Недоволни на протест заради намерените нелегални бюлетини

Граждани протестират в няколко града в страната
Обновена: 12 май 2013 09:42 | 11 май 2013 21:08, Петя Славова
474
Недоволни на протест заради намерените нелегални бюлетини
Недоволство има в няколко града в страната. Снимка: Булфото

По повод намерените нелегални бюлетини се организира протест пред сградата на ЦИК, предаде Агенция "Фокус". Протестът е на представители на различни политически сили. Събрали са се и граждани. Недоволството е основно срещу ГЕРБ, но също така и срещу някои от институциите.

На протеста има представители на неправителствените организации. Тук са и членове и симпатизанти на ВМРО, заедно със заместник-председателя на партията Ангел Джамбазки.

Още по темата

Около 150 души блокираха движението на бул. „Цар Освободител” при площад Независимост. Събралите се скандират „Мафията вън!” и обидни изказвания към председателя на ПП ГЕРБ. Разпънато е огромното българско знаме, а протестиращи развяват по-малки. Протестиращите искат ГЕРБ да не участват в изборите утре. В протеста има представители на „Горда България”, ВМРО, Движение „Модерна България” и представители на движението на протестиращите от Орлов мост. В района има засилено полицейско присъствие. Движението се осъществява по бул. „Дондуков”.

Протестът продължава и извън София. Хора са затворили част от магистрала „Тракия” в района на Пловдив, предаде ТВ7. Насъбралите са от Пловдив, Пазарджик Стара Загора Ямбол и Сливен. Те излизат заради опита за фалшификация на вота утре. Протестът продължава половин час и се охранява се от полицията.
Има плакати, на част от които пише: „ГЕРБ = Мафия”.  Пред общината във Варна също има неводолни.

*Информацията е актуализирана

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


474
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 10 години
242 е напълно прав като възклицава "Какви открити бюлетини бе? Какво щяха да направят с тях?" - Но прав без да знае защо. Евреите бюлетини не броят, брояха ги даже през комунизма за да видят на какъв процент има написани псувни, - днес и това не ги интересува. Цялата шумотевица с бюлетини, покупки, подслушвания е от тях за да се разсейва тълпата, а правителствата те си ги назначават според своите нужди.
219
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ne sam komunist no sega NAGLITE GERBERI SHTE GO QDAT SUPER ZDRAV I GOLQM A CECO NAI MNOGO SHTE ......
218
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
РАЙКОВ НЕ ОСИГУРИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ. 350 000 укрити бюлетини, и още няколко по 30 000 по разни други избирателни райони говори най-малкото за небрежност на т.нар. служебно правителствоКакви укрити бюлетини бе,? Какво щяха да направят с тях? Как точно да подменят вота? Кааааак? Ако искаха да ги сгащят защо не го направиха на местопрестъплението? Точно както от новатв сгащиха Бсп да си купува ***. Говоря не за сигнал, а за репортаж!
217
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няколко милиона българи се вързаха на елементарните трикове на БСП, АТАКА и ДПС. Плащат на общинския съветник от ГЕРБ едни 500 000 да напечата бюлетини и после ги "хваща" прокуратурата.
216
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вчера гласувата 3 млн.и 500 хил.гласоподаватели. Напечатани са общо 8 млн.и триста хиляди бюлетина.Защо БСП, В ЛИЦЕТО НА мАЯ мАНОЛОВА не сезира прокуратурата за тези 4 млн.и 800 хил оставащи бюлетини.Къде отиде будната им съвест?
215
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Райков трябва да си подаде оставката. Той не изпълни основното, за което формално беше назначен, въпреки че беше НЕ ИЗБРАН от народа, а подбран от мафията. РАЙКОВ НЕ ОСИГУРИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ. 350 000 укрити бюлетини, и още няколко по 30 000 по разни други избирателни райони говори най-малкото за небрежност на т.нар. служебно правителство. Но осигури три пъти повече полицаи срещу няколко стотин протестиращи пред НДК. А сега всички и нови, и предишни велики държавни мъже се крият като мръсни мишки.
214
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всичко е игра и не е според мен случайно включително и намирането точно в този ден на тези бюлетини.В мутренска държава всичко е възможно като в банановите републики и подмяна на вота също независимо кой е сценарист на всичко а то едва ли ще се разбере.
213
0
 
4
 
! Отговори
ф-1 преди 10 години
БЪЛГАРСКИ ИЗБОРИ;Предлагат ти четири запъртъка а ти избирай!Това беше! За 24 год БКП окупира и ляво и център и дясно./ГЕРБ са мутрокомунисти/За който и да гласуваш, гласуваш за червената МАФИЯ.Само след 2-3 дни Сидеров/ортодоксален комунист/ ще се коалира с ГЕРБ и цирка продължава.
212
5
 
1
 
! Отговори
Ха-ха преди 10 години
Сега се чувствам измамен от ГЕРБ, но:Да не се окаже, обаче, че сме двойно измамени. Като не показаха тези "бракувани" бюлетини, да не излезе, че сега, след изборите, "бракуваните" се сменят с тези, които са останали от изборите неизползвани. От БСП-то всичко може да се очаква.Не им вярвам. Ни на БСП, ни на ГЕРБ, ни на Прокуратура.След тази ДИВОТИЯ в последния момент, всичко може да се очаква.Искам ДРУГИ ИЗБОРИ!
211
4
 
1
 
! Отговори
Ha-ha преди 10 години
Ченгетата от БСП се оказаха по-нахъсани от ченгетата от ГЕРБ. по-акттивни, по-дейни и т.н.Я вижте колко мероприятия проведоха?То не бяха записи. То не бяха прокурорски акции.Между другото Прокуратурата също мълчат като ***. Да бяха показали една поне от "бракуваните" бюлетини, да ги видим как изглеждат, имат ли някакви разлики с другите.Да си направим изводите. Не ни трябват "експерти" за да ни казват каквото и да било. То се вижда с просто око.
210
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
долу мутрата
209
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
prestapnicheski partii i parlament narecheni grypirovki silovi banditi mameshti s izbori naroda .
208
8
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Аз се чудя защо тигаро от Банкя още не е гласувал ами то няма със какво вие сте му скрили бюлетините!Цветанов веднага да му върне часовника (менте),дето му го подариха на миналите избори!
207
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как ли биха сложили на 350000 хиляди бюлетини по два печата .Това навежда надоста мисли
206
14
 
23
 
! Отговори
65 преди 10 години
НЯМА ПО-ЛОШО ОТ ГЕРБ. НА ТАЗИ ПАРТИЯ ЛИДЕРИТЕ СА СЛЕДСТВЕНИ
205
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ПРОВЕРИ СОБСТВЕНИКА НА ПЕЧАТНИЦАТА ДАЛИ Е АГЕНТ НА ДС ?АКО Е АГЕНТ - ЗНАЧИ Е АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА БСП И ДПС.
204
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПРОТЕСТИРАТ, ЧЕ СА ИМ НАМЕРИЛИ БЮЛЕТИНИТЕ И НЕ МОГАТ ДА МАМЯТ.
203
0
 
3
 
! Отговори
Насран преди 10 години
Сърбаме си диарийка от болничната ***... мммм че вкусно
202
3
 
3
 
! Отговори
5 преди 10 години
И тея ли излезнаха ***? Изборите си протичат добре, тия що щат там?
201
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До JoroА кой искаш да те управлява?Яне, Волен?Първия е създаден от БСП, а втория от ДПС.А ДПС е създадена о БСП.Или си много млад и не познаваш историята или вече не помниш.Доган какъв беше? За кого работише?