Волен Сидеров на крака при Путин за рождения му ден

В България под влиянието на управляващите русофобията се засилвала
7 окт 2012 17:26, Елка Василева
774
Волен Сидеров на крака при Путин за рождения му ден
Волен Сидеров. Снимка: архив, Булфото

Волен Сидеров отиде на крака при руския президент Владимир Путин на днешния му 60-годишен юбилей. Това става дни след като лидерът на „Атака” поиска обяснение от вътрешния министър Цветан Цветанов защо е ходил на посещение в Турция и е разговарял с премиера Реджеп Ердоган.

Сидеров подари на Путин плакет на Народно събрание, значка на „Атака” и книгата си "Основи на българизма", съобщи bTV. Той навести рожденика в Москва и подчерта, че най-после Русия има управлението, което й е нужно.

Още по темата

Сидеров допълнил, че отношенията между България и Русия трябва да се развиват въпреки силния геополитически натиск. „По-добре Европейският съюз да преговаря за членство с Русия, отколкото с Турция”, не пропуснал да отбележи националистът.

Лидерът на „Атака” и цялата парламентарна група са в Москва на собствени разноски, за да вземат участие в организираните от Думата интерпарламентарни игри.

В събота Волен Сидеров се срещна с председателя на Руската Дума Сергей Наришкин и го информира, че председателят на НС Цецка Цачева е забранила командироването на „Атака”. Въпреки това националистите са отпътували на собствени разноски, за да „демонстрират своето отношение”.

Сидеров и Наришкин са обсъдили състоянието на общите енергийни проекти между България и Русия. Лидерът на националистите заяви пред председателя на Руската Дума, че в България под въздействието на управляващите русофобията се засилва. Той го е уверил, че „Атака” е единствената партия, която се бори за укрепване на българо-руските отношения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


774
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
396
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спрете да плюете Волен Сидеров,той е един от малкото истински националисти в България, казващ истината в очите на хората!Засрамете се,като говорите срещу АТАКА плюете по национализма,плюете по България,ПЛЮЕТЕ ПО СЕБЕ СИ!!!
395
1
 
8
 
! Отговори
Баба Илийца преди 11 години
Немили, пишещи братя и сестри! Срамувам се като ви чета неграмотните творения. И поради що се срамувате да пишете на български? Според мен, най-голямата заплаха за страната ни сме самите ние - неграмотни, озлобени, себични, необективни, неединни и недалновидни. Гледайте глобално - продадохме си земята - тя е нашата територия - България! Закон за земята - ето ви достойна идея за отстояване и национално обединение! Останалото са приказки от Ганковото кафене.
394
5
 
23
 
! Отговори
славянин преди 11 години
Само съюз на България с Русия може да я спаси от унищожение!!!
393
4
 
28
 
! Отговори
Левски София преди 11 години
Атака Победа само Волен Сидеров да ги смажем гадните мижатурки с братушките.
392
12
 
2
 
! Отговори
sweden преди 11 години
podmazva4444
391
3
 
20
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Ако не е Волен Сидеров и АТАКА, значи Бог е оставил България на турция. От нас се иска само да ги докараме на власт, но след като се назландисваме, скоро ще ходим доброволци на кюрдския фронт, а на територията ни ще се заселват евреи и турци.
390
2
 
22
 
! Отговори
право куме в очи преди 11 години
По-добре дядо Иван, отколкото Моше и Хасан!
389
1
 
28
 
! Отговори
ПРОТИВ преди 11 години
Какво ни свързва с Русия и какво ни свързва със САЩ,в исторически план? Какво ни свързвав момента с тези две страни? Колко сме били зле и сега колко сме добре? Трябва да си отговорим първо на тези въпроси и тогава да .............. И какво лошо има ,че Атака е отишлада поздрави Путин.
388
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен Сидеров е боец, който е решен да избави страната от опустошенията на колониализма, да освободи своя народ от несправедливостите и да възстанови суверенитета на България!
387
12
 
4
 
! Отговори
Sabri=Siderov преди 11 години
ave verno ve , trea mu smenim imeto na Siderov , na na nas kak ni smeniha imenta prez 1986
386
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
misla 4e Siderov trea se kazva Sabri
385
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МАНИПУЛАЦИЯ на Българското общество ''Волен Сидеров''
384
14
 
7
 
! Отговори
Тодор Живков преди 11 години
добре че Тодор Живков си отиде инак щеше да ни продаде на СССР като 16-та Република и забрана на Българския език
383
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Balgaria na sad v Haga za Vazroditelnia Prozes
382
7
 
5
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 11 години
най интересното че Български стyдентки в Германия си тарсат приятели Араби или подобни Талибани . Новото Яавление дали е познато на Сидеров или тва в България е пълен цирк наречен МАНИПУЛАЦИЯ на Българското общество
381
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да живее Волен Сидеров, този достоен,решителен,храбър,сърцат,дързък,смел и честен патриот е последната надежда на България! България за българите,фесовете в Анадола,*** в Индия! Само със Волен начело, България може да стане чиста и свята република.
380
15
 
10
 
! Отговори
монах681 преди 11 години
Английски,Френски,Немски,Руски,Испански езици са актуални по целият свят.А Волен е болен човек.Отиде да се мазни на руснаците при условие,че знаеше за политиката на БСП и ДПС.Знае,че Станишев е възпитаник на Москва,знае какво направи Станишев с българските интереси и отиде не изпратен от българското правителство.С тенденция да стоплел отношенията ни с Русия...бонак
379
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
palna ZABRANA na Ruski ezik v Balgaria
378
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ne uspa bai To6o da vi prodade na SSSR kato 16-ta Rebublika
377
2
 
8
 
! Отговори
монах681 преди 11 години
Послушайте дорогие россияни!Я сам пишу на русскому язъйку ето значит что то.Поетому,если правителъство не отправлял Волен Сидеров к вас,значит народ не отправлял его туда.По поводу турками.Мъй союзники в НАТО с ними.Европа к етому заставила и к етому мъй и придерживаемся,потому что Европа будет силънея.Ето мировая политика и там играков ясненъко поставляют интересъй в правилах и рулъят икономических инструментов народов.Но болъного человека не встречайте,отправъте ему самъй хороший знахаръ