Уверение от ГЕРБ: Не се жали ресурс за справяне с водната криза

Емил Димитров е човек с административен опит, смята депутат
15 яну 2020 22:42, Красимир Ангелов
35

"Предложението за Емил Димитров-Ревизоро е направено от нашия коалиционен партьор, политиката и управлението на администрацията се възлага на човек с административен опит. Пожелаваме му да облекчи кризата в Перник", каза в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

Според него правителството постоянно е било на терен, търсейки решение за облекчаване на водния режим в Перник.

"Целият ресурс на държавата и експертен потенциал е впрегнат. Мисля, че до няколко дни ще бъдат предложени мерки, с които режимът да бъде облекчен. Ресурс не се жали", добави Иванов.

По думите му проблемите са наследени и обновяване на водния сектор не е правено от 50 години насам. "Няма чадър над никого, всеки отговорен ще поеме своята вина", каза още депутатът на ГЕРБ в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той бе категоричен, че работата на опозицията трябва да е не да свали правителството, а да се предложи нещо градивно.

"Единствено обединение и конструктивно решение на проблема би довело до нещо позитивно. След възстановяването на ОП "Околна среда" по време на второто правителство на Борисов са изградени 91 пречиствателни станции. Заложихме екологични норми и стандарти, нещата са много комплекси, но съм отпимист, че животът на перничани в най-скоро време ще бъде облекчен", заяви Александър Иванов.

Той коментира и темата за вота на недоверие, поискан от БСП срещу кабинета.

"Вотът на недоверие със сигурност няма да е успешен. ПГ на БСП бързо се дистанцира от кмета на Перник, той видя, че нещастието на хората от града не трябва да бъде изкривявано. Тактиката им не носи успех", смята Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
6
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Още от същото. Сега (както винаги при протести и кризи) финансовият министър ще извади като фокусник някой и друг милион от скритите от бюджета приходи, а Бойко ще излезе и ще каже: "XXX милиона повече дадохме за екология и водоснабдяване". Но този път номерът няма как да сработи. Години некадърност и корупция няма да се компенсират с десетина милиона лева. Язовирът на Перник (а и не само той) няма да се напълнят, нито водопроводната мрежа скоро ще се ремонтира.
31
0
 
8
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
Народен финансов ресурс , малко ама съвсем малко умнико , заради некадърността на селянина от Банкя !!!Къде са откраднатите милиони до днес ???
30
2
 
12
 
! Отговори
Българина преди 4 години
Ресурси впрягате да правите простотии, за други не знам!
29
1
 
15
 
! Отговори
Българина преди 4 години
Слушах го този, бсп им били виновни, че не давали конструктивни предложения!?!?! Който е на власт е отговорен! Когато се е гласувало частните болници да не правят търгове ибда не се отчитат, БСП са единствените неподкрепили!!!! От това по конструктивно не виждам! Сега ананиев щял да го променя! А вносителят е Лъчо Мозъка, за пореден път! ШАЙКА Е НА ВЛАСТ!
28
3
 
14
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
50 години нищо не било правено. Ами вие какво правехте 19 години бе мушморок. През вас минаха 50 милиарда лева. Какво има насреща? Половин калпава магистрала. Саниране с пенополистирол и това е. А си изпонскупихте луксозни имоти. Крадльовци мръсни.
27
1
 
18
 
! Отговори
П.Петров преди 4 години
Аха, гербави от цялата страна са организирали жива верига, с кофи и туби 2 дена ще пренасят вода до язовир Студена.Докато българските избиратели поставят по-високо в ценностната си система фалшивите "косми по гърдите", плод на ПР и медийни манипулации, пред гънките на мозъка и овластяват с гласа или пасивността си прости, нагли, селски тарикати, те винаги ще ги "доят","стрижат" и "оправят", защото селските тарикати стават само да водят стадо прости овце към заколение, но не народ и държава !
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименИ всеки, който им служи също!!!
25
1
 
21
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
Все едно да дойда във вас за някакъв ремонт, да счупя и прецакан всичко , а после да ти кажа , че не жаля твоите средства за да ти оправя проблема. Наглост тиквенска
24
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
дпс с гроб изнасят с тирове дървесина, обезлесиха брутално, после що нямало вода
23
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хе-хе целия ресурс на държавата бил впрегнат ! Така ще е след като си въртяха далаверите и разчитаха Господ да е все още българин та да напълни гьола, а като не се получи сега тичат пред вятъра защото усещат накъде отиват нещата.
22
1
 
23
 
! Отговори
БАЙ преди 4 години
Абе те ГЕ'П не жалят и пари, нашите пари, за нашето лечение - синът на министъра е на ПЕТцифрена заплата в подконтрилна на тати болница и купува на СЕДЕМкратно завишена цена медикаменти !
21
1
 
12
 
! Отговори
Iozeff преди 4 години
До АнонименА борисофф дали е комунист !?
20
1
 
16
 
! Отговори
Iozeff преди 4 години
А пък в Тетевен кметицата прави съвещание след съвещание и резултат никъкъв! Водната криза си е факт!Градът е потънал в мизерия и наркотици под мъдрото ръководство на герб!
19
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не жалели ресурс, от нашите пари,ще гепат и тях и това е те немогат друго ,едно нещо като хората не са направили.
18
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки гербер в затвора!
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахаха........
16
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 6Комунисте, пий си хапчето.Ще се задавиш от злоба :)) От това проличава кой до каква степен притежава качеството, обозначавано чрез понятие, обратно на "остър".
15
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе тарикат сеяндурски гербав кой ще плаща заради кражбите на Мутрите ние офцете ли. За 10 години ни вкарахте на кучето под опашката. Докога ще ви търпим сеяндурските номера. До края на света ли. 32 милиона къде отидоха за ремонта на язовирната стена в Перник. Нали щяха да идват водолази от италия за да не се източва язовира. Къде са италианските водолази на макятиупуткатали. Откраднахте парите източихте язовира фърлихте два самосвала бето и откраднахте 32 милиона.
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как Бойко и Лилето "усвоиха" 32 милиона, точно за да няма режим в Перник... Парите - в офшорки, водата - и тя там...https://fatal-mediabg.blogspot/2019/12/32.html
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Братовчедът на Бойко управлява външния дълг... Върти 16 милиарда на наш гръб...Т.е. Продан Борисов държи всичките ония 16 милиарда заеми, които братовчед му изтегли, и прибира печалбите от въртенето им.https://fatal-mediabg.blogspot/2019/12/16.html