-емоционален. Тя беше дипломатът", каза още Камен Петков. 

За раздялата на Волен Сидеров със съпругата му Капка се заговори още през пролетта. Официалното потвърждение обаче дойде в събота от устата на сина й Димитър Стоянов, който поиска оставката на лидера на Атака, след което беше изключен от партията. След това самият Сидеров публично призна, че е в развод с партньорката си Капка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
0
 
3
 
! Отговори
djani преди 12 години
СМЕЙ СЕ ***...Както и едноименния герой от операта на Леонкавало някои ще се смееят през сълзи. Свидетели сме на поредната сапунка в политическия ни живот - любовната сага на Волен! Достойна за всички медийни жълтъци. Всички сме хора и нищо човешко не ни е чуждо. Включително и окепазяването на навлизащото в андропауза човече с наполеонов комплекс, което не може да озапти все още шаващото в гащите му нещо. Кукловодите на прехода правилно прецениха, че ако ще сме европейци и ние като жабата трябва да си навирим крака, за да ни подковават като вола. След като те имат националистически партии, защо и ние да си нямаме Атака? От години цирка е пълен и медиите отразяват всички скечове, които неуморния Волен разигравя на воля и се пъне да плаши гаргите, т.е. етносите. Приликата с неотразимия циклофреник Жорж се натрапва. Но неуморимия холивудски шоумен и борец за демокрация остаря и се кротна в полите на червената генералска щерка Шуши. Крайно време е политици от споменатата порода да останат в паноптикума на екзотичните, или мутирали индивиди. А всеки който има капка разум в главата, да не се подвежда по приказки на хора, които не могат да управляват себе си, а камо ли цял един народ, както им се иска ...
211
0
 
12
 
! Отговори
любовни мъки преди 12 години
е няма по-просташка държава с по-прости люде избрани в НС. Тарикатското семейство ВОЛЕН-СИДЕРОВИ СИ НАМЕРИХА МАЙСТОРА в лицето на една ***-използвачка като тоя клюн-Деница. Егати националните "идеали" - целия цирк е за кинти и то от нашите данъци! Нали вие бе, уважаеми избиратели вкарвате такива в парламента? И в ГЕРБ има такива *** - справка - Лъчо с гладкия мозък.
210
1
 
12
 
! Отговори
тогава : преди 12 години
г-жа Капка изглежда в пъти по-интелигентна и почтена от младочката - със още "зелено около устата" ,както казваха бабите.
209
1
 
4
 
! Отговори
ако.... преди 12 години
Ако тези двамата на фотоса се разделят, тъкмо ще се види КОЙ е по-способен от тях.Г-жата изглежда доста способен човек.За другият на фотото ---- не е ясно точно кое -как е . Иначе имаше доста смели изяви на времето...А ако и двамата са способви - защо се разделят ?2И ако и двамата са умви - и ако "сапунките " не са верни - защо не осатнат заедно ЗАРАДИ КАУЗАТА - наали се твърди, че атака им е най-важната кауза - - впрочем за какво им е атака - за принципи или положение ? Я да видим....
208
0
 
6
 
! Отговори
ако е вярно ???? преди 12 години
НЕ ЩЕ ДА Е МНОГО ДОБРЕ .въпрос - МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ОСПОРЯТ ТВЪРДЕНИЯТА В този " турсти сериал" ?!Факти ??А иначе г-жа Капка изглежда наистина порядъчна г-жа.А иначе Деница мяза малко на " ню тайп" моми български ,, дето искат да си уредят всички неща дето са по рекламите , и при това ЗА НУЛА ВРЕМЕ....Кой къде е гледаллллл.... Ами Митко - той защо харесва такива лица, с явен кариеристичен блясък в очите ..??? Ама , хорица --- внимавайте повечко, де .....!!!!
207
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето това е българският елит !!!!!
206
1
 
32
 
! Отговори
валери симеонов преди 12 години
проблема е че некои *** направиха мнооо пари
205
2
 
37
 
! Отговори
alienum преди 12 години
Егати партийката дето се крепи на креватните истории на две п..ки и един откачалник! Някой не му ли е казал да не си вади оная работа там дето си вади хляба. Лидерът на антитурската и антициганската партия прави типично *** работи и забърква сюжети, достойни за турски сериали.
204
2
 
27
 
! Отговори
коко преди 12 години
Пуснах един *** в морето .Вълната започна да го вдига все по-високо и високо.Качи се на гребена на вълната.И след това падна изведнъж от високото.В живота с хората става същото.
203
4
 
15
 
! Отговори
БРУТАЛЕЕН преди 12 години
Волен е брутален. Оня искаше да му вземе поста и веднага бодна приятелката му.Капка к,во ли си е викала-сега Атака е разгромена и по правилник лидера трябва да подаде оставка, я да използвам момента да сложа синчето шеф,след което да бия шута на Волен щото ми не трябва вече.Да ама не.Те ти булка Спасов ден като се хващаш с болен мозък.Пак се благодаряй че Волен не те е обявил за изчезнала пък докато те търсят да те държи заключена в мазето за 24 години като оня Фрицъл че са на една дата родени:)
202
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това беше Листопад, 345 епизод, 2 поредица. Утре очаквайте епизод 346, а ако актьорите са много активни, като бонус може да ви пуснем и епизод 347...
201
1
 
7
 
! Отговори
Зя днес ми стига преди 12 години
Днес БГ сте такива гъзолюбеници, че просто ми се немее...
200
1
 
6
 
! Отговори
батакист преди 12 години
жак им е и на двете .
199
0
 
17
 
! Отговори
СК преди 12 години
Егати партиите ,егати семеиините драми............
198
2
 
15
 
! Отговори
д0 преди 12 години
ВОЛЕН СЕ УЯДЕ
197
3
 
29
 
! Отговори
горчиво! преди 12 години
Редакцията поздравява всички атакисти с песента Стар козел млада върба лющеше.
196
2
 
27
 
! Отговори
шишо преди 12 години
Ето до къде стига дребната душичка. *** човек не може да носи товара на славата.
195
3
 
29
 
! Отговори
Жените в политиката преди 12 години
Трябва да са морални, консервативми И ДА ПРИЛИЧАТ НА ИСКРА ФИДОСОВА.Иначе гледайти какви работи стават - заради една дупка с косми се разцепи цяла партия.
194
5
 
10
 
! Отговори
еротична Атака преди 12 години
Аз не съм атакист, но бих "капнал" на Капка....една голяма....капка..да я изпапка.
193
5
 
24
 
! Отговори
мдаааа преди 12 години
Самата идея на "атака" никак не е лоша в много аспекти,но за съжаление с такъв лидер...беше за кратко,казвам беше,защото не ми се вярва повече да съществува,особено с Болен начело....жалко,можеше да е нещо хубаво но...