Топинспекторът Дянков следи за фасове извън закона по морето

Министърът лично ще спира пушачите и ще им прави забележки
1 юни 2012 17:06,
197
Топинспекторът Дянков следи за фасове извън закона по морето
Строгият Дянков ще гони нарушителите. Снимка: БТА

Правителството взима много присърце влязлата в сила от днес пълна забрана на пушенето в закритите обществени места и на някои открити места.

Лично вицепремиерът Симеон Дянков тръгва от днес на проверки с полицията по Южното Черноморие, за да проследи спазването на забраната за тютюнопушене.

В Ахтопол той се закани, че лично ще спира пушачите и ще им прави забележки.

По повод опитите за заобикаляне на закона чрез пререгистрация на заведенията в частни клубове Дянков заяви, че забраната за пушене категорично ще бъде ефективна.

Още по темата
Ако трябва, ще променим закона, но и в частни клубове няма да се пуши и проверки ще има, отсече финансовият министър.

В Ахтопол той направи първа копка на ремонт на 16-километровата отсечка до село Резово. До момента  правителството е отпуснало 4 милиона лева за първото трасе, което ще бъде готово за два месеца. Пътят няма да се затваря.

До края на годината държавата ще отпусне още близо 6 милиона лева за окончателното му довършване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
0
 
1
 
! Отговори
олеле преди 11 години
тоя що не вземе и не следи дали заплатите ни се покачват с някой лев нали обеща европейски стандарт и заплати , седнал да се занимава с фасове...тока скочи с 10 % , водата с 10 % , той фасове събирал ние затова ли ти плащаме заплатата ? Ти ядеш и моите пари( на един пушач )
179
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всяко чудо за три дни.А пък тоя плъх дянков с нетърпение ще го чакамда ми прави забележки.
178
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Tака, така, евала. Сега само трябва да пуснат хайки да следят селяците по плажа да не си гасят фасовете в пясъка, че ми омръзна от свинщини. Контрол трябва за това диво, неграмотно, просто племе.
177
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като видя пушачи не купчинка изхвърлени и отритнати ми се пълни душата.Чисти заведения без цигарен дим,какво по-добро от това.Влагаш цялата си воля,вземаш драстични мерки,за да се откажеш от този порок и току виж някой най- безотговорно ти пафка в лицето.Вярно е ,че пушачът отказал цигарите е най-лошия непушач.,защото знае ,че с малко повече усилие този порок може да бъде овладян.Бой на всички пороци.От нас зависи да ги вкараме в миша дупка.Път ,широк път на добродетелта.
176
2
 
11
 
! Отговори
дим преди 11 години
кво да кажа...****ст...
175
3
 
15
 
! Отговори
* Kronos * преди 11 години
Ах, откога чакам да видя Мъдянков лице в лице ,че и забележка да ми направи , ах, какви мечти имах за новата форма на главата му, а то се оказа че с милиция ще се движи , жалкооо....
174
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде, по домовете чак може и да не стигне ... че ще подгреят и съдии и прокурори...ама поне до тараж на боклуджииските кофи пред домовете за фасове със сигурност.И ще почне от тия домове, които са в близост до училища. Каква е логиката оня отдолу дето си минава по улицата да не пуши, а аз над него на балкона да пуша!? Не е справедливо, не е ли овчевидно :)
173
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Somebody- В частни клубове забрана неможе да се наложи, защото е незаконна!"- какво ти разбира комунист от частна собственост !!! Казал е, че може и ще го направи, а чии пари ще разсипе не е уточнил.Тоя и по домовете е готов да тръгне като го гледам.Само дано до морето не се вози с влак, че ще изкоруби бравите на тоалетните тоя ***.
172
2
 
8
 
! Отговори
Somebody преди 11 години
Е как без - нали всички ние, гражданите, в това число и 60% пушачи в републиката плащаме данъци за да бъдат охранявани *** като него... Дянков вместо да отклонява внимание с простотии, да се погрижи за вдигане на стандарта на живот! А борисов да даде обяснение защо ПУСНАХА Галеви?
171
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама без охрана ли ще ходи да прави забележки ми е интересно...
170
2
 
12
 
! Отговори
Somebody преди 11 години
В частни клубове забрана неможе да се наложи, защото е незаконна! Това е все едно да ми наложат забрана да си пуша вкъщи! Ще се водят много дела и държавата все ще е губеща в тях,че и разноските ще плаща! Би бил много набутващ за хазната ината на Дянков!
169
1
 
10
 
! Отговори
456 преди 11 години
до фактАми кажи нещо умно ,че нещо не си убедителен!Ако единственото ти постижение в живота е че не пушиш ,,,,, ами доста си жалък,,,,,
168
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А лудниците празни!Тоя да не забрани и късите поли и да се командирова на морето пак с един аршин и ножица да мери на дамите от коленцето на горе и да реже?На тая ширина заради земетръсите ли що ли, много фира генофонд се произвежда.
167
1
 
19
 
! Отговори
rez преди 11 години
Е те тоя ако ме спре, дали няма да си отнесе и зъбите, и очилата в шепички ? :D
166
1
 
18
 
! Отговори
Bg преди 11 години
За пушенето добре и аз съм непушач.Но днес си пушеха като нормален предишен ден. Но за увеличението на тока никой не споменава нищо.
165
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ФАКТ преди 29 минутиПушачите са А Б С О Л Ю Т Н О прости хора. ФАКТ. Айнщаин е бил пушач - доста *** човек , нали? Ботев е пушил - за него да кажеш че е *** човек?
164
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отивам аз на нудистки плаж и си пуша.Па иде Дянков гол по нудистки и ми вика "Г-не моля ви изгасете си фаса"Аз му викам "Ок" и си метам фасо у лево.Па Дянков търчи да го търси.Аз му викам "Не там по-отлево. Топло министре"Па той седи надупен и го търси. Па кат ми се прищяда. Па кат ми се приьеба.Взеам засилка и оп на Дянков у гъзецо.Питам го "Видехте ли фасо?"А той вика "Абе не сам го видел ама ми е много приятно да го търся"
163
2
 
15
 
! Отговори
до 175 преди 11 години
Щом съдиш за човек по това дали пуиши или не си много ограничен.
162
26
 
16
 
! Отговори
ФАКТ преди 11 години
Пушачите са А Б С О Л Ю Т Н О прости хора. ФАКТ.
161
3
 
15
 
! Отговори
Castor преди 11 години
Тоя няма ли си сериозна работа???