Червени кметове дърпали шалтера, за да се гласува "за" Белене

Токът спирал в села във Видинско и Монтанско, алармираха тъмносините
23 яну 2013 21:39,
90
Червени кметове дърпали шалтера, за да се гласува "за" Белене
Снимка: Архив Булфото

Кметове от БСП спирали тока в села във Видинско и Монтанско, за да накарат съселяните си да гласуват със „за“ на референдума за АЕЦ „Белене“, алармира от трубината на Народното събрание депутатът от "Синята коалиция" Иван Иванов.

Спиранията на тока били за по половин-един час. На въпрос защо кметовете отговаряли, че и повече ще им спират тока, че няма да имат изобщо ток, ако не гласуват "за" строителството на АЕЦ "Белене", разказа "тъмносиният" депутат.

В парламентарната група на Синята коалиция били постъпили множество такива сигнали.

Имайки предвид, че това са регионите най-близо до АЕЦ "Козлодуй", за да бъдат манипулирани хората по този срамен начин, се въздейства върху тяхното съзнание. В тези села са останали предимно възрастни и пенсионери, които все още смятат, че всичко зависи от кмета. Естествено, това е груб натиск и манипулация - такава, каквато беше и кампанията при събирането на подписите за референдума, категоричен е депутатът.

Той уточни, че съобщава тези факти от парламентарната трибуна, за да знаят българските граждани какви са начините, по които действат от БСП, за да продължат, по думите му, кражбите, разточителството и корупцията по проекта "Белене", предаде БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
0
 
! Отговори
Писна ми! преди 11 години
И ние хрантутим такива ка*ути! Храним ги, показваме плешивите им мутри през ден по ТВ. Нещастнико, аз съм от Северозападнала България. Ти, ***, знаеш ли, къде са шалтерите? В стаичката на кмета? Смях! А знаеш ли в колко села няма кметове или кметски наместници? Да, токът спира, и то много преди всякакви избори и референдуми. Спира, защото линиите не се подъжрат. Неотрязани клони, защото няма пари за профилактика. Тези пари отиват да пълнят гушките на такива *** като теб!
74
1
 
2
 
! Отговори
Icelander преди 11 години
До anonimenЗа съжаление си прав. Но някои заблудени потребители тук това не го разбират... Жалко...
73
2
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
ДО 74 МНОГО СИ ПРАВ,КАК МОЖЕ ДА ИМА ЗАБЛУДЕНИ ДА СЕ ВРЪЗВАТ НА ЛЪЖИТЕ НА БОЙКО,КАК НЕ МОЖЕШЕ БЕЗ АЕЦ БЕЛЕНЕ А СЕГА НЕ Е НЕОБХОДИМ. А НЕУСТОЙКИТЕ КЪМ РУСИЯ ЩЕ СА ТОЛКОВА ГОЛЕМИ ЧЕ ЩЕ ПЛАТИМ ЗА РЕАКТОРИТЕ А ТЯХ НЯМА ДА ГИ ИМА.М/У ДРУГОТО РЕАКТОРА КОИТО БЕШЕ НА ПЛОЩАДКАТА В БЕЛЕНЕ РАБОТИ В КАЛИНИНГРАДСКАТА АЕЦ И СИ ГО ВЗЕХА ПОЧТИ БЕЗ ПАРИ,СИГУРНО СА ПО ГЛУПАВИ И БЕДНИ.
72
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
серГЕЙЧО, колко чифта обувки скъса за да обикаляш държавата и да лъжеш народа.Засрами се от тяхната възрас.Вие комунистите крадливи ни изгонихте децата и сега искате възрастните да вярват..Най добре ще е за всички и ти да напуснеш държавата,защото не ти е мястото тук!!!!!!!!!!!!!Вземи си котилото и вън от РБ!!!!!!!!
71
0
 
1
 
! Отговори
аь преди 11 години
да бе , и един мармот натиска копчето на тока :D :D :D
70
2
 
4
 
! Отговори
БГ преди 11 години
Тоя пък фъфлящ, склерозирал продажник сигурно се продал за няколко стотака...Наясно съм защо ГЕРБерите лъжат и манипулират обществото. Но ми е супер обидно - банда изключително глупави и примитивни хора да ме мислят за по-глупав от тях с тези изключително елементарни постановки!И къде казваш, дядо, е шалтера за тока на селото, в кабинета на кмета, а?
69
2
 
3
 
! Отговори
Icelander преди 11 години
До АнонименИ аз преди няколко дни останах без ток за 2 часа! При положение, че районната ми кметица е от ГЕРБ, както и самата Фандъкова...
68
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вестник "Сега"100 метра улица ремонт в София равно на 1000000 (един милион лева). Да живее дясната политика. Тя ще направи милиардерите като Карлос Слим - мултимилиардери. Да живее асвалта! Как ще се дават пари за АЕЦ, ами там не може да се крадат по този безбожен начин с ремонтчета защото цял свят знае калко струва един реактор една централа и тн. Смешници и чуждопоклонници. Щатите защо не строят реактори защото не е доходно поради дъмпинга на цените от руските производители.
67
2
 
5
 
! Отговори
до 66 преди 11 години
От три месеца новато правителство на Япония казва че се връща към ядрената енергетика и ще строи нови реактори, но ти като информационно неактуално плякало няма как да го знаеш, защото въобще не те интересува истината по въпроса а да заблуждаваш хората истина не ти трябва. Просто те вече не щели да строят реактори на морския бряг.
66
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Червени кметове дърпали шалтера, за да се гласува "за" Белене"В София също ли е червен кмета? Че нещо последно време зачест спирането на тока. И не за 10 минути, а за часове.
65
2
 
3
 
! Отговори
Icelander преди 11 години
До АлПроектът АЕЦ Белене е последна генерация ядрена технология 3+, подсигурен с допълнителни системи за безопасност. Ядрена генерация 3+ е подсигурена с 4 системи за безопасност, като в предишната генерация реактори, като този в Козлодуй, те са три. Корпусът на реактора, който се намира в т.нар. херметична зона е защитен много по-добре в бъдещата централа в Белене, където тази херметичната защитна обвивка е двойна (за сравнение в останалите реактори тя е единична). Проектът АЕЦ Белене е конструиран да издържи на земетресение от 8ма степен по Рихтер и на падане на самолет Боинг. Таки
64
3
 
4
 
! Отговори
Icelander преди 11 години
До трибютЗа твое сведение Япония ще продължи да развива ядрената си енергетика! Просто защото няма друг вариант, който може да замести атомната енергетика! Осведомявй се по-чесо, приятелю!
63
4
 
7
 
! Отговори
Icelander преди 11 години
До ИванВсички, които ще гласуват за АЕЦ Белене са наистина родолюбци! Не като Бойко, който едно време говореше как без АЕЦ Белене сме за никъде, а после след посещението на Хилари Клинтън се отметна на 180 градуса...
62
4
 
5
 
! Отговори
Icelander преди 11 години
До пенсионерНе говори рели-некипели. Аз също се подписах в подписката за събиране на подписи за свикването на референдум, но никой не ми е говорил такива работи. Стига инсинуации...
61
4
 
4
 
! Отговори
Icelander преди 11 години
Що за глупости - точно "тъмносините" са най-големите манипулатори. Те платиха тлъст хонорар на лъжеца игматулин да идва в бълтарския парламент и да говори долни лъжи! Да се зврат в миша дупка и да не излизат от там, че в следващия парламент няма да влязат!!!
60
1
 
3
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
АБЕ ИВАНЕ, АБЕ ИВАНОВ,НЯМАЛО ПАЗАР ЗА ТОК - ХА-ХА-ХА,Добре! НО, ЗАЩО ТОГАВА МИНАЛАТА ЗИМАТА ВНАСЯХМЕ ПО 400 Mw/дневно ОТ ФРЕНСКО-КУНЕВАТА АЕЦ - ЧЕРНА ВОДА! (а икономиката ни дори не работи)- ЗАДЪХВАМЕ СЕ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ЕДИН ГОЛЯМ ТЕЦ ДА СПРЕ И СТАВАМЕ ДИСКОТЕКА - ЕНЕРГОСИСТЕМАТА РАБОТИ БЕЗ РЕЗЕРВИ!- Но ПИТАМ:- Защо е ВЪВЕДЕНА КВОТА ЗА ИЗКУПУВАНЕ НА СВРЪХЕВТИНИЯ КОЗЛОДУЙСКИ ТОК САМО ОТ 23%..., А САМАТА ЦЕНА ИЗКУСТВЕНО Е ЗАНИЖЕНА ОТ ДКЕВР, ДО НИВО ЗА ПРОДАЖБИ НА ЗАГУБА???
59
3
 
3
 
! Отговори
tdmils преди 11 години
СерГЕЙчо, знаеш ли КАКВА Е ПОЛЗАТА ОТ РЕФЕРЕНДУМА??? Ползата е, че ЗА ЕДИН ДЕН ***, Пульо и Пена ЩЕ СТАНАТ ЯДРЕНИ ФИЗИЦИ!!!...Това е големия успех на БСП-БКП !!! Браво !!!
58
3
 
3
 
! Отговори
Дръндер преди 11 години
Абе лигльо кой заблуждаваш?Кметовете нямат власт да спират тока, изобщо нямат такива права а и никой електрическа компания те би им позволила кого заблуждаваш с тия женствени устни?
57
2
 
6
 
! Отговори
Ал преди 11 години
Руснаците все още не могат да направят един истински качествен модел автомобил , а ние ще им купуваме ядрените реактори! Какво ни гарантира тяхното качество , като качеството на руските индустриални стоки значително отстъпва на американските , европейските,японските и южнокорейските ?
56
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
там тока си спира постоянно защото разпределителната мрежа е на над 50г.и техниците ходят от стълб на стълб за да търсят аварията,а това дето го говори тоя си е чиста тъпня