Борисов храни старческите домове с контрабандните агънца

"Гледайте да не изчезнат накъде по пътя", предупреди той
Обновена: 6 юни 2012 15:14 | 6 юни 2012 12:26,
118
Борисов храни старческите домове с контрабандните агънца
Снимка: Reuters

Заловените 1200 контрабандни агнета от Румъния, които са били предназначени за износ в Турция, ще бъдат дарени на старчески домове у нас.

"В цветущо здраве са си агънцата", обяви премиерът Бойко Борисов на заседанието на МС, след като за пореден път предпочете да говори само пред операторите по време на протоколните снимки, но не и пред ресорните журналисти.

Още по темата
Той уточни, че дарението става доста след Великден, но въпреки това агънцата ще помогнат за изхранването на живеещите в старческите домове.

"Гледайте да не изчезнат накъде по пътя", предупреди той министрите си и присъстващите в залата представители на домовете, които ще получат дарението.

Бойко Борисов обяви още, че Министерският съвет ще предложи на президента да награди посмъртно с Орден за храброст Първа степен Пламен Петков, който загина, докато спасяваше 5-годишно дете от удавяне във Великобритания.

"Вечна му памет на това момче", изрази съчувствието си към близките му премиерът.

По думите на Борисов след филма "Мисия Лондон" и всичко лошо, което са чули за страната ни, постъпката на Петков показала пред света едно друго лице на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
1
 
! Отговори
Касапчо преди 11 години
Извиииииииииваш му глъвичката назад и със ножаааааааааа Хррррррррррръц !
84
0
 
2
 
! Отговори
pachangel преди 11 години
Разбира се че трябва някой да загине за да се чуело за нас защото от такива *** като Борисов никой не се интересува.Има едно малко изключение че Уорлик е влюбен в пожарникара и ще го води на гей парада да носи знамето :)
83
0
 
3
 
! Отговори
Геша преди 11 години
Той доскоро продаваше и амфетамини на децата ни!
82
2
 
5
 
! Отговори
да повърнеш преди 11 години
мутрата си е мутра.дори и агънцата за старческите домове са контрабанда.дотам ли ли стигна държавата,че ако няма контрабанда възрастните хора няма да ядат агнешко. пу,резил.ами тези пенсионери,които не са в домовете и мизерстват, на тях кога ще даде от агънцата.как не го е срам този селски търгаш.
81
1
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Къде се ръга дебелия *** при героите защо не даде обяснение защо гърмят бомби и защо неговите аверчета мутрета от Барета Трейдинг обезвреждат бомби?
80
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Загиналият млад мъж показва наистина достойното лице на България..... за разлика от простия ни премиер, който разнася *** мутренско невежество из света
79
2
 
6
 
! Отговори
ооо бащице преди 11 години
дай да те цуна. и тибе и цвитианов.щоти ако ни беши пулицията ягнетата щехи да са у турцията.ох бойчето ни той, ох сладура на баби.
78
4
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Борисов нищо не храни,когато ги плати с лични пари тогава може да се каже че ги храни!Тиквата винаги прави с чужда пита помен и добро впечетление аман от селски хитрини!Нека вземе да дари някакви лични средства мулти милардер е от престъпната си дейност в близкото минало!
77
1
 
7
 
! Отговори
БАБА преди 11 години
ЕЙ БАНСКИЯ СТАРЕЦ, ИСКАШ ДА КАЖЕШ СИНКО БОКО!
76
1
 
9
 
! Отговори
бански старец преди 11 години
СИНКО БИКО, НЯМА ЛИ ВИТАМИНКИ - АМФЕТАМИНКИ??????????????
75
1
 
10
 
! Отговори
до 105 преди 11 години
Благодаря! Да не забравиш само лично да прережеш лентичката на паметника!П.П. Хахахаха, написах в прав текст, какво представлява нашият "министър председател" и коментарът беше изтрит. Браво ДС! :)
74
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Освен браво, друго не мога да кажа
73
0
 
2
 
! Отговори
до 102 преди 11 години
Ами принципно така стоят нещата, когато някой има малко ум, е ***. Откри топлата вода, браво! За твое съжаление обаче, страдам от излишък на такъв. :)
72
0
 
7
 
! Отговори
aibou преди 11 години
Защо ги е дал тия агнета????? С това само доказва,че румънските не са по-лоши от нашите......... сега Катар могат спокойно да купуват румънски вместо български .
71
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Razbirm vi che i na vas vi se JADE AGNESHKO no ne moga da vi pomogna...
70
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В тази статия нередностите толкова естествено нормални изглеждат. 1) Премиера ли трябва да се занимава с такива неща? 2) Кой де допуснал румънски агнета да бъдат дегизирани като наши и после Турция разкрива измамата и тогава се реагира. 3) И защо агнетата, които Турция не иска се дават на нашите старци, все едно са треторазрядни хора, нещо като: "На, яжте вие, иначе ги давам на кучетата"?!
69
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всяка власт си има "масларка".Кой е масларката на ГРОБ??Жокер :започва с "Б" и завършва на "око".
68
4
 
12
 
! Отговори
otneseni преди 11 години
Платени момичета, родени като момчета-ясно ми е, че всеки работи за пари, но като пишете във възхвала Нему, помнете, че имате гръбнак, за да ходите изправени, а не наведени да стоите в очакване да ви ощастливи.
67
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Yesss... Bate Boiko e SUPER , KEFI ME
66
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ZLOBA , ZAVIST - TOVA E BULGARIA PO DOBRE DA NE ZIVEESH TAM A BOIKO E VELIK