33 кутии с 660 хил. подписа в подкрепа. Орешарски сияе!

Премиерът сред контрапротестиращи: Подкрепата ви е важна за нас
13 дек 2013 16:10,
172

Подписката минава през скенерите в МС. Снимка: БТА

Представители на контрапротестиращите, подкрепящи правителството, се срещнаха с министър-председателя Пламен Орешарски и му предадоха още 660 000 подписа от цялата страна.

Общо 33 кути от различни градове - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Велико Търново, Кърджали, Перник и др., минаха през скенерите в правителствената сграда, за да бъдат складирани в деловодството на МС.

С настоящата бройка общо събраните подписи в подкрепа на кабинета са 1 400 000, похвалиха се организаторите от Гражданска инициатива "За нов обществен договор".

Веднага след като внесоха кутиите, част от представителите на инициативата влязоха на среща с премиера Пламен Орешарски.

Отвън пък останаха около 50 души, които скандираха: "За работещи институции, за работеща държава".

"Подкрепата им е важна за нас във връзка с работата ни по изпълнение на целите, които са насочени, както многократно подчертавам, към отговорно управление в интерес на всички български граждани, в това число и на тези, които не ни подкрепят", обяви министър-председателят след приключване на срещата.

"Българското общество е изправено пред много предизвикателства – икономически, социални и политически, и ключова задача на всички ни е да работим за интегритета и за насърчаване на икономическото развитие", допълни Орешарски.

Премиерът обяви, че е запознал гостите си и с намеренията на кабинета за следващата година и с някои от сегашните активности.

Стоян Тодоров, представител на "За нов обществен договор", отбеляза на свой ред постигнатите съвместни действия с правителството - създаване на работни групи към министерствата и Обществения съвет към МС.

"От първия момент на своя мандат правителството демонстрира желание за диалог с гражданите и за разрешаване на проблемите на държавата. Това искахме - да има реален диалог между гражданите и институциите, да има работа и контрол", заяви той.

По думите му единствената им цел е да се изправи държавата на крака.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
2
 
10
 
! Отговори
Аз преди 10 години
До не удоволетворенДа внимават да не надхвърлят 100% от населението! Че в едно село, разправят, на времето всички гласували за монархия - мислейки, че все ще се намери някой да гласува за република и партийците ще твърдят, че те са въпросните хора. Но не се намерило! Сещате се какво станало после?!
86
17
 
6
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 10 години
До ТВПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ВЯРВАТЕ НА ПРОДАЖНИ МЕДИИ И НЕ МОЖЕТЕ ЛИ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ ДА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ - СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ! В ХАРМАНЛИ БИСТРИМ ЧЕСТО ПОЛИТИКА И ПРЕБРОИХ ОЩЕ НАД 30 ПОЗНАТИ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ,,АТАКА'' ЗАЩОТО НИ ПИСНА ДА СЛУШАМЕ КАК НЯМА ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ А ТОВА Е НАЙ ПРОНАЦИОНАЛНАТА ПЛАТФОРМА КОЯТО СМЕ ЧУЛИ ДА БЪДЕ ИЗЛОЖЕНА.ОСТАНАЛИТЕ ИГРАЯТ ПО СВИРКАТА НА МАФИЯТА ОТ БРЮКСЕЛ КОЯТО В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ДОКАРА НАРОДА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА. РАЗНИ ХОРА-РАЗНИ ИДЕАЛИ!
85
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредната червена измама!
84
4
 
24
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 10 години
Че то няма толкова грамотни комунисти.
83
3
 
11
 
! Отговори
Spiro преди 10 години
Понеже много хора в този форум се чудят как е възможно да има толкова лумпенизирани другари, които наводняват форума, ето и малко изтекла информация за "опорните точки" в Интернет - offnews.bg/files/uploads/2013/12/Lyubomila-Totina-1.jpgКакто става ясно, другарите са подготвени и организирани, дори и в онлайн пространството! Дерзайте комсомолци!
82
13
 
1
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 10 години
До varg vikernes ПРАВ СИ НА 1000% НО ТУК НЕ ПИШАТ ХОРАТА КОИТО СА ОСТАВЕНИ ЦЕЛИ 4 ГОДИНИ БЕЗ МАГИСТРАЛНАТА СЛУЖИТЕЛКА РАЗБОЙКО ОРИЗОВ ДА ИМ ВДИГНЕ И СТОТИНКА ПЕНСИЯТА А В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ХОРА КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ ГО МЕРЯТ СЪС ВМИРИСВАЩИЯТ СЕ ТРУП-ЕС ! ТАКА ЧЕ ДАЛИ ЩЕ ТИ ПИШАТ - ИЛИ + ЗА МЕН И ЗА ДРУГИ КАТО МЕН СИ ОБЕКТИВЕН ЗА ДРУГИ НЕ! ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ В ДЕЙСТВИЕ!
81
2
 
15
 
! Отговори
не удоволетворен преди 10 години
За Нова година ще донесем 3333 кутии с 6 666 666 подписа !!!
80
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ !
79
2
 
1
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 10 години
До АлексЗА ЕДНОТО СИ ПРАВ ЗА ДРУГОТО НЕ. ПОЛИТИЦИТЕ СА НАВСЯКЪДЕ ТОЧНО ТАКИВА ИНДИВИДИ- ЛЪЖАТ И КРАДАТ НА ПОРАЗИЯ.ЗА РЕКЛАМИТЕ АЗ ЛИЧНО ЕДНА НЕ СЪМ ВИДЯЛ ЗАЩОТО СИ ИМАПРОГРАМКИ ОТ РОДА НА ,,AD BLOCK'' + ФУНКЦИИ КАТО ,,BLOCK POP UP WINDOWS'' ТАКА ЧЕ НЯМАМ ПРЕДСТАВА КАКВИ РЕКЛАМИ ИМА НА САЙТА.
78
1
 
6
 
! Отговори
До алекс 88 преди 10 години
Абсолютно точен коментар. Хората ви крадат и си гледат кефа. Даже не четат коментарите.
77
2
 
23
 
! Отговори
en taro adun преди 10 години
Гледайте само да не ги докарате над 7 милиона подписите, че тогава хептем ще си проличи измамата.
76
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А някой да каже нещо, за двайсетината автобуса на "Македония" днес? Със случайни неорганизирани превози, естествено и сгънати банери...
75
2
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Всички вие форумни бойни, не правите нищо повече освен трафик за сайта за да гледате хубавите реклами. Всички знаем ,че депутатите лъжат. Всички знаем, че крадат. Мижавия протест нищо не прави, н(ай-вече защото с песни и танци правителство не се сваля) или си вдигате чуковете и търсите място под слънцето което да правдае очакванията ви, или начуквате канчето на този който ви краде, - толкова. Тонове писаници няма да променят нищо, никой няма да го свърши вместо вас и на никой друг не му пука.
74
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Омръзна ми да ни гледат като бройка, колко сме били по улиците на протест, колко сме се подписали, ние да не сме овце бее, стига сте ни броя ли, разделихте единен народ на малки части и си го управлявате, а другите какво да правят, да *** ли? Още по-лошото е че почнахме взаимно да се плюем и обиждаме, заради пасмина *** мутри турци руснаци !!
73
2
 
10
 
! Отговори
МОНИКА преди 10 години
ПИНОКИО/орехов/като ви е толкова голяма подкрепата,защо не отидете на ИЗБОРИ,а?За да си видите резила.А кураж де.
72
4
 
6
 
! Отговори
герботъпкател преди 10 години
Андонов, ще те цитирам - "...другите милиони жители са против вас и не ви искат...". Което довежда до резонния въпрос какво проучване си правил ти за да знаеш какво искат другите милиони. Или просто си дрънкаш.
71
1
 
15
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
Те комунистите едно време печелеха избори с 99,98 % от гласовете. Така че сега тези 660 хил. гласа ми се виждат малко. трябваше да ги направят поне 66 млн. гласа.
70
14
 
3
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
И не ми слагайте минуси,защото сте лицемери.Всички купувате евтино олио и захар сега.Имайте малко смелост да благодарите.Господ вижда добрите ви дела.Алелуя.Амин.
69
1
 
13
 
! Отговори
ТВ преди 10 години
Да, знаем как броят комунистите. Видяхме го от броенето и на протестите, и на контрапротестите. Кой колко пъти и къде се е подписал - поредните лъжи. Истинското броене - на избори.
68
2
 
2
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
До 55Абе лятото като влязох в Томбул джамия казаха,че вятъра е счупил макета й.