Местан не иска нови избори, а формула за стабилен кабинет

"Силният вот за ДПС е най-добрата новина за България"
Обновена: 5 окт 2014 23:59 | 5 окт 2014 22:12,
75
Местан не иска нови избори, а формула за стабилен кабинет
Лютви Местан Снимка: БТА

Лидерът на ДПС Лютви Местан се обяви против нови предсрочни избори и за намиране на формула на стабилно правителство на България. Той даде да се разбере и че партията му е готова отново да бъде част от управлението на страната.

Още по темата
„Нямаме право да сочим с пръст избирателя и да му кажем – яви се на поправителен, сгреши“, каза лидерът на партията на влизане в НДК.

Той беше категоричен, че трябва да се намери формулата на стабилно управление на реформите. Според Местан това ще стане само ако управлението стъпи на ясна програма.

„Първият урок, който трябва да научи всеки политик, е да направи разлика между реалното и желаното“, отвърна Местан на въпроса как ще коментира това, че нито една партия не иска да партнира с ДПС. Той призова политиците да възпитат и култура на уважение към вота на избирателите.

Лютви Местан беше категоричен, че няма да прави заклинания за непартниране.

„ДПС ще даде своя принос за намиране на решение в тази сложна ситуация. В този смисъл силният вот на партията е възможно най-добрата новина за България“, каза той и призова най-после да се скъса със самоцелното отрицание.

Лидерът на ДПС обясни и че се радва от констатацията, че ромите са гласували за партията му. „Това ме изпълва с гордост“, каза Местан и допълни, че не се притеснява от факта, че ДПС е първа сила сред избирателите с най-ниско образование.

„Ще отстояваме правата и свободите на малкия човек и на всички в 43-ото Народно събрание, независимо дали ще правим това като опозиция, или като партия, която ще има отношение към управлението в страната“, каза още лидерът на движението. Той прогнозира също, че за ДПС са гласували около 500 000 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
3
 
! Отговори
Unufri преди 9 години
Как ще иска нови избори... От де да изкара пак толкоз пари да пазарува ***? А и в Турция втори път за толкоз кратко време няма да се разходят до урните...
45
0
 
4
 
! Отговори
Край преди 9 години
Под 50% от хората гласуваха. Сега някой с 20%одобрение ще иска да управлява страната - напролет ще го млатят с камъни. Щото ще трябва да вдига цените на тока, здравните и пенсионните осигурвовки, ще трябва да фалира НЕК и БДЖ. Предстоят тежки времена за България а хората нямат доверие в никой.
44
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да Формула на управление ,но без ДПС.
43
0
 
3
 
! Отговори
дпа преди 9 години
Парите му се свидят, този *** го избраха ***, явно и на турците взе да им идва акъла, но като овце много бавно става това. За това ИЗВЪНРЕДНИ ИЗБОРИ ВЕДНАГА, пък да видим резултата.И се обръщам тези които се мислят за турци(макар че доста за заприличали на такива): съграждани наши, ако не искате да ви вземат и за ***, бойкотирайте си сами смешната партия която само ви излага и ви приравни към . Не печелите от това, въпреки че ви спонсорират и ви лъжат в обратното.
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ТЕЗИ ТУРСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ -ДПС Е СПИРАНЕТО НА СУБСИДИИТЕ ,ЗАЩОТНО НАРОДА ГЛАДУВА А ДОГАН ПИЛЕЕ МИЛИОНИ ДА КУПУВА *** ,КАКТО И ДА СЕ ВЪВЕДЕ ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ.
41
0
 
2
 
! Отговори
Мазния резак преди 9 години
не ще да дава повече пари за избори.
40
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НИКОГА В БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА ИМА СТАБИЛНОСТ ,КАКТО И РАЗБИРАТЕЛСТВО ,ЗАЩОТО ТОЧНО ДПС ГОВОРИ ЕДНО А ВЪРШИ ДРУГО. ВИЕ СЕ ДЪРЖИТЕ НЕ КАТО НАЦИОНАЛНО-ОТГОВОРНА ПАРТИЯ А КАТО ТУРСКИ НАЦИОНАЛИСТИ В БЪЛГАРИЯ !
39
1
 
5
 
! Отговори
Мечта преди 9 години
Ако, случайно, някога Българина се събуди ДПС никога няма да са във власта. Тоест ако БСП и ГЕРБ съумеят да сближат и комбинират най доброто от своите идеи и (нещо в което е вярвам) спрат да крадат, а започнат да работят за благото и интересите на България и обикновенния българин то чак тогава всички ние дето живеем в тази страна ще сме добре. Но това е само мечта ...
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ti ne e vajno kakvo iskash *** gaden !!!!!!!!!!!! ti i tvoqta nebalgarska partiq !!!!!!!!!!!izbori do dupka i partiq kato vashata van ot parlamenta
37
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вече съм спокоен ,че напълно официално и легитимно ДПС вече е партията на българските ***, не само турци. Нещата си дойдоха на мястото.
36
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тоя какво прави в страната ми,та и изисквания има,марш в Диар бекир гнусен фес!!!
35
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
казвате че сте турци - изчезвайте в турция гьотферени
34
1
 
13
 
! Отговори
Тракиец преди 9 години
Господин Местан, вие ревностно защитавате правата на ,,турците ,, в БЪЛГАРИЯ, А ЗАЩО НЕ СЕ ЗАСТЪПВАТЕ ЗА НАРУШЕНИТЕ ПРАВА И СВОБОДИ НА изгонените българи от Турция през 1913 година.Ние също искаме да имаме двойно гражданство,но турското правителство не иска да разговаря с нас и нещо повече-имуществото ни ,останало след изгонването ни е заграбено и се отказва да ни се плати. Вие работите с двоен аршин.
33
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Ади бакалъм , Местан ага ,това си заслужихме,така ни се пада !Никой не ни е виновен ,че позволихме съществуването ви, сами сме си виновни и тепърва ще плащаме скъпо.Ама нали сме толерантен народ,това ще ни изяде главите.
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не искат, щото пак трябва да си организират измислените гласове и да плащат на ***.
31
0
 
23
 
! Отговори
марин преди 9 години
В случай , че всички българи гласуват , ДПС няма да има този резултат. Не може да си стоиш в къщи , студентите да си продават гласа , *** също и да очакваш , че нещата ще се оправят от самосебеси.
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много нагли хора
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САМО ДУПЕСЕТО!
28
1
 
9
 
! Отговори
Тъжно, но факт преди 9 години
Като пример в подкрепа на тезата ми ще дам Македония. Там преди 10-15 години албанците в Северозападна Македония се бунтуваха. Ако тогава тази част се бе отцепила от държавата, сега нямаше да има проблеми в останалата част. А в момента реалността е такава, че македонците ще изгубят над 50 процента от държавата си. Същото е и със Сърбия. Там не си дават сметка, че отцепването на Косово е най - доброто, което можеше да им се случи.
27
7
 
11
 
! Отговори
Тъжно, но факт преди 9 години
Колкото по - бързо Кърджалийско се отцепи от България, толкова по - добре. Отцепването е неизбежно и е само въпрос на време кога ще стане. По - добре по - бързо, но само този район. Колкото повече време се забави това, толкова по - голяма част от България ще бъде отцепена. Тъжно, но факт. Това е като гангрената. Ако лявата ви ръка има гангрена, по - добре да я отрежете, колкото и гадно да е, но да се спасите. А ако чакате с надежда, че лявата ръка ще се оправи, накрая ще трябва да се реже много повече!