Министър от ден, а вече с вот на недоверие: Ревизоро притеснен

Получил първите заповеди от Борисов още в сряда
84
Министър от ден, а вече с вот на недоверие: Ревизоро притеснен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, dnes.bg

Притеснява ме вотът на недоверие, призна министърът на околната среда и водите Емил Димитров. От ден министър, а вече атакуван с вот на недоверие. В такова положение се оказа новият министър на околната среда.

Още по темата
Той призна, че е притеснен от готвения от БСП вот на недоверие за провал в областта на екополитиката. А от днес левицата започва и консултациите с останалите партии от опозицията за търсене на подкрепа за вота. Първата среща на социалистите е с ДПС, а след това ще имат разговори и с депутатите от партия "Воля".

От БСП: Борисов бяга от отговорност със смяната на екоминистъра

На този фон Ревизово сподели: "Мен лично ме притеснява, първи работен ден ми е, а ще се окаже, че аз трябва да участвам във вота на недоверие".

Той допълни, че още вчера, след като положи клетва като министър, е получил първите си задачи от премиера Бойко Борисов, с които веднага се е заел.
 
"Изпратих хора на проверки за депата в страната. Вчера се наложи от Пловдив да пращам хора в Стара Загора, за да могат те да вземат пробите", обясни Емил Димитров.

Той посочи, че по време на дебата за вота на недоверие ще коментира парите, които са осигурени за ВиК сектора. "Достатъчно много пари, които асоциации, служби не се ангажират да усвояват. Ако пропуснеш някакви пари от Европа, защо?", риторично попита Димитров.

Министърът коментира и проблема с водата в Шумен.

Градът днес остана на сухо заради голяма авария, която пък съвпадна с планирания ремонт на мрежата.

"Аз съм влязъл като депутат от Шумен. Знам откъде са тръбите, къде е прочутата станция "1300", където пречиства водата и я хлорира. Ще направя всичко възможно, ще обиколя всичките язовири", допълни още министърът.

Той обясни, че премиерът трябва да обяви вариантите за решение на проблема в Перник. "За мен беше да подготвя какви финансови средства могат да се заделят за Перник. Изготвил съм справка. Днес трябва да му докладвам", каза Ревизоро. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
12
 
! Отговори
1 преди 4 години
До крадеца на тръбите,точно заради кражбите му,др.борисов,ще го направи шеф ,на новосъздадения Холдинг,с капитал от 1милиард,като се вземе заем от Световната банка.,честито на братята българи,нов заем с ноф шеф,на Холдинга.
56
0
 
8
 
! Отговори
Г преди 4 години
Днес Христо Грозев се появил по БТВ като разследващ журналист. Смях в залата!А знаете ли кой прибра огромни пари от Христо Грозев и Карл Хабсбург през 2011-2012 г.? Деница Сачева.Тогава тя беше пиар и работеше в един офис с Илко Семерджиев, когото президентът Радев направи в служебния кабинет вицепремиер и министър на здравеопазването,а Деница Сачева му стана съветник в Министерски съвет.Широко известно е,че Деница Сачева беше кандидат-депутат (провален) напартията на Иван Костов в Хасково
55
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ е създаден от Костовистите,това пише в Бушон медия,десните ви разкатаха майката в България.
54
0
 
10
 
! Отговори
Зевзек преди 4 години
И аз искам да съм министър! Къде е опашката, да се наредя? А, ето я! Не е дълга, пък и бързо върви! Ще ме вземат, имам си мото - " Изгори, за да светиш! ".
53
2
 
9
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Най-достойното е Бойко Тиквата да поиска като Филип Димитров - вот на доверие!;))) Вота на недоверие е лош инструмент, защото мобилизра сичкият *** срещу "комунистите";))) Но, един Вот на Доверие е друга работа;))) Така ще видим дали ДПС са му толкова верни и кой въобще му верва на Бойко;)))
52
0
 
14
 
! Отговори
крадеца на тръбите преди 4 години
Георги Харизанов се оказа обвиняем за кражба в особено големи размери,подсъдим за закана и осъден условно за рекет,обвинен миналия месец за кражба на 50 000 долара от офиса на фирма, в която работил през 2001 г.Оказа се, че той дори уредил сделки с видни, но покойни вече,представители на ъндъргаунда.Харизанов е подсъдим за заплаха срещу Деница Цицеловска,от Харизанов са взети пръстови отпечатъци,които съвпаднали със следите от двете разбити каси на фирмата.Присъдата е била заличена от свидетелст
51
0
 
12
 
! Отговори
До53 преди 4 години
Вярно бе,тоя дъртият крадец Ананиев нямали да го закопчеят,че после и племеника-Черешарят Горанов?
50
0
 
19
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
Защо хората в Перник са плащали вода от язовира по 2,50лв. , а Стомана по 0,13 лв ? Отговор селянино от Банкя !!!
49
0
 
20
 
! Отговори
Преобул се илия преди 4 години
Ревизоро е тарикат който се бута в всички партии само и само да може да гепи и влачи като предния гербераст
48
1
 
18
 
! Отговори
Бушон медия преди 4 години
Татко и синко - тати урежда 700% печалба от лекарства, синко - на 25000 лв. заплата в частна болница...Дечев разкритикува водената от здравния министър Кирил Ананиев политика като даде пример за прокарани лобистки текстове в закона, заради които здравната каса заплаща едно лекарство за частна болница на 7 пъти по-висока цена, отколкото същото за държавна и общинска.Припомняме,синът на Ананиев е икономически чиновник в частна болница, с 25 хиляди лева месечна заплата.Не е доктор дори-КОРУПЦИЯ
47
0
 
17
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
Тикво , след безнаказано създаване на воден холдинг , безнаказано ли ще ни спираш водата и въздуха ?
46
0
 
19
 
! Отговори
L. преди 4 години
Не е за вот, за съд е.
45
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нема страшно! Тя курнеля тез вотове си ги пуска профилактично да отбива дейност, дайте и с простотии да се занимава и да пречи на нея :)
44
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Понеже постоянно ми трият линковете,които давам към цитатите,тези неща ги пише в статии в Бушон медия,влезте там и вижте какъв е проблема и кой като е крал,се е .paл
43
0
 
14
 
! Отговори
отровили са и реката преди 4 години
"В момента, ако някой друг иска да водовзема от този язовир, това означава да се нарушат вече придобити права по смисъла на Закона за водите, което е невъзможно. Единственият шанс е този ВЕЦ да бъде спрян - като незаконен", заключи Куманов. По думите му собственик на ВЕЦ-а е бивш зам.-министър на околната среда и водите от ПП ГЕРБ.Той посочи, че "водата, която ВЕЦ-ът изхвърля в река Струма, не става за нищо. ... Изхвърляха тонове отрови в реката и тая вода вече не съм сигурен дали става и за пр
42
1
 
20
 
! Отговори
Зевзек преди 4 години
Зоро, щом си притеснен ходи пикай на син камък или да ти леят куршум! Утре ще си уплашен, пък после ужасен!Що бе СЛУЖБОГОНЕЦО, що се наду като цирей, щото да станеш МИНИСТЪР. Ей на - стана. Ще видим колко ти е ампеража.
41
1
 
16
 
! Отговори
Язовиро преди 4 години
До Някой си . Комунисти няма. Те измряха. Сега *** се наричат "демократи". Те изпълняват това, което им наредят от запад.
40
0
 
5
 
! Отговори
МддМ преди 4 години
Ревизоро ако иска да остане в историята като пич , да вземе и каже подавам оставка!! Хора вижте..като смятат гласовете за вота ..никой, ама никой от герб не допуска,че поне един депутат от тях би гласувал в подкрепа на вота?!тия герб депутати от Перник?? Че и семесйствата им са потърпевши. Те се смятат 100%единно срещу, та за какво са 240 деп?? И 24 да са 10 пак е 100%?? Демокрация ала Ким
39
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Съединените Щати са против втората линия на газопровода Турски поток" Изявление на помощник държавният секретар на САЩ Дейвис Хейл!Това ще рече Торбалане,дните ти са преброени!
38
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен *** 28Когато БСП и ДПС бяха на власт,страната беше много по-спокойна и никой не преследваше хората и не ги притискаше,да не говорим,че масово измират хора откакто ГЕРБ са на властНе, нямаше хич, отвличанията, публичните екзекуции и фалитите на банки не притесняваха никой.Живеехме си спокойно и хората не умираха.