Кандидатурата на Пеевски е удачна!

Орешарски умишлено търсил външен специалист за шеф на ДАНС
14 юни 2013 10:32,
82
Кандидатурата на Пеевски е удачна!
Пламен Орешарски. Снимка: БТА

Пламен Орешарски определи кандидатурата на Делян Пеевски като удачна. Той потвърди, че предложението е единствено и само негово.

Номинацията му била обсъдена с ръководството на парламентарните групи на БСП и ДПС. Били обсъждани различни варианти, но отказа да посочи конкретни имена. 
 
Орешарски заяви, че умишлено е търсен външен специалист за ДАНС.

Още по темата
 "Специалистът не е вътре в системата, търсехме умишлено външен специалист, за да може да се преструктурират някои активности", отбеляза премиерът. Той посочи, че първите задачи пред новия председател на ДАНС са разписани ясно в програмните приоритети - възстановяване на държавността, в това число пресичане на контрабандните канали.

Надявам се с течение на времето да се успокои парламентарната обстановка и нещата да тръгнат по-гладко, посочи Орешарски.

Той отказа да коментира и хипотезата за задкулисни договорки между БСП и ДПС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
6
 
! Отговори
ЗА КОГО преди 10 години
"Кандидатурата на Пеевски е удачна!" - ЗА КОГО?
60
0
 
9
 
! Отговори
grr преди 10 години
7 май: Делян Пеевски на митинг-концерт в Крън заявява "След 12 май ДПС взима властта, което значи, че вие ще бъдете добре, ще се грижиме за вас "11 май: В деня за размисъл преди изборите Цацаров и медията на Пеевски с водещ Бареков организат грандиозна манипулация с така наречените "фалшили бюлетини" 14 юни: Делян Пеевски, син на подставеното лице на Ахмед Доган Ирена Кръстева и внук на висш кадър на ДС от времето на Живков, става шеф на новите служби за държавна сигурност
59
3
 
12
 
! Отговори
удри преди 10 години
Незабавно НОВ ЗАКОН ЗА ИЗБОРИТЕ.Гласуването трябва да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.Така ДПС няма да са в парламента а БСП във власта.От Това най много се страхува Сергей Доганов.Все пак 50% Българи негласуват.Замислете се.
58
0
 
9
 
! Отговори
Потурчин преди 10 години
ДПС вземат ДАНС, че това все едно Талибан да е шеф на ЦРУ. Скоро и президент ще ни е от ДПС. Фес или Калашник. Аз избирам второто.
57
0
 
10
 
! Отговори
Scarabei преди 10 години
Лошо, Олигарски, лошо... Толкова ли бързате да наваксате пропуснатите благни.. С такива решения правителството няма да издържи и до есента.. Възмутително е! Така ли ще работите за просперитета на държавата? Давате властта на мутрите, какво следва? Създаване на специализирани звена - "Рекет" , "Биячи" , "Подпомагане на организираната престъпност" ??
56
0
 
11
 
! Отговори
Дудук преди 10 години
ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ КАЗАХ, ЧЕ ВРЪЩАНЕТО НА ОПЕРАТИВНИТЕ ПРАВА НА ДАНС ГО ПРАВИ МНОГО ОПАСНО ОРЪЖИЕ ЗА ДЪРЖАВАТА, АКО ПОПАДНЕ В ЛОШИ РЪЦЕ. ДНЕС ТОВА ОРЪЖИЕ ПОПАДНА В МАФИЯТА. Ще става страшно, ако днес не се прекърши главата на змията.
55
0
 
22
 
! Отговори
Ok! преди 10 години
Пеевски - шеф на ДАНС? Че това е все едно Ал Капоне да е шеф на ФБР. Баси цирка.
54
0
 
23
 
! Отговори
xxl преди 10 години
Орешарски, Орешарски.Харесвах те като специалист, но на тази въдица дето се закачи!!! Защо бе човече?Тежко и горко на тази държава, дето умните глави са командвани от ПАЧИ!
53
0
 
13
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Този го хайдакат от ДПС и БСП, а той най-нагло твърди, че е негово предложение?!Те самите го махнаха 2007, а сега го избират.На къде вървим? Загиваме...
52
0
 
29
 
! Отговори
!!! преди 10 години
Това е просто БЕЗУМИЕ!!! Това е НЕЧУВАНО!!! Това е краят .... щом такъв *** може да стане шеф на такава агенция,значи всичко е загубено!!!!!!!!! Боже,пази България!!!
51
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тия се самозабравиха!
50
0
 
21
 
! Отговори
ksarax преди 10 години
Абе къде са Атака.Няма такъв смях
49
1
 
12
 
! Отговори
Protopopov преди 10 години
Всички ходове на новото правителство целят само едно. Дестабилизация, хората да излязат да стане нещо като измислената арабска пролет. И след това да разделят територията на страната. Вижте само първите им стъпки - искат да дават пари на *** да раждат още повече деца, да узаконяват незаконните им постройки, това назначаване с тоя измислен бизнесмен... е да, но ние не сме араби и сценарият няма да се осъществи по начина по който иска ЕС, САЩ и Турция. В това може да бъдат сигурни.
48
0
 
28
 
! Отговори
ме преди 10 години
Специалистът? Я пак? Какъв специалист точно е този ***!
47
0
 
21
 
! Отговори
76 преди 10 години
Удачна - колкото ако Гьобелс беше шеф на КГБ.
46
2
 
24
 
! Отговори
удри преди 10 години
Незабавно НОВ ЗАКОН ЗА ИЗБОРИТЕ.Гласуването трябва да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.Така ДПС няма да са в парламента а БСП във власта.От Това най много се страхува Сергей Доганов.Все пак 50% Българи негласуват.Замислете се.
45
1
 
23
 
! Отговори
удри преди 10 години
Народа за ПЕТИ път си избра червения некачествен материял.После да немрънкате че няма парички.Така ви се пада запомнете го.*** народ слаба държава.Вие си го заслужавате
44
0
 
17
 
! Отговори
:))) преди 10 години
До ДониТака е. Вчера си с две преписки в ДАНС, а от днес си шеф на ДАНС. Ех живот, низ от възходи и падения.
43
0
 
26
 
! Отговори
КГБ преди 10 години
Орешарски се оказа поредната кукла на конци! Пеевски бил специалист! Верно е - корумпиран уволнен специалист!
42
0
 
9
 
! Отговори
удри преди 10 години
Абе Дони....Защо неказа нищо преди 3 години когато Алексей Петров и Ахмед Доган пропищаха против Цветанов?....С такива *** като тебе е пълно в тая държава и не случайно си най беден и нещастен в Европа.Помни че си го заслужаваш