Комисията "Сидеров" привиква президента, Борисов, тв бос

21 сигнала постъпили в нея. Почваме работа, похвали се той
Обновена: 18 юли 2013 17:25 | 18 юли 2013 17:22,
246
Комисията "Сидеров" привиква президента, Борисов, тв бос
Нямаме сигнали, по които комисията да се е самосезирала, отсече Сидеров. Снимка: Булфото

В Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси са постъпили 21 сигнала, отчете на първото заседание председателят й Волен Сидеров.

По думите му по-интересни са тези, подадени срещу президента Росен Плевнелиев, главния архитект на София – Петър Диков, лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, ръководството на ОДМВР Добрич, изпълнителния директор на БНТ Вяра Анкова, кмета на Община Рила и лидера на партия НФСБ Валери Симеонов.

Още по темата

На въпрос дали при държавния глава сигналът е за корупция или за конфликт на интереси, Сидеров отговори: "И двете!"

"Нямаме сигнали, по които комисията да се е самосезирала. Всички седем сигнала, които споменах, не са анонимно подадени", обясни той.

Националистът допълни, че сега тяхната работа е да обобщят сигналите, да поискат писмени отговори и да поканят в комисията лицата, за които се отнасят сигналите, включително и държавния глава и след това, ако има достатъчно данни, ще се сезират компетентните органи.

Лидерът на "Атака" поясни, че по обсъждането на подробности около тези сигнали има информация, която не може да бъде представена публично, затова помоли представителите на медиите да напуснат залата.

На пореден въпрос за сигналите Волен Сидеров отбеляза, че всички те са свързани с корупция или с конфликт на интереси.

"По тези сигнали може да се започне работа", завърши той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
0
 
0
 
! Отговори
Свято Слав преди 10 години
Ех колко плоско мислещи хора има тук.. еми много ясно че не може да тръгне срещу сегашната власт и не ги закача, все пак не можеш да разследваш шефовете си за корупция нали? Логично е.. но това не означава че не може да разследва тези които не са на власт вече.... за всичко си има време...
211
0
 
1
 
! Отговори
Константин преди 10 години
Единственият, който предлага да се спре колониалният модел на управление, който ни докара до положението да сме най-бедната държава в Европа. Ако това за вас е незначително и омразата ви е по-важна от бъдещето на България, то за мен не е и искам да се даде шанс да покаже какво би направил. Парите, които някои взимат за да плюят ще свършат, Волен също няма да е вечен, но робията ви ще остане такава, за съжаление.
210
0
 
0
 
! Отговори
Константин преди 10 години
Трябва да дадем шанс на АТАКА да покаже на какво е способна. Това е единствената алтернатива в момента, всички останали са затънали до шията в *на и корупция. България има спешна нужда от национализъм, от някой, който да върне ресурсите й на българските граждани. Аз друг политик, който да говори за това, за връщането на енергетиката и златото обратно в български ръце не съм чул. Преди да плюете автоматично се замислете за това, защото съдбата на България е на карта!
209
1
 
1
 
! Отговори
stefan преди 10 години
До Анонименmnogo si prav!trqbva smetka za celiqt prehod,no podred!
208
6
 
5
 
! Отговори
Daniela.1 преди 10 години
Както обичайно само в партия Атака работят!Другите като Бойко предпочитат да си седят в къщи и да взимат заплатата все пак!Президента пък обича да дава изявления колко е загрижен за хората, ама не казва как със същата загриженост пренасяше парички в чужди сметки!Волен единствен си изпълни предизборните обещания подгони ги всички бе изключения за далаверите, за незаконните им имоти и сделки!Друг е въпросът дали най-накрая прокуратурата ще си свърши работата всички знаят колко много плаща Бойко за реклама, еми плаща двойно за скриване на уличаващи дела, плаща на прокурори - така че
207
4
 
4
 
! Отговори
bochko tikveto преди 10 години
До lauraТова е истината и дано всички българи го осъзнаят.
206
6
 
2
 
! Отговори
bochko tikveto преди 10 години
До от БНТНе съм на това мнение.БНТ се оказа коректна медия а не слугинска като БТВ НОВА КАНАЛ 3 и т.н.
205
4
 
5
 
! Отговори
от БНТ преди 10 години
Мафията се е настанила и на "Сан Стефано" 29 и източва държавната медия.Време е да бъде разбит и този олигархичен модел - Анковият!!!С Анкова да си отиват и Шишманова, Генова, Роберт Ковачев, Бойко Василев, Федя Тодорова, Зоя Сталева. Стадо крадци и некадърници, но верни слуги.
204
3
 
5
 
! Отговори
от БНТ преди 10 години
И не забравяйте за Вяра Анкова. Трябва някой да разрови бунището БНТ! Знаете ли каква смрад ще изкочи от там? Финансиране на приятелски кръгове и приближени предавания с парите на данъкоплатеца, нарушени обществени поръчки, безразборно пилеене на средства. В пъти по-скъпи сериали, сетете се сами къде отиват останалите пари, политически слугинаж, бягство от обществените функции на медията...БНТ днес прилича на кабеларка. Няма никаква публицистика, няма ярки и запомнящи се предавания. Всичко добро не е от времето на безпомощния упавленец Анкова, а от по-други времена. Останалото е затрито. Трябв
203
10
 
6
 
! Отговори
laura преди 10 години
Мутрите Плевнелиев и Борисов трябва да отговарят в съда. Цветанов скоро ще бъде изправен там заради скандала с подслушванията. Но и онези двамата имат много скелети в гардеробите които тепърва ще излизат наяве.
202
11
 
11
 
! Отговори
Йоко преди 10 години
Най-малката причина да си замине сегашното правителство е включването на този луд в изграждането на стабилна политика.ВЪН мръсни гадове.
201
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айдеее, на чалнатия му дадоха малко власт взе да привиква... :)))))
200
11
 
13
 
! Отговори
еничар Волен преди 10 години
Тази комисия е поредната шпиц команда на Сидероглу и както е видно ще се саморазправя с опонентите на въпросния ***! Доколкото за коалиционните партньори на партия Юруш-БСП и ДПС, те ще се окажат по-чисти и от водата и срещу тях няма да има "сигнали"!
199
8
 
16
 
! Отговори
Лоренцо преди 10 години
Сидеров става за млад меринджей
198
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най- ми харесва Сидеров като обяснаваше как Борисов мятал чували с пари в самолета и ги откарвал в Кипър. Ей Сидеруглу, нали като падне този чувал от самолета ще ти счупи кухата тиква.
197
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров е получил от руска банка 4.5 млн евро в оф шорната си сметката във Великобритания - о-в Джърси и засега си мълчи и нищо не казва. До кога?
196
5
 
10
 
! Отговори
Мюслим преди 10 години
До расистскиСтига сте използвали една дума като дъвка ,дъвчете ама не знаете защо дъвчете.Какво е обрязване и кои са *** вземи и прочети малко.Да те подсетя ако не знаеш ,че Исус Христос също е бил обрязън ,и по ваше твърдение какво ще се окаже ,че Исус е МЮСЛЮМАНИН
195
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
maiko mila pumiar mrasen
194
22
 
8
 
! Отговори
ХАЙДУТ СИДЕР преди 10 години
Кой не знай Сидер войвода, кой не е слушал за него? Чорбаджия ли изедник, или турските сердари? Овчар ли по планината, или пък клети сюрмаси! Водил бе Сидер дружина тъкмо до двайсет години и страшен беше хайдутин за чорбаджии и турци; ала за клети сюрмаси крило бе Сидер войвода!
193
15
 
39
 
! Отговори
Господарите преди 10 години
Дайте на простака власт и си гледай сеира..ха..ха