Европа да се готви за насилие над жените от мигрантите

Брадатите мъжаги от Афганистан и Пакистан няма да се интегрират
390
Европа да се готви за насилие над жените от мигрантите
Снимка: Reuters, архив

Тепърва ще има още сексуални посегателства срещу жени в Европа от нелегалните мигранти, които нахлуват на континента, предупреди евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

Още по темата

Повод за коментара му станаха сексуалните посегателства срещу десетки жени в Кьолн през новогодишната нощ. Около 80 жени подадоха официално оплакване, а една от основните версии е, че извършителите са нелегални имигранти, като нападателите са били около 1000.

Според Джамбазки мигрантите не споделят европейските ценности и гледат по този начин на жените, които не носят забрадки.

"Не се налага да отидем до Кьолн, за да видим това. Достатъчно е да отидем до Лъвов мост. Напълно ясно е, че такива неща се случват и ще продължат да се случват все повече и повече. И ако някой политик ви каже, че е изненадан, възмутен или огорчен, аз ще кажа, че е лицемер. Именно те ги поканиха", заяви той пред Нова тв.

Според него поведението на властите в Германия е либерален фашизъм, а медиите си налагат автоцензура, като не казват нещо, което смятат, че не е редно да се каже. 

"Политиката и медиите там са част от проблема. Има една сбъркана и самоубийствена политика на канцлера, има ги нейните съучастници в лицето на немските медии. Това е моделът на интеграция, който те си поръчаха", допълни Ангел Джамбазки. 

Според него голяма част от мигрантите никога няма да се впишат в обществото, защото тези млади мъже са тръгнали за нещо друго към Европа и няма как да се интегрират.

Джамбазки припомни, че има традиция в ислямския свят в отношението към жените и мъжете смятат, че могат да се отнасят с насилие към тях.

"Това ли са тези клети бежанци? Организирано е прекарането на мъже от Афганистан и Пакистан, това не са бежанци, а мъжаги с бради, които нападат жените в Германия, които се ръгат с ножове на Лъвов мост", обобщи евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
0
 
11
 
! Отговори
Е преди 8 години
Достатъчно е да им видиш мутрите и ти става ясно , че нямат никакъв умствен багаж.Кокошките са по-умни от тях.
227
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За всеки влак си има пътници.А. Хитлер
226
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Четете при Буров - " на победения му е.бат жената и децата"...
225
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като почнат да намират мустакатите със счупени ръце и крака, с отрязан член, обесени на *** си по дърветата из горите, ще вземат да си размърдат дебелите ***, че нали ги защитават. Само деградирал гей може да защитава натрапници изнасилващи жени.
224
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Европа да се готви за насилие над жените от мигрантите"Кво значи "се готви"? Щените си тренират вагиналните и *** мускули за предстоящия rapage ли?Съпрузите "се готвят" да успокояват жертвите, като ги гушкат и им лижат изнасилените места ли?Кога ще се осъзнаете и ще разберете, че с *** няма разбирателство по мирен път?Кога ще ви стане ясно, че такива като меркел не милеят за вашето благосъстояние, а нарочно оркестрираха инвазията на примитивни същества с животински лица?
223
0
 
16
 
! Отговори
шаши преди 8 години
278 го е казал добре. Дардойде лято и тогава ще ги видим германците. Само човек, дето си е имал работа с ислямец, знае за какво иде реч. За пръв път чух определението за жена- ,,двугъ....о същество от ислямец. На Меркел и компания ще им свирят зад....те , като жътварска стомна.
222
0
 
22
 
! Отговори
монархист преди 8 години
Усещам как скоро време ще има немска революция и кака Меркел ще си ходи, а няма да се учудя и след известен период и много влакове да бъдат пълни и в обратна посока откъдето са дошли..
221
0
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Прав е!
220
0
 
24
 
! Отговори
Живял 5 години там преди 8 години
До БерлинДжамии приятелю,повече джамии ще ви трябват.Този път нещата ще се развият в много неочаквана за германеца посока.
219
1
 
22
 
! Отговори
Гражданин преди 8 години
Като не знаят да се държат като европейци да се връщат по землянките и от бидонвилите където са живяли досега! Нямат работа в Европа!!!
218
1
 
19
 
! Отговори
Гост преди 8 години
Меркел ще вдигне раждаемостта !
217
30
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ХХХ---274; Че той мерака на Русия е да отслаби Европа.Така че не САЩ а Русия е виновна бза всички злини.
216
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До <><>--281;Абе казвал ли ти е някой колко си глупав?Отивай в русия и не драскай глупости бе.
215
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една ги покани, а друга се зарадва, че ще обновят генофонда. Хак да им е.
214
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен---268;До кога русофило--*** ще дават акъл? Нали те ни пълнеха главите с Интернационализъм.Нали те се рисуваха все прегърнати--Бели , Черни и Жълти. Егати комунистическата наглост.
213
2
 
14
 
! Отговори
вгр преди 8 години
Да не се допуска мигранти да са на групи по-големи от 5 човека иако са с жени - максимално 10
212
7
 
47
 
! Отговори
<><> преди 8 години
Европа беше предадена ! Обикновения народ знаеше че това ще стане само управляващите този съюз сякаш не знаеха или просто целяха това да стане по заповед на САЩ ! Крайно време е да се обърнем към Владимир ! Тези Евро-атлантически "ценности" с бради да бъдат спрени докато все още може ....може но не и Европа ! Спрете хАмериканските санкции към Русия ! Не играйте хоро хванати ръка за ръка с дявола ! САЩ дори не са от нашата вяра !
211
25
 
3
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Вижте си продънения чалгостан първо, а после се грижете за Бундесрепубликата - четвъртата икономика в света.
210
1
 
26
 
! Отговори
ъ преди 8 години
Наи продаваните Бестселъри на площада в кЬолн е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО и ПОД ИГОТО
209
1
 
28
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Напълно нормално...Навлязоха милион имигранти 99,999% мъже.То месец два ,няма само на ръчна да карат я!Много ясно ,че в един момент ще искат да разтоварят дисагите и да топнат чушлето!То сега е зима ,ами я чакайте само да дойде пролет да се тръгне по къси поли и потничета тогава ще ги тресне урмона и ще стане голям ганг банг!